>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Chodzi o to, żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Wolfsburg - Bayern
Bayern powyżej 5.5 rzutów rożnych @ 1.70 Bwin ⛔
stawka: 150,00 PLN

To są chyba jakieś jaja. Nie wystawia się takich linii na rogi Bayernu. Musiałbym się mocno cofnąć wstecz pamięcią, by przypomnieć sobie taką liczbę w meczu Bundesligi. Zacznijmy od tego, że Wilki nie mają absolutnie żadnych argumentów by zatrzymać rozpędzonych Bawarczyków. Przede wszystkim w ofensywie jest straszna padlina. Defensywa też gra słabo, a nawet jakby grała dobrze to Bayern i tak by się po nich przejechał. Piłki za długo Wilki przy nodze mieć nie będą. Goście tłamszą w tym elemencie, a gospodarze nie mają kim tego równoważyć. Takie są obecnie realia ligi. Volkswagen-Arena twierdzą nie jest, o czym najlepiej świadczy fakt, że niedawno punkty wywiózł stąd Augsburg. Heynckes ostatnio dał z przodu pograć zmiennikom, więc jutro powinniśmy zobaczyć wszystko co najlepsze z Mandzukiciem na czele. Za nim Muller, Kroos i Ribery. Francuz to jest gwarancją kilku/kilkunastu rajdów lewą stroną. Do tego ofensywnie usposobieni boczni obrońcy - Lahm i Alaba. Ze składu wypadł Martinez. Moim zdaniem w takim meczu, gdzie i tak rywal będzie bezradny, z powodzeniem zastąpi go Luiz Gustavo. Bayern ma w tej fazie sezonu bardzo korzystnie ustawiony terminarz. Mecz Bundesligi wypadł im w piątek, gdy w przyszłym tygodniu trzeba zagrać w Lidze Mistrzów. Wobec tego nie muszą za mocno oszczędzać sił, bo czas na regenerację będzie. Statystyki też przemawiają za tym typem. Nie chce mi się sprawdzać i wypisywać po kolei ale Bayern kręci rogi jak automat. Duża w tym zasługa znakomicie obsadzonych bocznych sektorów. Rekord w tej rundzie to 17 z H96, ostatnio z Schalke ubili 10. Jeszcze bym tę linię zrozumiał gdyby Wolfsburg był na fali i miał tu coś powalczyć. A tak? Duże value i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Takiej linii oczywiście nie oferuje żadna inna firma.

Nie pozostaje nic, tylko ręce załamać...

P 907

pawel-1

Użytkownik
Sevilla - Deportivo
Alex Bergantinos dostanie kartkę @ 4.00 Expect ⛔
stawka: 50,00 PLN

4 żółte karteczki na koncie i, moim zdaniem, idealna okazja aby defensywny pomocnik Deportivo się wyczyścił. Złapie coś dzisiaj, odpocznie podczas domowego spotkania z Realem Madryt(które z nim czy bez niego trzeba przegrać, co poradzić?), a wróci na Rayo Vallecano u siebie. Terminarz ekipy z El Riazor jest taki, że zbliżają się kluczowe w walce o ligowy byt mecze z Celtą Vigo, Mallorcą i Realem Saragossa. Poprzedza je jeszcze potyczka z Barceloną, ale tego nie liczę bo wiadomo, że mecz pro forma. Chora teoria? Pewnie tak. Moim zdaniem Bergantinos przed tym maratonem spotkań z dołem tabeli musi być w pełni dyspozycyjny. Gdyby kurs był inny to może bym się zastanowił, ale tak to żal mi nie spróbować. W razie wtopy bez zastanowienia poprawiam w meczach z Realem Madryt i Rayo Vallecano. A może ot tak, bez żadnych kombinacji złapie kartkę? Wyjazd do Sevilli to nie będzie dla nich łatwy mecz, roboty w tyłach zapowiada się sporo.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Bayer - Augsburg
Bayer wygra obie połowy @ 3.85 Expect ⛔
stawka: 100,00 PLN

Nie chce mi się i nie mam czasu nic nasmarować, bo zaraz mecz. Gram przeciwko beznadziejnemu Augsburgowi, który gdyby nie pomoc sędziego i gorąca głowa młodego Parkera przegrałby już tydzień temu z Mainz. Czas na łomot od Aptekarzy. U siebie są bardzo mocni.

