No ja się pochwalę moją karierą w FM 2008, która mnie na tyle wciągnęła, że nie mam ochoty na kupno/ściągnięcie nowej wersji, a jeśli chodzi o sezony zagrane, to aktualnie leci 2020/2021:
Zacząłem w Rapidzie Bukareszt, gdzie spędziłem 3,5 sezonu. Wygrałem 3 mistrzostwa, 2 puchary i 2 superpuchary Rumunii. Do tego udało mi się zagrać w półfinale
LM ale tam Real mnie odprawił z kwitkiem. Potem przeniosłem się do OFI Kreta na kilka kolejek by ich utrzymać w lidze. No i wtedy pojawiła się propozycja z Manchesteru City, który był liderem
Championship. Jednak jak na drugą klasę rozgrywkową to skład mieli super mocny i awansowałem do EPL, by w pierwszym sezonie zdobyć wicemistrzostwo, a rok później już mistrzostwo. Jednak potem przyszła oferta z San Lorenzo z Argentyny, który również miał bardzo ciekawy skład z wieloma reprezentantami kraju. Tam też wygrałem wszystko co było do wygrania czyli mistrzostwo i Apertury i Clausury,
Copa Sudamericana i Libertadores oraz Recopa Sudamericana i KMŚ. W międzyczasie objąłem reprezentację ale po dobrym początku, niestety nie udało mi się awansować do MŚ. A po odejściu z San Lorenzo poszedłem do Watfordu, który dopiero co wszedł do
Championship ale po połowie sezonu odszedłem, bo już miałem dosyć słabej gry zespołu. Na kilka miesięcy przeszedłem do Sao Paulo ale tam jakoś też nie chciało mi się grać ale dzięki tej pracy miałem informacje o ich znakomitych młodzikach. I wtedy poszedłem do Gaziantepsporu, który był tuż nad strefą spadkową, chociaż rok wcześniej zdobyli mistrza ale skład na to nie wskazywał, bo był wg. mnie słaby w porównaniu z tym co mam teraz. W pierwszym pełnym sezonie zająłem miejsce w środku stawki i w sumie byłem zadowolony, bo przebudowa zespołu trwała w najlepsze więc uzbroiłem się w cierpliwość, co się przełożyło na późniejsze dobre wyniki. W kolejnym sezonie już 3 miejsce na końcu sezonu, chociaż długo prowadziłem. Na osłodę zdobyłem puchar Turcji. No i w kolejnym sezonie wreszcie mistrzostwo kraju oraz nieoczekiwanie puchar UEFA i finał pucharu Turcji. W obecnym sezonie po 15 kolejkach jestem dopiero 7 ale chyba już wychodzę na prostą. Z kolei wygrałem Superpuchar Europy z Juventusem 2:0. A w
LM po 5 kolejkach już awansowałem i został mi mecz o 1 miejsce z Juventusem.... Za mną jeszcze Murcia(aktualny mistrz Hiszpanii) oraz AZ Alkmaar. Chce zostać jeszcze po tym sezonie ze 2,3 lata i wygrać
LM w Gaziantep i wtedy chyba podejmę inną pracę, o ile wcześniej nie zostanę wyrzucony... A jeszcze zaprezentuję mojego najlepszego gracza ale nie patrzcie na jego wartość, bo screen już robiony trochę temu i teraz jest wart 7mln euro. A co ciekawe już interesują się nim takie kluby jak Arsenal, Roma, Juve, Barca i właśnie ci ostatni oferowali w lecie 11mln euro i jakiegoś obrońcę ale ja się nie zgodziłem, bo chciałem 25mln ale oni już nie chcieli tyle dać: