Hej,
Podzielę się moimi przemyśleniami na temat typu na najlepszego piłkarza turniuju.
Według mnie może to zgarnąć tylko:
Modric, kurs 8,00 - Fortuna
LUB
Hazard, kurs 5,20 - Fortuna
Każdy widział jak zagrali ten turniej jak dotychczas, są liderami swoich reprezentacji, kapitanami, strzelają też bramki.
Dlaczego nie Kane, dlaczego nie Mbappe?
Słyszałem o kaprysie Fify, żeby nie dublować nagród dla jednego piłkarza, Mbappe dostanie nagrodę dla najlepszego piłkarza młodego pokolenia na turnieju, Harry Kane zostanie królem strzelców.
Anglika: Harry Kane - król strzelców
Francja: Mbappe - najlepszy piłkarz młodego pokolenia
Chorwacja: Wyobrażacie sobie, żeby jakiś inny Chorwat miał dostać nagrodę dla najlepszego piłkarza turnieju? No właśnie. Jeśli będą chcieli nagrodzić Subasica, który na przykład ogra Anglików w karnych, wygrywając jako jedyny bramkarz w historii 3 serie jedenastek to dostanie po prostu nagrodę złotej rękawicy.
Belgia: Wydaje mi się, że tylko Hazard, w meczu z Brazylią fantastycznie zagrał de Bruyne, ale to dopiero w piątym meczu, wcześniej nie błyszczał.
O tym, kto dostanie nagrodę, czy Modric czy Hazard zadecyduje, który z nich stawi się ze swoją reprezentacją w finale.
- Jeśli Chorwacja, a
Belgia odpadnie z Francją - dostanie Modric
- Jeśli Chorwacja odpadnie, a
Belgia awansuje - Hazard.
- Jeśli Chorwacja spotka się w finale z Belgią, dostanie ten, którego drużyna zgarnie mistrzostwo świata
-
Jeśli Chorwacja i Belgia zagrają w meczu o trzecie miejsce, to moja teoria może okazać się nietrafiona, tu jest ryzyko, ale patrząc na kursy 8,00 i 5,20 widzę duże value, bo jednak uważam, że ktoś z dwójki Belgia/Chorwacja pojawi się w finale.
Pozdrawiam