Ja Egiptu do niespodzianek nie zaliczam bo od poaczatku typuje , ze wyjda oni a nie Rosja .A coś więcej, bliżej jakieś uzasadnienie ?
Tunezja kogo ma niby pokonać - Anglię czy Belgię, czy obie ? Belgia typowana jest na mistrza więc o niej nie rozmawiajmy. Zostaje Anglia, która ma z przodu takie armaty jak: Harry Kane, który ma za sobą świetny sezon. Wszyscy eksperci chwalą Anglię. W meczach tow remisy z Brazylią i Włochami. W Anglii klasowi zawodnicy z PR. W Tunezji większość to gracze z bardzo słabych lig afrykańskich. Anglia dodatkowo głodna sukcesu... Przepaść OGROMNA więc proszę napiszcie bukowina i Ty DLACZEGO Tunezja ??? Równie dobrze może być Panama czy Korea Płd. Podobna sytuacja o Maroko/Hiszpania - wcześniej już gdzieś rozkładałem ich na czynniki pierwsze... Wiadomo to wszystko sport i wszystko może się zdarzyć więc ja niczego nie wykluczam, nawet tego, że niedźwiedź rozpocznie mundial ???? , ale... warto jakoś to uzasadnić. (niedźwiedzia nie zamierzam ???? )
Niespodzianki mają to do siebie, że nikt ich nie przewiduje... tak jak nie przewidziano Islandii i Kostaryki. Na dzień dzisiejszy jeśli miałbym gdzieś szukać niespodzianki to szukałbym w Egipcie... Mają Salaha, mimo, że nie od początku i Rosja do ugryzienia... Ale myślę, że na tym mundialu NIE BĘDZIE ŻADNEJ niespodziank i to będzie właśnie największa niespodzianka...
A euro 2016? Kane tez podchodził jako krol strzelców a skończyło sie tak jak zawsze . Tunezji nie misi sie udac ale Maroko wychodzi z grupy zamiast Portugalii i akurat to gram grubiej.
Przecież nie będę pisał kilku użytkownikom i poprawiał się że 1/4 to nie ćwierćfinał sugerujesz że nie cytując posta bądź poprawiając wypowiedz nadal nie bd wiedział że 1/4 to nie ćwierćfinał?
A co do typu to to że Brazylia dojdzie do tego szczeblu jest praktycznie pewnym betem po blamazu u siebie 4 lata temu zdobycie medalu jest obowiązkiem Takie jest moje zdanie