W Totolotku po 2,35. Fajny typ, ale jedyne co przemawia przeciw to to, że Brazylia może grać bardzo długo aż do finału i wtedy kontuzje, rotacje, zmęczenie itd mogą położyć bet. Jak by to dotyczyło tylko fazy grupowej to brałbym.
baaaardzo mało prawdopodobne, a kurs też małyCiekawy zakład znalazłem właśnie na Unibecie w sekcji Specjalne zakłady turniejowe (Mistrzostwa Świata 2018).
Co najmniej jeden bramkarz strzeli gola (uwzględniając serię rzutów karnych) @5,50.
Nie analizowałem drużyn pod kątem tego, czy mają bramkarza który mógłby wykonywać jedenastki dobrze (bo może w klubie swoim takie już wykonywał, albo po prostu bywał w takiej sytuacji i się spisywał poprawnie). A być może trafi się seria gdzie będzie trzeba wykonać np. 11 karnych
Może kogoś to zainteresuje i sprawdzi czy to ma sens.
Nie hejtujcie mnie tylko, podrzucam być może coś ciekawego wartego zagrania za drobne po wydaje się ładnym kursie ????
Wpierw trzeba zadać pytanie czy on coś strzeli?Gdzieś u polskiego buka był zakład na gol z wolnego Lewego. Jest gdzieś jeszcze ?
Problem polega na tym, że właściwie taka sytuacja może zdarzyć się wyłącznie w przypadku serii rzutów karnych i to też jak w ogóle dojdzie do bramkarza... A serie mogą być tylko w fazach pucharowych może będzie z max 3-4. Jest jeszcze, ale minimalna szansa, że w jakimś pojedynku grupowym kiedy będą się rozstrzygały losy awansu w ogóle bramkarz opuści swoją bramkę, a co dopiero strzeli bramkę. Dla mnie to by nie było do grania nawet po kursie @40 , a po kursie @5 można chyba spotkać bety na ilość dogrywek czy karnych i może to już lepiej...Ciekawy zakład znalazłem właśnie na Unibecie w sekcji Specjalne zakłady turniejowe (Mistrzostwa Świata 2018).
Co najmniej jeden bramkarz strzeli gola (uwzględniając serię rzutów karnych) @5,50.
Nie analizowałem drużyn pod kątem tego, czy mają bramkarza który mógłby wykonywać jedenastki dobrze (bo może w klubie swoim takie już wykonywał, albo po prostu bywał w takiej sytuacji i się spisywał poprawnie). A być może trafi się seria gdzie będzie trzeba wykonać np. 11 karnych
Może kogoś to zainteresuje i sprawdzi czy to ma sens.
Nie hejtujcie mnie tylko, podrzucam być może coś ciekawego wartego zagrania za drobne po wydaje się ładnym kursie ????
Zakład fajny, ale kurs już zdecydowanie nie. Przy powiedzmy @50 można by dla funu za drobne zagrać.Problem polega na tym, że właściwie taka sytuacja może zdarzyć się wyłącznie w przypadku serii rzutów karnych i to też jak w ogóle dojdzie do bramkarza... A serie mogą być tylko w fazach pucharowych może będzie z max 3-4. Jest jeszcze, ale minimalna szansa, że w jakimś pojedynku grupowym kiedy będą się rozstrzygały losy awansu w ogóle bramkarz opuści swoją bramkę, a co dopiero strzeli bramkę. Dla mnie to by nie było do grania nawet po kursie @40 , a po kursie @5 można chyba spotkać bety na ilość dogrywek czy karnych i może to już lepiej...