89&#39; i kupon położony... Trzeba na chwile dać spokój, bo nie idzie.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Real Madryt - Rayo
Cristiano Ronaldo strzeli bramkę zza pola karnego @ 4.00 Unibet ⛔

Propozycja last minute. Trochę zabawowa, ale ja tu widzę szanse powodzenia. Przede wszystkim swój mecz wygrało Atletico, więc Real nie może zostawać w tyle. Spotkanie mają typowo na rozstrzelanie rywala. Jak zwykle w przypadku Realu ja wolę zaufać znakomitemu Portugalczykowi niż całemu zespołowi. O tym jak ułożoną stopę ma Cris nie będę pisał, bo kto coś ogląda ten wie co on potrafi. Do tego warto odnotować jak wygląda dzisiaj ofensywa realu - Kaka, Ozil, Morata(!) i CR7. Wniosek? Ciężar zdobywania bramek na Portugalczyku. W meczu z Manchesterem United bomba z dystansu mu trochę nie siedziała, ale to nie ten kaliber meczu. Dziś będzie spokojniej, więcej miejsca, większa przewaga nad rywalem. Crisowi wystarczy pół metra miejsca czy wolny z 30 metrów i bramkarz nie wie co jest grane. Jeśli ktoś ma Realowi zapewnić 3 punkty to on, a jeśli on to i z dystansu może coś przyłożyć.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Hannover - HSV
HSV powyżej 1.5 @ 2.375 Sportingbet ⛔

Nagle, kompletnie nie wiem kiedy HSV stało się moim pewniaczkiem do miejsca premiowanego grą w Lidze Mistrzów. Nie brakuje im niczego. Co będzie przemawiało za nimi w sobotę? Po pierwsze czwartkowy mecz Hannoveru z Anżi w ramach Ligi Europejskiej. Rozegrany został w anormalnych warunkach i kosztował ekipę Slomki sporo sił. Z tego co widzę, popołudniowa prognoza pogody dla Hannoveru nie jest najgorsza. Przewidywana jest piździawa i leciutkie opady śniegu popołudniu. Mecz powinien być rozegrany w &quot;zdrowszych&quot; warunkach niż ten na szczeblu międzynarodowym. W większym bądź mniejszym wymiarze czasowym widziałem dwa ostanie spotkania gospodarzy. Cyrk w defensywie trwa w najlepsze i końca nie widać. Gole stracone w Norymberdze oczywiście z tych, które paść nie powinny. Najpierw pogubienie krycia przy niegroźnym stałym fragmencie gry. Potem w 90+&#39; kompletna niefrasobliwość podczas akcji gospodarzy. Schulz stoi jak kłoda, a Polter pakuje do siatki piłkę dograną z bocznego sektora. Kiedy już wydawało się, że mecz z Anżi uda się zagrać na 0 z tyłu zaserwowano kibicom instruktaż &quot;Jak nie zakładać pułapki ofsajdowej&quot;. Defensywa ma zostać zestawiona następująco: Sakai, Schulz, Djouru, Pocognoli. 4 tykające bomby. Młody Japończyk to absolutnie nie jest lewel Bundesligi. Gra, bo w Hannoverze chyba jeszcze od 14.02 nie odkręcili Chaheda. Straszy wiatrak z niego Żirkow wtedy zrobił. Co myślę o tym środku defensywy już kiedyś pisałem. Chciałbym tylko dopowiedzieć, że Schulz nie nadaje się do gry na tej pozycji. Naturalnie jest lewym defensorem i niech tam lepiej wraca. Pocognoli stanie przed drugą szansą w Bundeslidze. Z Wolfdburgiem katastrona, z Anżi oba mecze raczej słabsze niż lepsze. Jakości on tam nie wniesie. Biedny ten Zieler w bramce. Teraz chwilę o tym, kto będzie ich nękał - Son, vdV i Rudnevs. Akcje napędza przede wszystkim ten pierwszy. Znakomicie chodzi po skrzydle. Łotysz zaczyna grać jak prawdziwy killer. Holender jest w stanie robić różnicę w każdym meczu. Jeśli odpali taką bombę z dystansu jak ostatnio to będzie ciekawie. Cała ofensywa znajduje się w bardzo wysokiej formie. To głównie dzięki nim HSV kręci takie wyniki, jakie kręci. W tej rundzie na wyjeździe zremisowali 1-1 z bardzo solidną Nurnbergą i sprawili sensację rozbijając BVB na Signal Iduna Park. H96 u siebie w tej rundzie wygrał oba mecze, ale rywali miał słabych - Wolfsburg i Hoffenheim. Teraz mają przeciwnika z wyższej półki i tak łatwo nie będzie. Dlaczego nie pakuję się w zdobycze punktowe gości? Ze względu na absencje Brumy i Mancienne. Patrząc na to, jak mocno przerzedzone są obie ekipy w tyłach to hokejowy wynik mnie nie zdziwi. H96 to przecież też ogromny potencjał z przodu. Pobieram po znakomitym, niedostępnym u konkurencji kursie.

