radek_p123
Użytkownik
Logicznie myslac to jest to samo ale znając bukmacherów to różnie może być.A jak Ci się zdaje ? ???? Przecież to oczywiste.
Logicznie myslac to jest to samo ale znając bukmacherów to różnie może być.A jak Ci się zdaje ? ???? Przecież to oczywiste.
W jakim języku do nich pisałeś?też wpłaciłem przez mb i narazie nie dopisali bonusa, napisałem w tej sprawie do nich ale po polsku, nie wiem czy coś skumająTeraz pisało że dają do 93zł, wpłaciłem tą sumę przez mb i nie podwoili mi mojej wpłaty automatycznie. Napisałem maila ciekawe kiedy odpiszą...
odpisali ale po niemiecku, z tego co dałem rade przetłumaczyć to dopisali mi bonus i faktycznie bonus dopisany.
Wpłaciłem 93zł dostałem drugie tyle, postawiłem wszystko na jeden mecz wygrałem 325,20zł zleciłem wypłatę i teraz czekam, oby pieniądze dotarły w odpowiednie miejsce ???? A tak szczerze to ciężko mi uwierzyć w to że depozyt i bonus trzeba tylko raz postawić po dowolnym kursie.Dobry buk, przelali mi wyplate w 3dni bez zadnych dodatkowych kosztow.
Warunki obortu nieprawdopodobnie dobre depozyt+bonus wystarczy raz postawic po dowolnym kursie. Radze szybko skorzystac, bo jak sie Polacay rzuca, to pewnie zmienia warunki obrotu bonusa ????
gdzie pisze o tym bonusie ?Wpłaciłem 93zł dostałem drugie tyle, postawiłem wszystko na jeden mecz wygrałem 325,20zł zleciłem wypłatę i teraz czekam, oby pieniądze dotarły w odpowiednie miejsce ???? A tak szczerze to ciężko mi uwierzyć w to że depozyt i bonus trzeba tylko raz postawić po dowolnym kursie.
rozumie, ale skąd wiesz ile jest bonusu od wpłaty itd, o to mi chodzi ?No właśnie w tym problem że nigdzie nie ma warunków obrotu napisanych.
Jeszcze sie chwali bezczelny !!!!????????????????????????wiec tak. 1 konto zalozylem wplacilem 105 zl dostalem drugie tyle postawilem po kursie 1.9 wyplacilem wszystko. kasa na koncie
2 konto zalozylem wplacilem 100 ziko dostalem drugie tyle obrucilem calosc po kursie 1.40, wyplacilem. kasa na koncie bankowym...
poki promocja trwa radze korzystac.
denerwujace to ze stronka b.wolno dziala