>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cel: 120 tyś. PLN

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Jak pierwsze 1j wtopilbym to gram cały czas za 1j aż nie nie odzyskam tego 1j i dopóki w końcu  nie zyskam 1j,  aby w końcu zacząć progresje od 1j.

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
ja to widze tak wczoraj zagrales kupon z ako @1.90 za 1 j wygrana 1.9j to po twojemu powinienes 1j odlozyc i zagrac nastepny za 0.9j tak?czy w twojej progresji  kazdy kupon grasz za 1 j do uzyskania profitu na plus paru j???? nie kumam juz nic z tego  jak masz czas to mozesz mi w skrocie na pw zeby nie zasmiecac tematu napisac ilosc poziomow i stawki na kazdym z nich 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Portugalia wygrała  . Mamy sam zysk na tej progresji 2.30 j i kolejny etap grany będzie zgodnie z zasadami za 2j.  Nawet jakby zakład za 2j wtopił to nic nie tracę. To 2j stracone to i tak wygrana A nie kapitał początkowy. Natomiast przy odrobinie szczęścia i doborze odpowiednich typów i wygraniu etapu za 2j, wchodzimy na ostatni etap za 4j. Jeśli wejdzie mamy wtedy zysk minimum 8j. Po ugraniu takich 4 progresji po 8j wchodzę później na poziom kolejny tj. Stawka 8j co ma Dac zysk 16j.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik

Kolejny etap progresji:

10.06.2019
Czechy - Czarnogóra  1  @1.57
Dania - Gruzja   1  @1.26
ako: 1.98
stawka: 2j
bet-at-home

p.s. Polecam Austrię czystą 2 po dobrym kursie także... (typ nie będzie tu uwzględniony, taka luźna propozycja)

Otrzymane punkty reputacji: +27
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
I cyk. AKO wchodzi. Typ polecony dodatkowo także na plus. Jutro ostatni etap progresji ze stawka 4j. Już wstępnie coś mam na oku na jutro. 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Ostatni etap progresji

Azerbejdżan - Słowacja  X2    @1.14
Włochy - Bośnia i Hercegowina   1  @1.27
Belgia - Szkocja   1   @1.16
Rosja - Cypr   1  @1.20
ako: 2.02
stawka: 4j
bet-at-home

P.S. Trochę dużo tych spotkań na jednym AKO :/ Belgii i Rosjii jestem pewny. Słowaki raczej nie przegrają mam nadzieję. Włochy w gazie, ale najtrudniejszy mecz. Zobaczymy

Otrzymane punkty reputacji: +15
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Pierwsza progresja w czerwcu ukończona    ????

Podsumowanie:

Czerwiec 2019:

Zysk: + 8,34 j

Trafione: 4

Przegrane: 0

Yield: + 104,25 %
Kolejna progresja zaczynamy podobnie od 1j.

Otrzymane punkty reputacji: +7
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
MLB będzie ciężkie do progresji i jej ukończenia., ale próbuje. Boston miała być czyste 1 ale kurs był za mały więc dałem handi, które nie weszło. Najgorsze jest to, miałem na oku Baltimore i Cubs, które weszły.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Na razie będzie pauza, aż wróci piłka nożna. Postanowiłem jednak, że nie będę grał MLB moją strategią bo to się nie uda.

Do zobaczenia wkrótce !!!

Czas też trochę odpocząć i naładować baterie na nowy sezon. Urlop zaraz więc dobrze się składa.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Widzę,  że dziś Irlandia gra i wygląda to ciekawie A całkiem zapomniałem,  że ta liga gra i jest OK do grania. Możliwie , że zagram. Tylko co później.  Najwyżej progresja będzie wydłużona a nie typy codzienne.  P.S. teraz prowadzę nowy projekt u siebie LIVE. Gram dużo live, ale zdarzenia które gram to podawanie ich w dziale typów na żywo mija się z celem bo kursy zmieniają się dynamicznie. Cel mam: 300 zł zysku dziennie. Cel miesięczny łatwo policzyć to 9 tyś zl. Dziś już ugrane 260 zł. Po co ten cel? Po to bo często jest tak, że ugram rano czy Po południu coś, a wieczorem częściowo oddam. Nie zawsze to się kończy jak powinno. Tu Max cel spowoduje pass w danym dniu A co ważne mózg odpocznie i więcej czasu na inne sprawy. Pewnie łatwo nie będzie ale odpowiednie stawkowanie da rezultat.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Nie mam motywacji by prowadzić ten temat dalej.  Wstępnie rezygnuje . Jest światełko w tunelu że jak wrócą poważne rozgrywki to ja wrócę . Na razie sobie gram jak gram i tyle. Generalnie to wina moderatorów.  Nie było mi dane dograc mają i efekty są. 

Do góry Bottom