Jakim cudem?! Pierwszy gol w 13&#39;, akcji milion i nic. Skończyło się 5-1... Jest fatalnie. :?

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 907

pawel-1

Użytkownik
Deportivo - Real Madryt
Alex Bergantinos dostanie żółtą kartkę @ 4.00 Betsafe

Sevilla - Deportivo
Alex Bergantinos dostanie kartkę @ 4.00 Expect ⛔

4 żółte karteczki na koncie i, moim zdaniem, idealna okazja aby defensywny pomocnik Deportivo się wyczyścił. Złapie coś dzisiaj, odpocznie podczas domowego spotkania z Realem Madryt(które z nim czy bez niego trzeba przegrać, co poradzić?), a wróci na Rayo Vallecano u siebie. Terminarz ekipy z El Riazor jest taki, że zbliżają się kluczowe w walce o ligowy byt mecze z Celtą Vigo, Mallorcą i Realem Saragossa. Poprzedza je jeszcze potyczka z Barceloną, ale tego nie liczę bo wiadomo, że mecz pro forma. Chora teoria? Pewnie tak. Moim zdaniem Bergantinos przed tym maratonem spotkań z dołem tabeli musi być w pełni dyspozycyjny. Gdyby kurs był inny to może bym się zastanowił, ale tak to żal mi nie spróbować. W razie wtopy bez zastanowienia poprawiam w meczach z Realem Madryt i Rayo Vallecano. A może ot tak, bez żadnych kombinacji złapie kartkę? Wyjazd do Sevilli to nie będzie dla nich łatwy mecz, roboty w tyłach zapowiada się sporo.
Zgodnie z zapowiedzią. Roboty w tyłach trochę będzie, a Alvarez kartkami macha we wszystkie strony. Buki czują, że płacenie za jego pauze to kwestia czasu - tylko Betsafe/Betsson ma go w ofercie. Niech szybko łapie, bo ostatnio mało minut dostał.

Bergantinos ława, więc zwrot.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Kristin Stormer Steira - Miriam Gossner
Kristin Stormer Steira @ 1.60 Expect ⛔

Moje typy to ostatnio jakieś jaja, więc spróbuję się poratować betem od Soltysiao.

Woz albo przewoz i tyle w temacie. Albo biegaczki pokaza ze biathlonistkom daleko od szybkiego biegania i powinny zajac sie strzelaniem albo okaze sie ze to biathlon jest obsadzony przez mocne zawodniczki ktore nie dosc ze sa szybkie to maja jeszcze zdolnosci strzeleckie i znokautuja biegaczki w co watpie, Kaisa i Miriam mialy juz swoje MŚ i tam miala byc forma a jutrzejsze zawody beda raczej 4fun.

