>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cashpoint 100% do 45 Euro

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
na tym bukmacherze strasznie mnie denerwuja nie moge za 100 euro zagrac co za dno moze mi powiecie po ile mam grac bo mnie to strasznie irytuje
a jednak dalem rade zagrac po 1 euro na kazde spotkanie czyli ogolnie dalem z 50 zakladow!!Co za durny ten bukmacher ale trudno...i jeszcze mi kurs zmienili jak obstawialem az o 0,1 ale zlodziejstwo.....
I co najlepsze wszedl mi mecz ????

R 0

rafi1

Użytkownik
Ile czekaliście na wypłatę na MB ? Otrzymałem bonus świąteczny - obróciłem go 6x po 1,5 jak Bóg przykazał i czekam od soboty ... Czy ewentalną prośbę o skan prześlą przez tą śmieszną pocztę ?

A 0

arszawin

Użytkownik
bez wysłania dokumentów nie wypłacą Ci kasy.
Support twierdzi, że wypłata na MB trwa 12-24h. U mnie trwała 48h od otrzymania przez nich dokumentów.

R 0

rafi1

Użytkownik
Przesłali na maila prośbę o dokumenty, wysłałem wczoraj wieczorem, dzisiaj rano potwierdzili skan, o 13 kasa na koncie tak więc promocja i bukmacher na ✅

P 0

piotrciuba

Użytkownik
widze ze ten bukmacher zszedl na psy troche z tego co czytam.
Pamietam ze jak startowali to mieli fajny bonus dla nowych 100% depozyt do 120pln bez minimalnego kursu , obrot 1x całościa.
Wtedy to byly czasy kumplom dawalem kase zeby robili konto na siebie i wplacali moja kase jai m mowilem co maja postawic po kursie 1.01 nal live i cyk wypłata.
Cos z 10 ludzmi sie w to bawilem. Z kazdej 100pln na + ????
Szkoda ze dzisiaj juz nie ma takiej promocji chociarz znalazlem cos na betfair ale tam raczej jednorazowo bede sie bawil ???? .
Pozdrawiam.

R 0

rozniebywa

Użytkownik
trzeba bylo sei wziasc za bukmacherke z 3-5 lat temu, wtedy to dopiero byly bonusy...
np bet365 mial bonus 100% do 500zl, obrot standardowo 6 razy depozyt(jak w expekt), tez sei chodzilo po kumplach, hehe ????
Ale generalnie, kiedys to byly bonusy..... ????

G 0

grzesiex88

Użytkownik
śmieszny bukmacher :/ Wpaciłem 50 euro dostałem 50 euro bonusu. Postawiłem dla kupony po 50 euro jeden przegrałem a na drugim wygrałem 156 euro wypłaciłem 106 euro na moneybookers i zostało mi te 50 euro bonusu ustawili mi jakies limity :/ 2 euro nawet na zakład nie moge postawic :/ jakas paranoja a zostało mi jeszcze 200 euro obrotu :/ i co mam teraz zrobic miał ktoś tak ? Proszę o odpowiedz.

G 0

grzesiex88

Użytkownik
To jest jakaś paranoja napisałem do supportu dlaczego mam takie limity odpisali mi tak :

Dear customer

In terms and conditions point 6 you can reed the followed details:

The bookmaker is entitled at any time to refuse to accept bet offers without
having to provide reasons, to limit the maximum stakes prior to accepting
bets and/or to make changes to odds prior to concluding the bet. Setting
binding odds or payout limits for the customer are also entirely at the discretion
of the bookmaker

Szanowny kliencie W zakresie warunków i pkt 6 można trzciną po szczegóły: bukmacher ma prawo w każdej chwili odmówić przyjmowania ofert zakład bez podawania przyczyn, w celu ograniczenia maksymalnej stawki przed przyjmowanie zakładów i / lub do zmiany Kursy przed zawarciem zakładu. Ustalenie wiążących kursów lub ograniczenia wypłat dla klientów są także całkowicie w gestii bukmachera

blake 0

blake

Użytkownik
paranoja ;)

najgorszy bukmacher na jakim &quot;przyjemność&quot; miałem grać. 2 krotnie źle rozliczyli mi zakład ( stawka 60 kurs 1,75 wygrana 62 ????) od dwoch dni do nich pisze i zero odzewu. Nawet zdarzyła się sytuacja, że zrobiłem kurs na 6,17 z 5 zdarzeń i pisało mi że stawka jest za niska (a była 10zł) nawet nie wiem co mam juz robic bo jak przegrywam to odejmują normalnie jak wygrywam to smiesznie sobie przelicznik ustawiaja i nic z mojej gry;/

sylar 87

sylar

Użytkownik
A mnie śmieszy to że ludzie zakładają tam konta czytając takie opinie o tym buku! To jest parodia a nie bukmacher, rozliczają sobie po jakim kursie chcą, kiedy chcą, i co chcą... odpowiedź od supportu graniczy z cudem... NIE ZAKŁADAĆ TAM KONT!

P 0

palkow

Użytkownik
wziołem przykładowe kursy z przypadkowego meczu na live 1X2- 6.10 1.34 3.00 marza wychodzi 19.58 % !!! czyli to mówi samo za siebie ????

Do góry Bottom