Fortuna ma już kilka specjali na MŚ
Szanuję to mocno, na pewno coś spróbuję.
Widział ktoś zakłady tego typu w Betsafe? Oni też mają dość szalonych oddsmakerów, z pewnością znowu zagrałbym gola przewrotką jak przed dwoma laty (kurs 10, dzięki Shaqiri!).
Jedyne co zdołałem wyczytać to że Góralski zagrał jeden mecz w kadrze i dostał kartkę co też nie jest prawdą, bo ten zawodnik ma już trzy mecze w kadrze.
EDIT: Póki co jest w 23-osobowym składzie, do tego dość niski numer dostał co można różnorako interpretować ????
To czytaj dokładniej, bo napisałem że zagrał jeden mecz W TYM ROKU, i to jest prawda.
Ale rzeczywiście mój post wygląda irracjonalnie, tak naprawdę nie mam argumentów poza tym, że kurs jest przesadzony. Rzeczywiście wiele czynników musi się złożyć, żeby to się udało, ale chyba nie ma wątpliwości, że jest to najostrzejszy zawodnik w naszej kadrze. Wiadomo, że placu raczej nie będzie miał, ale oczami wyobraźni widzę Góralskiego wchodzącego na końcówki właśnie po to, by poobijać w swoim stylu rywali i utrzymać wynik za wszelką cenę. Prawdopodobieństwo istotnie jest małe, ale value mimo wszystko tu widzę. W sumie i tak już po ptakach, bo póki co zdjęto ten zakład z oferty.
W LVBet jest @1,80 na to że Peszko pojedzie na mistrzostwa.
I według mnie warto wchodzić w ten zakład właśnie teraz. Argumentów w dziale już jest co nie miara, i chociaż piłkarsko ten wybór się ZUPEŁNIE nie broni to pojedzie on na Mundial, pewnie nawet coś tam pogra. Peszkin pograł psychologicznie, w sumie to dość mądre zachowanie. Zna swoją sytuację, wie że poza atmosferą nic nie wniesie, więc dzisiaj
zapowiedział że po Mistrzostwach Świata żegna się z kadrą. Myślę, że jest po rozmowie z Nawałką, przegadali to niejednokrotnie, i o ile byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tego zakładu jeszcze parę dni temu, to teraz zdecydowanie polecam zainwestowanie jakiejś mamony w ten bet.