LOKATY

Marit-Gossner 1,10 expekt
Johaug-Gossner 1,20 betsafe
Steira-Makarainen 1,40 betsafe
Steira-Gossner 1,60 betsafe

Jezeli ktoras bedzie gorsza to strace wiare w ten sport i ze sa to profesjonalistki.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Everton - Oldham
Everton strzeli bramkę w obu połowach @ 1.62 Unibet ✅

W tej edycji FA Cup Everton ma bardzo szczęśliwą drabinkę. Wygrywając dzisiaj z Oldham znajdą się w ćwierćfinale nie pokonując po drodze żadnego sensownego rywala. Co ciekawe ich przeciwnikiem w walce o półfinał będzie(jak dziś wygrają, co dla mnie raczej oczywiste) Wigan. The Latics też z nikim ciekawym nie grali, ale sami są ekipą, którą chłopaki Moyesa powinni ogarnąć. Tym bardziej, że mecz odbyłby się na Goodison Park. Jest o co walczyć? Jest. Bo półfinał w zasięgu bez większego wysiłku. Moyes za wiele nie kombinuje i w każdym dotychaczasowym meczu widzieliśmy największe armaty The Toffees z Fellainim na czele. Dzisiaj powinno być podobnie. Oldham to obecnie 19 drużyna League Two, więc przepaść między klubami można sobie wyobrazić. Na wyjazdach 5-3-9 przy 27 straconych bramkach czyli słabo. W pierwszym spotkaniu dzisiejsi goście w 90+5&#39; szczęśliwie wyciągnęli remis. Dziś powinno już pójść gładko. Każdy inny wynik niż pewny awans Evertonu będzie sporą sensacją. Gospodarze dużo strzelają, ale w defensywie trochę blado. Z tego powodu wybiorę taką kombinację bramkową zamiast handi.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Śląsk - Flota
Flota powyżej 1.5 @ 5.80 Betsafe ✅

Niestety nie mam czasu nic nabazgrać na ten temat, a szkoda. Generalnie próbuję ostro zagrać przeciwko Śląskowi, który zasygnalizował bardzo słabą dyspozycję w defensywie w pierwszej kolejce Ekstraklasy. Mecz z Widzewem powinni byli przegrać i nie ma co się oszukiwać - pomogło im szczęście(2 poprzeczki i słupek Łodzian). Flota to czub 1 ligi i jeden z faworytów do awansu. W Świnoujściu wszyscy są mocno nakręceni na ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 907

pawel-1

Użytkownik
Nic jutro nie gram, więc już teraz podsumuję sobie luty.

LUTY 2013

kupony zagrane: 21/100%
kupony wygrane: 9/~43%
kupony przegrane: 11/~52%
zwroty: 1/~5%

typy zagrane: 22/100%
typy trafione: 9/~41%
typy nietrafione: 12/~55%
zwroty: 1/~5%

suma stawek: 2 000,00 PLN
suma wygranych: 2 397,50 PLN
bilans: +397,50 PLN
yield: ~19.88%

STYCZEŃ 2013 - LUTY 2013

kupony zagrane: 48/100%
kupony wygrane: 23/~48%
kupony przegrane: 22/~46%
zwroty: 3/~6%

typy zagrane: 52/100%
typy trafione: 25/~48%
typy nietrafione: 24/46%
zwroty: 3/~6%

suma stawek: ~4 396,00 PLN*
suma wygranych: ~5 478,60 PLN*
bilans: +~1 082,60 PLN *
yield: ~19.76% *

* 1 EUR ~ 4,20 PLN

Miesiąc ostatecznie zakończony pozytywnie, ale po znakomitym początku oczekiwałem dużo, dużo lepszego wyniku. Mam nadzieję, że w marcu obejdzie się bez takiego przestoju jaki mnie dopadł od 14 do 23 lutego. Podczas podsumowywania całego tematu zorientowałem się, że w styczniu policzyłem sobie 2,00 PLN za dużo. W statystykach łącznych ten błąd jest skorygowany.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Eintracht - Borussia Moenchengladbach
Srdjan Lakic strzeli bramkę @ 3.10 Sportingbet ⛔
stawka: 75,00 PLN

