majekx
Znawca A-League
Jeszcze nie, 10 pkt przewagi nad Gremio i 4 kolejki do końca.gospodarze już zapewnili sobie mistrzostwo kraju,
Jeszcze nie, 10 pkt przewagi nad Gremio i 4 kolejki do końca.gospodarze już zapewnili sobie mistrzostwo kraju,
nie zwróciłem uwagi na to spotkanie (wiadomo, pojedynek średniaków, więc co z tego może wyniknąć?), ale po przeczytaniu analizy. Przyjrzałem się bliżej, poczytałem, poprzeglądałem i wpadłem na pomysł - bts - @1,7 (po 25 min.). Obie drużyny to raczej ligowe średniaki. Potrafią urwać punkty zespołom zdecydowanie mocniejszym jak i niespodziewanie stracić zwycięstwo w spotkaniach, które powinno dać im zwycięstwo. Jedno co łączy oba zespoły - niemal tyle samo goli strzelają co tracą... i tych goli jest ponad ligową średnią. Oba zespoły walczą o utrzymanie ale i jednocześnie mają szansę na Sudamericane - taki to urok tej ligi.Dyscyplina: Piłka nożna - Egipt - Premier League
Godz: 23:00
Spotkanie: Chapecoense - Vitória
Typ: Chapecoense
Kurs: 2.17
Bukmacher: Unibet
Dyscyplina: Piłka nożna - Egipt - Premier League
Analiza:
Zapraszam na 35 serię gier brazylijskiej Serie A.
W bardzo ciekawym spotkaniu na Arena Condá zmierzą się ze sobą miejscowe Associação Chapecoense de Futebol a w gości przyjedzie zespół Esporte Clube Vitória.
Gospodarze w tym sezonie ligowym w swoich 34 meczach zdobyli 44 punkty co daje obecnie 13 miejsce w tabeli ligowej zaś goście plasują się na 16 pozycji w brazylijskiej Serie A zdobywając 39 oczek w swoich 34 spotkaniach tego sezonu.
Chapecoense w tym sezonie u siebie 7 zwycięstw, 3 remisy oraz 7 przegranych i bilans bramek 20-19 natomiast Vitória w delegacjach 7 wygranych, 5 remisów oraz 5 porażek z bilansem bramkowym 24-23.
Moim typem na to ciekawie zapowiadające się spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy jeśli ograją dzisiaj rywali pierwszy raz w 3 spotkaniu z gośćmi na swoim terenie to będą już mieć pewne utrzymanie na kolejny sezon w Serie A do tego przybliżą się bardzo do pucharów Copa Sudamericana na czym też im na pewno zależy a goście na wyjazdach grają nieźle lecz zespół gospodarzy tez ma swoje cele i nie jest to tylko utrzymanie lecz również gra w pucharach tak więc moim zdaniem komplet 3 ligowych oczek pozostanie przy Associação Chapecoense de Futebol na ich Arena Condá.
Jak na moje to słaba analiza. Właściwie trochę jej brak. Wygrają gospodarze, bo jeszcze nie wygrali z tym rywalem u siebie? Przedstawiamy statystyki spotkań u siebie i na wyjeździe, gdzie bardziej to jest argument na zagranie gości ja myślę, że będzie to wyrównane spotkanie, obie ekipy mają o co grac. Drużyna gości tuż nad strefa spadkową, więc będą walczyli mocno choćby o punkt gdyż mają nóż na gardle. Sklanialbym się na opcję x2, ale to tylko moje zdanie. Być może się mylę ????Dyscyplina: Piłka nożna - Egipt - Premier League
Analiza:
Zapraszam na 35 serię gier brazylijskiej Serie A.
W bardzo ciekawym spotkaniu na Arena Condá zmierzą się ze sobą miejscowe Associação Chapecoense de Futebol a w gości przyjedzie zespół Esporte Clube Vitória.
Gospodarze w tym sezonie ligowym w swoich 34 meczach zdobyli 44 punkty co daje obecnie 13 miejsce w tabeli ligowej zaś goście plasują się na 16 pozycji w brazylijskiej Serie A zdobywając 39 oczek w swoich 34 spotkaniach tego sezonu.
Chapecoense w tym sezonie u siebie 7 zwycięstw, 3 remisy oraz 7 przegranych i bilans bramek 20-19 natomiast Vitória w delegacjach 7 wygranych, 5 remisów oraz 5 porażek z bilansem bramkowym 24-23.
Moim typem na to ciekawie zapowiadające się spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy jeśli ograją dzisiaj rywali pierwszy raz w 3 spotkaniu z gośćmi na swoim terenie to będą już mieć pewne utrzymanie na kolejny sezon w Serie A do tego przybliżą się bardzo do pucharów Copa Sudamericana na czym też im na pewno zależy a goście na wyjazdach grają nieźle lecz zespół gospodarzy tez ma swoje cele i nie jest to tylko utrzymanie lecz również gra w pucharach tak więc moim zdaniem komplet 3 ligowych oczek pozostanie przy Associação Chapecoense de Futebol na ich Arena Condá.
proszę:Stream do Palmeiras ktoś posiada Z Góry Dziękuje
Bóg zapłać Dobry Człowieku
Zapomniałeś chyba o meczu Ponte Preta - Vitoria.Do końca sezonu zostały 2 kolejki. Mistrzem jest Corinthians, Gremio walczy w finale Copa Libertadores.... to tylko 2 pewne, które wiemy. Ja celuje w 2 spotkania:
Gremio - Atletico GO
un2,5 - @1,7
x2 - @1,9
Gremio dziś zagra rezerwami. Bez Grohe, Geromela, Kannemanna, Michela, Evertona, Fernandinho i Luana. Z drugiej strony mamy Atletico, które już spadło z ligi. dlatego dla obu zespołów mecz mógłby się nie odbyć. Spodziewam się nudnego widowiska i podziału punktów (chociaż to to piłkarze gości mogą się postarać o ratowanie honoru). Skład Gremio na to spotkanie (za Globo):
Goleiros: Bruno Grassi e Paulo Victor.
