paozo
Użytkownik
wchodzisz kolejno:Witam.gdzie kolega znalazł te zakłady w betfair bo szukam i nie mogę znależć.bo przyznam ten drugi zachęcająco wygląda.
-football
-2018 FIFA World Cup
-All outrights
-#OddsOnThat - World Cup
-#OddsOnThat - up to 9/1
Akurat oglądałem mecz Anglii z Kostaryką -podeszli do niego bardzo "delikatnie" i do tego bez Kane`a, i Sterlinga chociażby. A i tak wygrali na spokojnie. Więc zakładam, że w meczu o stawkę powinni dać radę Panamie, która jednak jest dużo słabsza niż Kostaryka.Jak dla mnie ewentualnie to pierwsze z bramkami może wejść,ale Australia może zaskoczyc a patrząc na towarzyskie mecze to dużo strzelają,więc nie zdziwie,że Aussie pokryje linię,bo taki Iran rzeczywiscie mało strzela i mało traci,mocno defensywna drużyna,Arabia też max 2 gole strzeli.
Natomiast co do drugiego..piszesz,że urwią sobie pkt wzajemnie Tunezja i Panama,a takiej pewnosci nie ma przecież,według mnie niektórzy Panamę lekceważą mocno a zawodników mają doświadczonych,więc powiedzmy wygraja z rzeczywiscie słabą Tunezją i nie zdziwie się jak ten remis jeden wywalczą z przereklamowaną Anglia która zremisowała 4 lata temu z Kostaryka która ma bardzo podobny profil co Panama,dobre defensywy i twarda gra,więc te 0-0 nie zaskoczy mnie nic a nic,a kilka dni temu straszne męki Anglii z Kostaryka w towarzyskim mimo,że wygrali 2-0.
Powodzenia.
Ryzyko oczywiście jest, ale przy kursie @5 myślę, że warto spróbować.