Typ wynika z faktu, że moim faworytem w tym spotkaniu jest Eintracht. Kursy na gospodarzy nie zadowalają mnie do końca, więc próbuję pokombinować. Kiedy Lakic w swoim debiucie, strzelając 2 gole, zapewnił Eintrachtowi wyjazdowe zwycięstwo z HSV okrzyknięto go zbawicielem Frankfurtu. Occean i Matmour ani przez moment nie dotrzymywali kroku zaskakująco dobrze spisującej się linii pomocy. Wielokrotnie po ich meczach mówiono, że brakuje im typowego snajpera. Lakic przyszedł i z miejsca przypomniał jakim zawodnikiem był w Kaiserslautern. Później przyszło słabsze spotkanie u siebie z Nurnbergą, gdzie ogólnie zespół nie zachwycił. Następna kolejka to wyjazd na Signal Iduna Park, gdzie Lakic był jedną z barwniejszych postaci ofensywy Eintrachtu. Bramki nie strzelił, ale pozostawił po sobie dobre wrażenie. W ostatniej kolejce pauzował za kartki. Pod jego nieobecność słabo spisał się Matmour, więc nie mam wątpliwości, że Chorwat wraca do wyjściowej jedenastki(awizowany jest też przez Kickera). Eintracht od trzech kolejek nie strzelił bramki i najwyższy czas ten niekorzystny trend odwrócić. Okazja jest wyśmienita, bo wartość ekipy Favre na wyjazdach spada o jakieś 30% i przekłada się to na wyniki. Eintracht natomiast u siebie jest bardzo mocny. Aigner, Meier, Inui za plecami oraz kreatywny Rode to wymarzeni partnerzy do kogoś takiego jak Lakic. Kolejny plus, że dobrze czuje się w grze głową. Mamy tu przecież mocno obsadzone skrzydła i ofensywnie usposobionych Oczipke(9 asyst, najwięcej w zespole!) z Jungiem na bokach obrony. Gospodarze to, bez wątpienia, ogromny potencjał ofensywny i mimo, że ta maszynka się ostatnio zacieła to są podstawy by liczyć na przełamanie.

zdjęty w przerwie :? dziwna decyzja moim zdaniem ale co zrobić?

P 907

pawel-1

Użytkownik
Legia - GKS Bełchatów
Legia strzeli bramkę w obu połowach @ 2.15 Unibet ⛔

Taki kurs się nie utrzyma, więc próbuję już teraz. Zabranie na mecz 15 zawodników to, moim zdaniem, dziwny pomysł. Z drugiej strony ta okrojona kadra odbija się głównie na defensywie. Z graczy ofensywnych nie zobaczymy tylko Radovicia. W meczu z Olimpią Grudziądz Urban upchnął do składu 2 napastników i mam szczerą nadzieję, że zobaczę jutro duet Dwaliszwiliego z Ljuboją. Do tego robiący różnicę Kosa i Bereszyński lub Kucharczyk. W środku nie zobaczymy Łukasika, ale Furman z Vrdoljakiem powinni podołać. GKS po totalnej demolce, oba zespoły znajdują się na różnych biegunach. Zagrali na inaugurację z Wisłą, która na dobrą sprawę nie potrafiła wykorzystać tego z jak słabym gra rywalem. Krakowianie nie mogli na dobre przejąć kontroli nad meczem i rozwinąć skrzydeł. Okazji strzeleckich mieli jak na lekarstwo. No ale Wisła to obecnie lewel niżej niż Legia. Stołeczni zawiedli z Koroną, z Olimpią rozprawili się w końcówce nie pozostawiając dobrego wrażenia. Jutro czuję przede wszystkim pełną dominację Legii. Niezależnie jakich głupot narobią w tyłach to oni powinni kontrolować mecz i raz po raz nękać Zubasa. O 22 letnim Litwinie ciężko coś powiedzieć poza tym, że dobry i szanujący się bramkarz nie przechodzi w takim momencie do GKSu Bełchatów. W spotkaniu z Wisłą się nie wykazał, bo i nie miał do tego okazji. Na bokach obrony mają słabych, notujących większą ilość występów tylko na niższym szczeblu rozgrywkowym Kosznika i Baste. W środku defensywy robiący karne szczupakiem Wilusz i Michalski - 18 latek, 0 doświadczenia. Lech depcze liderowi po piętach, więc strata punktów(nie wchodzi w grę) byłaby w takim meczu samobójstwem. Mam nadzieję, że w końcu zobaczymy taką Legię na jaką liczymy. Łatwiejszych rywali nie będzie. Do gry powinien ich porwać żywiołowy doping - wszystkie bilety na Żyletę sprzedane.

