ja tam ograłem sie chyba przez 2-3 miesiace w Realu, aby poznac nowa wersje, a teraz tradycyjnie czas na Wisełke, może Śląsk, a potem to juz ostatnia liga angielska ???? super sprawa ze podniesiono reputacje ( dosc znacznie ale nie przesadzono z tym ) polskiej ligi - nie mialem problemu aby sprowadzic do Krakowa Sola Campbella czy Marka Viduke. Co ciekawe mam na liczniku juz 5 h, a w kalendarzu dopiero koniec lipca ???? no ale za to skład juz mozna powiedziec w pełni gotowy na
LM ????
to było 3 miesiace temu, szkoda ze motywacje do grania stracilem dokladnie miesiac pozniej...
Nie ma co ukrywac fm10 jest grą dobrą, ale juz tak nie wciąga jak poprzedniczki, pograłem Wisełką do 1 września, po weekendzie ligowym w którym odnotowalem pierwszą ligową ( i w ogóle ) porażkę ze Śląskiem - która mnie zaskoczyła, ale nie zmartwiła, bo czesto zdarza mi sie ogladnąć Śląsk na żywo
A ponizej kilka screenów:
Skład i taktyka - powiem ze w tej wersji gry nie trzeba było nad nią dlugo siedziec, to ustawienie ( i polecania indywidualne ) gwarantuje dlugie utrzymywanie sie przy pilce, duzo sytuacji podbramkowych, a dobry dobór zawodników mało szans dla rywala - z tego co pamietam tracilem "głupie gole", jedyne czego żałuje ze przestalem grac przed prawdziwymi sprawdzianami z Juve, Om czy Sevillą. Polecam stworzyc wlasne taktyki a nie sciagac gotowce z neta, w tej wersji jest super pomoc dla poczatkujacych.
Terminarz
Nie taka Levadia straszna ????
Grupa LM, wygranie jakiegos spotkania byłoby cudem
Statystyki graczy - wyraznie widac ze jest piątka która atakuje i piątka która broni ????