airborne
Użytkownik
W FM 2011 pamiętam w 2025 roku skonczylem grac i puscilem urlop. Wrócilem na koniec dnia i mialem rok 2055.........
Mistrzem włoch była Bologna..... Milan był w drugiej lidze
w Anglii mistrzem było Newcastle a Liverpool grał w II lidze....
Śmiesznie to wyglądało...
Eksperymentowałem równiez i chodz nie lubie Liverpoolu dlatego objalem tą ekipe w FM 2011.........sprzedalem wszystkich zawodnikow i kupilem samych Polaków którzy grali w Kadrze Polski....
Dalem urlop....i na koniec sezonu Liverpool miał Miejsce 3 ???? .....
Troszke gierka ma błędów...
...
Teraz mam FM 12 nie ma czasu juz na gre co kiedys ze wzgledu na pochlaniajacą prace w banku......
ALe szczerze ? tez jest smiesznie...np. ostatnio Galatasaray skopało mi tyłek w LM 3-0 w 1/8 a gralem Manchesterem United....po czym w rewanzu wygralem 9-0 ???? ........
Moze kiedys poprawią system gry....
Mistrzem włoch była Bologna..... Milan był w drugiej lidze
w Anglii mistrzem było Newcastle a Liverpool grał w II lidze....
Śmiesznie to wyglądało...
Eksperymentowałem równiez i chodz nie lubie Liverpoolu dlatego objalem tą ekipe w FM 2011.........sprzedalem wszystkich zawodnikow i kupilem samych Polaków którzy grali w Kadrze Polski....
Dalem urlop....i na koniec sezonu Liverpool miał Miejsce 3 ???? .....
Troszke gierka ma błędów...
...
Teraz mam FM 12 nie ma czasu juz na gre co kiedys ze wzgledu na pochlaniajacą prace w banku......
ALe szczerze ? tez jest smiesznie...np. ostatnio Galatasaray skopało mi tyłek w LM 3-0 w 1/8 a gralem Manchesterem United....po czym w rewanzu wygralem 9-0 ???? ........
Moze kiedys poprawią system gry....