Legia ????????????????????

P 907

pawel-1

Użytkownik
Werder - Augsburg
Sascha Molders strzeli bramkę @ 3.50 Bwin

Miałem ochotę zagrać btsa. Kursy na poziomie ~1.60 odwiodły mnie jednak od tego pomysłu. Jednocześnie przyszła myśl - skoro bukmacherzy tak nisko cenią zdobycz bramkową gości, to skąd takie kosmiczne kursy na ich strzelców? Molders to napastnik wokół którego kręci się absolutnie wszystko w ofensywie Augsburga. Sascha strzelił w tym sezonie już 9 bramek, co biorąc pod uwagę kaliber zespołu w którym gra, jest znakomitym wynikiem. Werner i Koo - drudzy strzelcy Augsburga mają zaledwie po 3 gole na koncie. Molders znajduje się ostatnio w wysokiej formie. Ogólnie o ekipie Weinzierla można powiedzieć, że przeżywa swój najlepszy okres w Bundeslidze. Do utrzymania to nie starczy, bo zbyt dużych strat narobili w pierwszej rundzie ale walczą bardzo dzielnie. Pomocną dłoń w stronę gości może wyciągnąć Werder. Wobec absencji za czerwoną kartkę Prodla parę stoperów mają tworzyć Papastathopulos i Lukimya. Z powodu choroby ze składu wypadł też Fritz. Jest to dobra wiadmość dla wszystkich ściskających kciuki za Augsburg w tym meczu. Absencja Fritza oznacza obecność na lewej stronie defensywy beznadziejnego pod każdym względem Schmitza. Z prawej strony oczywiście Ignjovski. Augsburg atakuje głównie skrzydłami, często próbując dośrodkowań na dobrze spisującego się w powietrzu Moldersa. Akcje te często napędzają ofensywnie usposobieni obrońcy Parkhurst i de Jong(z tym, że nie wiem czemu Kicker widzi go jutro na ławce kosztem Ostrzolka). Jeśli chodzi o ofensywnych pomocników to najczęściej dają o sobie znać Azjaci Ji i Koo. Też często szarpią flankami próbując dogrywać z bocznych sektorów piłkę do Moldersa. Zdecydowanie widzę jutro otwarty mecz, bo Augsburg swoje straci. Ze składu wypadł Manninger ratujący im dupę w każdym meczu po 10 razy od kiedy tylko pojawił się w klubie. Amsif nie zastąpi go nawet w połowie. Podsumowując - żeby padł bts to dla Augsburga ktoś tę bramkę strzelić musi. Skoro poza Moldersem nikt tego nie potrafi to ryzykuję taką opcję po dużo, dużo korzystniejszym współczynniku.

0-1 szczerze mówiąc szok. tylko dlaczego nie Molders...

P 907

pawel-1

Użytkownik
Sevilla - Celta
Iago Aspas dostanie kartkę @ 4.00 Expect ⛔

Pomysł Vidala, który po takim kursie jest do zaakceptowania.

Kartka Aspasa to dla mnie &#39;pefka&#39; (?). Jest zagrożony zawieszeniem, a jako że następny mecz grają z Realem Madryt, to może odpuści kosztem derbów Galicji z Derpotivo, a zarazem meczu o 6 punktów.
????

P 907

pawel-1

Użytkownik
Metalurg Skopje - Teteks
Teteks @ 8.00 Sportingbet ⛔

Pobieram z działu:

MACEDONIA: Pierwsza liga
03.03.2013 14:00
Met. Skopje-Teteks
Typ:X2
Kurs:4.33
Buk:Bet365

