siema
co myslicie na temat tych typow
Kto lepszy ?
Holandia - Urugwaj typ:2 @1.75
Dlaczego ? Jakos nie wierze w Oranje... Moze to tylko moje odczucie ale przypomina mi sie mecz z eliminacji do europejskich pucharow chyba PSV gdzie jest duzy nacisk na mlodzierz i nie dali sobie poprostu rady z Milanem a kazdy wie jak w tym sezonie spisywali sie wlosi... A Urugwajczycy jesli wyjda z grupy , na co licze ???? , to powinni zajesc dalej niz RVP i spolka
Suarez - Cavani typ:2 @1.7
Kazdy widzialby tutaj dobry bet po jeszcze lepszym kursie na Luisa ktory w Liverpool'u mial bardzo dobry sezon, ale nie zapominajmy ze przeszedl niedawno operacje i nie wiadomo w jakim stanie powroci, nie gral w sparingach przed MS wiec nikt tak naprawde z nas nie jest w stanie tego okreslic ale jednak ja sadze ze napastnik z PSG nastrzela wiecej niz jego kolega z reprezentacji
Ronaldo - Fred typ:1 @1.9 !!!
Jak dla mnie tutaj jest dobry bet.
Jak wiadomo Ronaldo swietnie prezentowal sie w tym roku w Realu ale zlapal kontuzje pod koniec sezonu, jednak wedlug mnie pozowlila mu nabrac chceci na gre i jeszcze wiekszej pazernosci na bramki. Moze nie potwierdzilo tego spotkanie z
Irlandia, ale Ronaldo gral tam na pelnych obrotach i mysle ze jest dobry prognostyk.
Jeszcze kilka slow o Fredzie - napastnik powolywane przez Scolariego chyba zawsze, taki ulubieniec mozna powiedziec, ale przeciw niemu przemawia przesyt ludzi od strzelania w Brazylii, wieksze szanse beda mieli Neymar, Hulk czy nawet Oscar...
Aguero - Costa typ:1 @1.7
Sytuacja podobna do Suareza, tez nie wiemy w jakim stanie powroci Costa, czy bedzie to podobnie do meczy Atletico z Realem czy Barca ? Kilka minut i koniec meczu... Mysle ze nie bedzie tak eksploatowany. Natomiast Sergio moze tez po kontuzji ale jesli Messi bedzie dalej mial problemy powiedzmy zoladkowe to wieksza ilosc sytuacji dostanie nie jemu ????
Prosze o opinie ????