cytat z dnia 22 maja 2019 19:21 przez erni1
Nie chcę zasmiecac tematu ale takimi wpisami gdy typ za 10 j nie wchodzi to się ośmieszasz. Graj dla siebie a nie dla show bo niedlugo nikt nie bedzie Cię traktowal powaznie. Zauwazylem, ze czesto gramy te same druzyny ale dzis dla mnie Dinamo Rijeka to bylo 50/50. Bez obrazy, powodzenia w dalszym typowaniu.
Szanuję Twoją opinię. Napisałem to uczciwie, nie dlatego, że Dynamo przegrywa, przegra to przegra. To się dzieje od 5 typów.
MLB dzisiejsze mam czutkę + analiza, że wejdą na pewno 2 z 3, ale nie szaleję ze stawkami, szanuję budżet po ostatnich wtopach na Legii i Eintrachcie, na których przewaliłem faktycznie 3000 zł. Pograne mam po 1j
MLB, jednak w temacie daje 5j. Po co to robię? Po to by poprawić ewentualne statystyki w maju. Nie jest to robione na hurra, stawka faktyczna i tak nigdy nie przekroczyła w temacie 10j więc nie będzie tak, że nagle coś jest za 20-30j.
Temat generalnie zbiegł na inny tor niż założenia, dlatego od czerwca tylko progresja, która będzie grana. Wszystkie typy z tematu grałem stawkami jak należy, oprócz 4 z 5 ostatnich podanych. Zresztą screeny były nieraz.