Myślę ,że kursy w tym meczu są przeszacowane.Miejsca w tabel są mylące gospodarze są na 3 miejscu w tabeli 31 pkt ,a goście na ostatnim 12 miejscu z 12pkt.Ale po przerwie zimowej sytuacja jest już inna ,Teteks bardzo wzmocnił swój zespół bo nie chce spaść z ligi.Po za tym to zespół z wielkimi tradycjami i wątpie by mógł spaść.Teteks ma ambicje występowania w europejskich pucharach ,ale w tym sezonie przez lige to niemożliwe więć chcą zdobyć puchar i utrzymać się w lidze.Gracze którzy wzmocnili zespół to min:Filip Petkovski (att 12/3 z Tarnowo), Ganc Iseni (att 16/8, 3 liga Król strzelców z Rabotnicki), Darko Micevski (mf 3/0 z Rabotnicki) Ristov (doświadczony obrońca, ex gracz Vardar ), Aleksandar Krstevski i Vancho Manchevski.W ostatni meczu sparingowym przed sezonem pokonali najsilniejszy zespół Macedonii Vardar 2-1.Metalurg ma taki sam zespół jak wiosną ,graja w domu gdzie od kilku dni padają ulewne deszcze więc boisko będzie w złym stanie.W pierwszym meczu mimo ,że Teteks był najgorszym zespołem w lidze Metalurg wygrał na wyjeżdzie tylko 1-0.Grajcie więc X2 po kursy moim zdaniem są bardzo dobre.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Anżi - Newcastle
Anżi powyżej 1.5 @ 1.862 Pinnacle ⛔

Anżi bardzo dobrze czuje się na Łużnikach. Świadczy o tym komplet zwycięstw w fazie grupowej oraz pewna wygrana z H96 w play-off. Newcastle gdy gdzieś pojedzie to kolorowo nie jest. W fazie grupowej wyniki średnie, a w Premiership są drugą najgorzej punktującą na wyjazdach ekipą w stawce. Dali radę w Charkowie(po bezbarwnym meczu) ale, z całym szacunkiem dla Metalista, Anżi to inny rozmiar kapelusza. Do tego wiadomo - Rosja jest piekielnie trudnym terenem. Przez to uważam, że miejsce rozegrania spotkania ma tu znaczenie i Łużkini będą handicapem w stronę gospodarzy. Gospodarzy, którzy na ten mecz wyciągną wszystkie swoje najcięższe działa. Sytuacja kadrowa Newcastle już taka dobra nie jest. W tyłach zabraknie kapitana i filara defensywy - Colocciniego. Argentyńczyk zmaga się z urazem pleców. Ofensywa naruszona będzie brakiem Gutierreza i najlepszego strzelca zespołu Cisse. Obaj nie zagrają bo... taka jest decyzja trenera! W meczowej 19 jest natomiast 3 młodych, kompletnie nieogranych zawodników: Bigirimana, Alnwick i Adam Campbel. Ciężko przewidzieć podejście Anglików do tego meczu oraz jedenastkę jaką wyjdą. Pardew odsunał od gry 2 absolutnie kluczowe postacie i to dla mnie jest sygnał, że może jutro zdrowo pokombinować. Wieczny argument z olewaniem LE przez angielskie zespoły w połączeniu z niepewną sytuacją Newcastle w lidze? Może coś odpuszczą ale specjalnie na to nie liczę. Goście grali w sobotę ciężki, ostatecznie przegrany mecz ze Swansea. Anżi przygotowuje się spokojnie na to spotkanie od czasu, gdy wyrzucili za burtę Hannover. Brak rytmu meczowego nie przeszkodził w starciach z Niemcami, to nie widzę powodu by miał przeszkodzić teraz. Ocenę rewanżu sobie daruję, bo rozegrany był w takich warunkach, że wynik o niczym nie świadczy. Bardzo pozytywne wrażenie mam natomiast po meczu na Łużnikach, gdzie Rosjanie wyglądali bardzo dobrze(zwłaszcza z przodu). Widać było, że nowy nabytek Willian odnalazł wspólny język z Eto&#39;o. Brazylijczyk robił różnicę w linii pomocy. Na lewym skrzydle pas szybkiego ruchu zorganizował sobie Żirkow. Trochę gorzej wypadł moim zdaniem Boussoufa, co nie przeszkodziło mu w zdobyciu bramki na zamknięcie wyniku. Anżi bardzo chce zdobyć ten puchar, a ma do tego wszystko. Myślę, że jutro postawią krok w stronę 1/4 finału.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Tyler Farrar - Matthew Goss
Matthew Goss @ 1.65 Bet365 ✅

