sc@ner
Użytkownik
Yar000, nie napisałeś żadnej analizy zespołów od dłuższego czasu, a w tym temacie już na pewno nie, szukasz dziury w całym, ba! Jak nie ma nic do powiedzenia to się doyebiemy do gramatyki/ortografii, whatever!
Szczerze nie wiem czym się kierujesz, jeżeli meczów zapewne nie oglądasz tylko opierasz się na matematyce.
Do 2010 w Afryce nie wygrał żaden zespół z Europy, do 2014 to samo było w Ameryce Płd. - ile przewaliłeś pieniędzy?
Nie jestem złośliwy, po prostu gdy ktoś nie ogląda meczów, nie ma w ogóle pojęcia na temat danego spotkania, drużyn, przebiegu meczu i się wypowiada jest dla mnie ignorantem. Można poprawiać głupoty innych osób, owszem, ale jeżeli samemu się pisze dyrdymały?
Chryste Panie...
Jak rozumiem bierzesz również pod uwagę mecz Szkotów U21 z Tottenhamem przegranym 1:6?Przy analizie spotkań, biorę pod uwagę między innymi czynnikami, wyniki kilku ostatnich spotkań drużyny.
Bez względu na to czy były to spotkania z rozgrywek, w których ta drużyna właśnie bierze udział a ja próbuję wytypować wynik w tych rozgrywkach, czy spoza tych rozgrywek.
Szczerze nie wiem czym się kierujesz, jeżeli meczów zapewne nie oglądasz tylko opierasz się na matematyce.
Do 2010 w Afryce nie wygrał żaden zespół z Europy, do 2014 to samo było w Ameryce Płd. - ile przewaliłeś pieniędzy?
Nie jestem złośliwy, po prostu gdy ktoś nie ogląda meczów, nie ma w ogóle pojęcia na temat danego spotkania, drużyn, przebiegu meczu i się wypowiada jest dla mnie ignorantem. Można poprawiać głupoty innych osób, owszem, ale jeżeli samemu się pisze dyrdymały?
Chryste Panie...