K
0
kulczyk_reakt.
Użytkownik
Możesz napisać w którym konkretnie miejscu jest tam ten zakład?ComeOn
Z góry dzięki.
Możesz napisać w którym konkretnie miejscu jest tam ten zakład?ComeOn
Zakłady -> Piłka nożna -> Liga mistrzów - kwalifikacje -> Zakładka Wydarzenia -> SpecjalneMożesz napisać w którym konkretnie miejscu jest tam ten zakład?
Z góry dzięki.
Akurat życze i życzyłem Legii awansu do LM tak jak i co roku każdej polskiej drużynie mając w pamieci mecze, które rozgrywał Widzew Łódź. Więc naprawdę o obiektywiźmie nie musisz mi pisać i go wypominać, chociaż nie jestem jakims wielkim fanem ultrasem zadnej polskiej drużyny. I tak powtórzę się i nie wiem co Cie dziwi, że te przepisy z Bereszyńskim to są podstawy piłki nożnej jeśli chodzi o przepisy, które powinni miec działacze i ludzie odpowiedzialni za kartki/pauzy/kary obeznane w malutkim paluszku. To jest abecadło zasad piłki nożnej. Może zrozumiałeś moją wypowiedź o zasadach w stylu spalony, faul itd. Ale mi chodziło o bardziej organizacyjne zasady i to są po prostu podstawy podstaw. Nie ma co więcej dodawać.Odleciales i to grubo. Podstawowe zasady i przepisy pilki noznej. Grubo na prawde grubo. Przez Twoj komentarz przemawia pelny obiektywizm i realne spojrzenie na sprawe. Podstawowe zasady pilki.. haha nie trzymajcie bo zaraz spadne z krzesla. Kon by sie usmial. Szkoda ze istnieja tacy ludzie jak ty w tym kraju, to na prawde smutne. Piekarz mial prawo nie wiedziec ze nie wolno odprowadzac VATU od chleba a klub nie mial prawa nie wiedziec ze zeby pilkarz odcierpial kare nie wystarczy ze po prostu nie gra mimo ze jest zawodnikiem klubu i jest zdolny do gry, trzeba go jeszcze gdzies wpisac. Skoncz juz bo twoj obiektywizm konczy sie na pierwszej literze twojego postu, potem lecisz juz z grubej rury i piszesz brednie.
Akurat w tym przypadku wtopa wtopie jest mniej więcej równa.I tak źle i tak źle. Jeśli nie wrócą Legii do LM to wiadomo.. A jak wrócą to zaczną sie komentarze: "Znów Legia kupiła" rzygać się chce trochę. Widzę także że największe brzechanie jest ze strony kibiców Lecha to jest dopiero patologia.
Bo jak mają czelność po takiej kompromitacji jaką była wtopa z kelnerami
Ja tam widzę, że Legia wie, ze zrobiła źle i raczej nie rzucają oskarżeniami...A UEFA jeśli zmieni decyzję to ona się będzie musiała tłumaczyć najwięcej i "najgęściej", bo pójdą pioruny na nich, że raz tak a raz tak i trochę się boję, ze dla spokoju utrzymają poprzednią decyzję.zamiast poszukać winy w sobie, rzuca oskarżeniami dookoła.
To chyba musiałaby już dzisiaj jakieś nowe prawo sama sobie napisać .[...] ...A UEFA jeśli zmieni decyzję [...]
Furtki nie znajdą bo jej zwyczajnie nie ma. Nawet gdyby ktoś teraz taką furtkę zechciał naprędce stworzyć, to jest jeszcze jedna zasada ważna, ale też niekoniecznie w Polsce respektowana. Prawo nie działa wstecz.[...] Zobaczymy czy znajdą furtkę żeby to ominąć i utrzymać 6:1 z boiska.
Problem w tym że teraz tak UEFA nie może sobie podtrzymać decyzji, bo jest czarno na białym że w regulaminie są nieprawidłowości!Ja tam widzę, że Legia wie, ze zrobiła źle i raczej nie rzucają oskarżeniami...A UEFA jeśli zmieni decyzję to ona się będzie musiała tłumaczyć najwięcej i "najgęściej", bo pójdą pioruny na nich, że raz tak a raz tak i trochę się boję, ze dla spokoju utrzymają poprzednią decyzję.
ale o jakich nieprawidlowosciach w regulaminie teraz mowimy ?bo jest czarno na białym że w regulaminie są nieprawidłowości!
przede wszystkimale o jakich nieprawidlowosciach w regulaminie teraz mowimy ?