Dramatyczny początek miesiąca w moim wykonaniu, więc spróbuję się wspomóc typem, który w dziale kolarstwo podał Qozi. Jego analiza:

Matthew Goss - Tyler Farrar | 1 - 1,60 (Sportingbet)
Numerem jeden w wyścigu dla Orici jest Goss, ale to nie dziwi bo ich cała kadra to sprinterzy, całkiem solidny początek sezonu dla Australijczyka bo kilka miejsc na podium, pokuszę się o stwierdzenie, że zaraz za Gorylem i Cavem najszybszy kolarz w stawce i jak jest w formie to może nawiązać walkę o wysokie pozycje.Co mi się też podoba to ma fajny zespół do pomocy na czele z O&#39;Gradym, Lancasterem i przede wszystkim Impeym także pomoc dość solidna i jakiś pociąg mu stworzą.Farrar to w tym sezonie straszny niewypał, Dawid jakiś czas temu pisał, że przerzuca się Jankes na klasyki, wyszło mu to bardzo marnie, startował w bardzo słabych wyścigach gdzie też nie do końca spełniał oczekiwania.Garmin średnią ekipą jest w TA, ma w sumie fajnie pomocnika jakim jest Hunter, ale nie liczę, że przy takich zawirowaniach Farrar będzie na tyle gotowy aby ograć Gossa, a w dodatku Matthew jest po prostu znacznie lepszym sprinterem.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Borussia Moenchengladbach - Werder
Borussia Moenchengladbach powyżej 1.5 @ 2.05 Tobet ⛔

Werder tydzień temu przegrał u siebie z Augsburgiem i to w zasadzie wszystko co trzeba o nich powiedzieć. Już wtedy typowałem, że coś stracą, a to co zobaczyłem zmusza do pójścia za ciosem. Od 3 spotkań nie zdobyli punktu i nie ma tu przypadku - defensywa gra fatalnie. Pozytywem z pewnością jest powrót Gebre Selassie, co spowoduje, że nie będziemy musieli patrzeć się na Schmitza. Jednak nic za darmo. Wraca Czech, wypada Grek. Pauze za kartki musi odbyć Papastathopulos(a nadal niedostępny jest Prodl). Jest to jedyny defensor, o którym można powiedzieć coś dobrego za mecz z Augsburgiem. Bardzo słabo spisał się wtedy Lukimya(który już dłuższy czas jest bez formy). Jutro na środku defensywy może być ogromna dziura. Partnerem wspomnianego &quot;Niemca&quot; ma być Pavlovic, który w tym sezonie zagrał bolesne 45 minut z Bayernem i nic poza tym. Prawa strona defensywy należeć będzie do Ignjovskiego, który dostosowuje się poziomem do kolegów. Między słupkami oczywiście Mielitz. Nijaki bramkarz. Borussia w poprzedniej kolejce wybroniła jednobramkowe prowadzenie we Frankfurcie. Trochę to poprawi morale w ekipie Favre. Oni ostatnio nie strzelali wielu bramek, ale cofając się w terminarzu to stwierdzam, że nie mieli ani z kim, ani gdzie. Jutro okazja będzie, bo Werder chętnie zagra otwarty mecz. Borussia będzie u siebie, więc bronić nie będą. Najważniejszą informacją jeśli chodzi o gospodarzy jest powrót Arango(przewidywany już tydzień temu). Wenezuelczyk jest nieoceniony przy stałych fragmentach gry i strzałach z dystansu. Śle piłki na milimetry. Żadnych osłabień nie ma więc zobaczymy wszystko co najlepsze: Herrmann(który mocno popracował na gola dającego zwycięstwo z Eintrachtem), de Jong(w końcu coś strzelił...) i Younes(moim zdaniem bardzo dobre wejście do zespołu). W wygraną gospodarzy się nie pakuję, bo jeśli Werder podkręci celowniki to możemy być świadkami ostrej strzelaniny. Moim zdaniem overy wszelkiej maści wskazane.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Barcelona - Deportivo
Alex Bergantinos dostanie kartkę @ 3.75 Expect

Poszukiwań kartki u Bergantinosa ciąg dalszy.

Do góry Bottom