Witam,
zapraszam na kolejkę numer 14. Oto kursy jakie zaproponował nam
Forbet:
Jak zwykle nie zabraknie ciekawych meczy. Wg mnie fajnie zapowiadają się mecze Cruzeiro - Flamengo - tutaj liczę na gospodarzy, oraz Vasco - Santos - tutaj liczę na sporo bramek.... Ale to plany na wieczór przed telewizorem.... natomiast na zarobek wybieram następujące typy:
-
Corinthians - Atletico Paranaense (2:2)
1 - @1,45 -
forbet
Tutaj chyba nie odkryłem Ameryki... Kurs cienki, ale innego wyniku niż wygrana gospodarzy i liderów ligi nie może być. Oba zespoły są w odmiennej sytuacji. Corinthians kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa. Zostawiając w pokonanym polu Palmeiras, Gremio czy Cruzeiro. Natomiast goście w ostatnich 3 meczach totalnie zawiedli - zdobyli tylko 1 pkt - remisując z Chapocoense. Jednocześnie zaliczyli porażki z Cruzeiro i Sport Recife.
Gospodarze:
Cassio - Moises, P. Henrique, Balbuena, Fagner - Maycon, Gabriel, Jadson - A. Romero, M.Gabriel Jp
Goście:
Weverton - Sidcley, Wanderson, P.Andre, Jonathan - E. Henrique, Otavio, L. Gonzalez - D. Coutinho, Ederson e Pablo, Cascardo
-
Gremio - Ponte Preta (3:1)
1 - @1,5 -
forbet
Gremio musi gonić lidera.... a po ostatniej wpadce u siebie z Avai, myślę tym razem nie zawiodą. Aktualnie zajmują 2 pozycje w lidze - 8-1-4, gole 24:14. Natomiast goście w tabeli są na 15 miejscu - 4-3-6, bramki 12-18. Ostatnie mecze Ponte wyglądają następująco - 0:3 - Bahia (dom), 0:2 Corinthians (wyjazd), 0:0 Avai (wyjazd), 1:2 Palmeiras (dom), 1:0 Cruzeiro (dom) - czyli jak widać w ostatnich 5 meczach zdobyli zaledwie 4 pkty grając z przecież nie najmocniejszymi przeciwnikami - mam na myśli Bahie i Avai.
Dlatego typ raczej z tych oczywistych i nie wierzę, żeby drugi raz pod rząd w Porto Alegre byli byśmy świadkami straty punktów przez gospodarzy.
Gospodarze:
Marcelo Grohe, Edílson, Pedro Geromel, Rafael Thyere e Bruno Cortez; Michel, Arthur, Ramiro, Luan e Pedro Rocha; Lucas Barrios
Goście:
Aranha, Nino Paraíba, Marllon, Rodrigo e Fernandinho (Jeferson); Fernando Bob, Wendel (Elton), Jadson (Jean Patrick) e Renato Cajá; Lucca e Emerson Sheik
-
Botafogo - Sport Recife (2:1)
2 - @4,25 -
forbet
dla mniej odważnych:
x2 - @1,75 -
forbet
W ostatnich meczach Sport przeżywa zwyżkę formy. Ostatnie 4 mecze ligowe to wygrane z Santosem, Atletico PR, Coritibą i Chapocoense. Głównie dzięki tym meczom Sport znalazło się na 5 pozycji w lidze wyprzedzając m.in. Cruzeiro, Palmeiras i Vasco.
Patrząc na kurs aż szkoda z niego nie skorzystać. Typ może i ryzykowny, ale myślę zaryzykować za niewielką stawkę można,
Gospodarze:
Jefferson, Arnaldo, Joel Carli, Igor Rabello e Gilson; Rodrigo Lindoso, JoĂŁo Paulo, Marcos Vinícius e Matheus Fernandes; Rodrigo PimpĂŁo e Roger
Goście:
Agenor; Samuel Xavier, Henríquez, Durval e Mena; Rithely, Patrick, Diego Souza e Everton Felipe; Rogério e André
Tradycyjnie jak pojawią się składy to edytuję post.
A jakie są Wasze pomysły?... bo standardowo jest w czym wybierać.
\\Edit - Dodaje składy - i dla wszystkich zainwestowany komplet informacji o jedenastkach, zawieszeniach i kontuzjach:
http://globoesporte.globo.com/cartola-fc/noticia/2017/07/cartola-fc-rodriguinho-trauco-kanu-e-arthur-caike-desfalcam-rodada-14.html