Furtki nie znajdą bo jej zwyczajnie nie ma.
chcę jeszcze dodać, że w ogóle możliwość "interpretowania przepisów" jest wg mnie patologią prawną.
Piekarz o którym niektórzy wspominają popłynął nie dlatego że dzielił się z biednymi
Się zastanawiam czy wy w ogóle czytaliście jakikolwiek regulamin związany z piłką nożną, ba, czy w ogóle oglądacie mecze i czy słyszeliście kiedyś o czymś takim jak "kontrowersyjna decyzja". Niby forum bukmacherskie, a zieloni że aż miło popatrzeć na tą niczym nieskalaną naiwność ???? . Podejrzewam, że nie prowadzicie firmy, więc podpowiem, że skarbówka też lubi załatwiać sprawy jak ostatnio UEFA - o, jest jakiś błąd w papierach, zła cyferka na fakturze, nic nie zmienia, ale dopierniczymy mu mandat 2000 zł i zamrozimy konto! A co tam, niech ma, ignorantia ius nocet, niech upada bo w końcu powinien znać nasze przepisy i się POMYLIŁ! Co tam że zysk, co tam że ludzi zatrudnia, zły jeden papier więc niech gnije i bierze pożyczki żeby związać koniec z końcem! A wy byście klaskali temu i wstawili DURA LEX SED LEX bo to tak mądrze brzmi, no chyba że zamknęliby firmę waszym rodzicom i przez brak kasy nie byłoby internetu na wylewanie hejtów. Żenada. Nie pozdrawiam :/Ignorantia legis non excusat - nieznajomość prawa nie jest usprawiedliwieniem
chłopaki wprowadzają Cię w błąd bo na ComeOn nie ma zakładu że Legie przywrócą do Ligi Mistrzów.U którego buka można dzisiaj obstawiać, że przywrócą Legię do LM?
Ale Ty bredzisz i lejesz wodę...W skarbówce jest taka instytucja jak czynny żal i z mojego doświadczenia wynika, że bardzo często jest respektowana przez Urzędy przy drobniejszych pomyłkach takich właśnie jak powypisywałes.Się zastanawiam czy wy w ogóle czytaliście jakikolwiek regulamin związany z piłką nożną, ba, czy w ogóle oglądacie mecze i czy słyszeliście kiedyś o czymś takim jak "kontrowersyjna decyzja". Niby forum bukmacherskie, a zieloni że aż miło popatrzeć na tą niczym nieskalaną naiwność . Podejrzewam, że nie prowadzicie firmy, więc podpowiem, że skarbówka też lubi załatwiać sprawy jak ostatnio UEFA - o, jest jakiś błąd w papierach, zła cyferka na fakturze, nic nie zmienia, ale dopierniczymy mu mandat 2000 zł i zamrozimy konto! A co tam, niech ma, ignorantia ius nocet, niech upada bo w końcu powinien znać nasze przepisy i się POMYLIŁ! Co tam że zysk, co tam że ludzi zatrudnia, zły jeden papier więc niech gnije i bierze pożyczki żeby związać koniec z końcem! A wy byście klaskali temu i wstawili DURA LEX SED LEX bo to tak mądrze brzmi, no chyba że zamknęliby firmę waszym rodzicom i przez brak kasy nie byłoby internetu na wylewanie hejtów. Żenada. Nie pozdrawiam :/
Różnie można to interpretować...którzy mają GRAĆ w rozgrywkach
To jest ciekawy punkt. Ciekawe jak sie UEFA do niego odniesie.Legia powołała się także na artykuł 20 Regulaminu Dyscyplinarnego UEFA, który brzmki: „All disciplinary measures may be suspended, with exception of: a) warning; b) reprimands; c) bans on all football-related activities; d) disciplinary measures related to match-fixing, bribery and corruption”.
Idealnie podsumował ?? Ty chyba pijesz ta ruska wódkę razem z nim...A Ciebie nie rusza, że idealnie podsumował całą sprawę?