Siedzę tak i główkuję na temat długoterminówek, może ktoś mi poradzi co wybrać, a co powinienem odpuścić:
1.
USA under 5,5 pkt @ 1,3. Mają 3, pozostały im mecze z Portugalią i Niemcami. Oby zakład nie wszedł muszą wygrać 1 mecz. W grę wchodzi
Portugalia, ale czy to możliwe?
2. Ekwador 3 miejsce - TAK. Przegrali @1,60 za Szwajcarią, więc raczej awans im nie grozi. Honduras wyprzedzą, jak nie bezpośrednim meczu, to bramkami
3. Kostaryka under 4,5pkt @1,50. Mają 3, w meczach z Anglią i Włochami musieliby po 1 punkcie. Trochę jednak się obawiam.
4. Iran under 1,5 gola @1,47. Strzelą w sumie 2 gole w meczach z Bośnią i Argentyną??
5. Nigeria under 2,5 pkt @1,65. Wygrają z Bośnią?
6.Honduras under 1,5 pkt @ 1,60. Typ podobny do nr 2. Nie wejdzie jak zremisują mecze z Ekwadorem i Szwajcarią.
7. Bośnia zajmie 2 miejsce - TAK @1,72. Nawet remis z Nigerią może wystarczyć bo na koniec są faworytem do pokonania Hondurasu a Nigeria gra z Argentyną.
8. Urugwaj under 2,5pkt @2,25 lub under 3,5@1,45. No cóż, wiele napisane już jest na ten temat. Sam pograłem już awans Anglii po 2.20, ale nie wiem czy jeszcze raz coś przeciw Urugwajowi nie zagrać.
Kursy z betcity, można łączyć niektóre zakłady. Co sądzicie? Poradźcie coś bo sporo fajnych zakładów a ciężko coś zagrać na wyższą stawkę.