Selby-Lee 1 1.35
Williams-King 1 1.50
O'Sullivan-O'Brien 1 1.20
Hendry-Milkins 1 1.55
AKO:3.77
Niespodzianki gonia niespodzianki... dlugo sie zastawialem i jednak jeszcze raz dam szanse China Open
Niektorzy uwazaja ze Lee jest najlepiej technicznie grajacym snookerzysta zaraz po O'Sullivanie. Moze i tak tylko ze ten sympatyczny grubasek tak naprawde nic nie osiagnal od 2006 r. Selby w optymalnej formie na pewno nalezy do najlepszej 5 zawodnikow. Sytuacja prosta: Selby nie odpusci to wygra. Jako patrzac na charakter to Selby moze dzisiaj olac mecz ale ja jednak zaryzykuje.
Williamsa gram poniewaz uwazam go za dobrej klasy snookerzyste... moze nie z najwyzszej polki ale na pewno z wysokiej. Poza tym z tego co wyczytalem to troche osob typuje ze Walijczyk moze dojsc wysoko w tym turnieju. Kinga nie trawie- typowe drewno.
Nie zdziwie sie jak ktos pomysli ze to bez sensu grac na Rakiete po takim kursie w takim turnieju. Duzo racji w tym jest. Jednak spojrzmy na przeciwnika, Irlandczyk jest po prostu slabiutki, pare lat temu duzo osob widzialo w nim material na dobrego gracza ale teraz jak dla mnie jest zawodnikiem slabym. Ronnie naprawde musi sie postarac zeby przegrac ten mecz (minus jest taki ze on potrafi sie tak postarac ????
Hendry'ego gram bo go bardzo lubie. Najlepsze lata ma juz za soba wiec mozna uznac ze powoli zaczyna traktowac gre w turniejach bardziej na luzie wiec w jego przypadku na pewno nie wchodzi w gre takie klasyczne odpuszczanie spotkan. Przeciwnik nic w zyciu nie osiagnal i wedlug mnie nic juz nie ugra