Zagueiros: Bressan, Bruno Rodrigo e Rafael Thyere.
Laterais: Conrado, Guilherme Guedes, Leonardo, Raul.
Meio-campistas: Balbino, Cristian, Jean Pyerre, Kaio, Machado, Matheusinho e Patrick.
Atacantes: Batista, Beto da Silva, Dionathã, Lucas Poletto, Pepê e Vico.
Avai - Atletico PR
ov2,5 - @2,05
Oba zespoły o coś walczą, Avai o utrzymanie, Atletico i Copę Sudamericanę (a może i o Libertadores). Tutaj nie może być kalkulacji.. tutaj musi być otwarty mecz i palka o 3 pkty...
I myślę, to może być najciekawszy mecz kolejki.
Nie zapomniałem, mecz dużo wnoszący do końcowej tabeli, ale może być nudny jak flaki z olejem... Uważam, że ten mecz może zakończyć się dowolnym wynikiem i nawet nie sprawdzałem kadry obu zespołów. Oba zespoły grają o utrzymanie, ale oba nie muszą wygrać. Z drugiej strony 3 pkty zdecydowanie dla obu są na wagę złota. Ale jeżeli będzie remis to zobaczmy pary na ostatnią kolejkę (dla interesujących nas 3 zespołów):Zapomniałeś chyba o meczu Ponte Preta - Vitoria.
Obie drużyny walczą o utrzymanie z tą różnicą że jak gospodarz Ponte Preta nie wygra tego spotkania to już będzie praktycznie zdegradowana do Serie B szczególnie że ostanie spotkanie ma na wyjeździe na Vasco które jeszcze o coś gra a jeśli Vitoria przegra to w ostatniej kolejce będzie miała nieciekawą sytuację i mecz u siebie z słabszym na wyjazdach Flamengo ale walczącym o awans do Copa Libertadores i wszystko się może zdarzyć bo spaść ktoś musi.
Zostałeś wywołany do tablicy bo skomentować czyjś post a odpowiedzieć na zaproszenie do dyskusji to 2 rózne rzeczy i fakt od razu wiedziałem i wiem że nie chodzi ci o argumenty tylko o np nazwy gdyż argumenty są bardzo często dobre.Nie bardzo wiem po co kolego wywołujesz mnie do tablicy. Raz, że liga brazylijska nie specjalnie mnie interesuje. A po drugie komentuję twoje posty nie pod kątem merytorycznym, ale pod kątem formy. Jeżeli jeszcze tego nie zrozumiałeś, to trudno. Tym razem się jednak z tobą zgodzę, że akurat to spotkanie zapowiada się ciekawie. Dla mnie z uwagi na sytuację obu ekip i H2H klasyczny "no bet". Wynik możliwy w każdą stronę. Widzę jednak, że moje posty może nie poszły tak zupełnie na marne, bo jednak potrafisz napisać po prostu Ponte Preta-Vitoria, a nie "Associacao Atletica Ponte Preta podejmie na swoim Estadio Moises Lucarelli drużynę Esporte Clube Vitoria".
Remis nie urządza w tym meczu żadnej ze stron ani gospodarzy ani gości a urządza tylko ich pozostałych rywali w walce o utrzymanie na kolejny sezon Serie A. Ponte Prete na koniec sezonu może bardzo zaboleć przegrana u siebie w październiku z AvaiNie zapomniałem, mecz dużo wnoszący do końcowej tabeli, ale może być nudny jak flaki z olejem... Uważam, że ten mecz może zakończyć się dowolnym wynikiem i nawet nie sprawdzałem kadry obu zespołów. Oba zespoły grają o utrzymanie, ale oba nie muszą wygrać. Z drugiej strony 3 pkty zdecydowanie dla obu są na wagę złota. Ale jeżeli będzie remis to zobaczmy pary na ostatnią kolejkę (dla interesujących nas 3 zespołów):
Recife - wyjazd z Corinthians - gdzie będzie oficjalna fena na stadionie i Cori może zagrać dla kibiców - tutaj może być pogrom
Vitoria u siebie z Flamengo - które walczy o Libertadores, a w najgorszym wypadku zagra w Sudamericanie (nadal gra w Sudamericanie i jest na dobref drodze do wejścia do finału)
Ponte Preta - wyjazd z Vasco - które nadal jest w walce o Libertadores, ale może nawet wypaść z Sudamericany...
Do tego dochodzi Avai i Coritiba (spadek). Za dużo możliwości, za dużo zmiennych. Sercem jestem za Vitorią, ale rozum przebąkuje coś o remisie - ja jak bym miał grać to na tą chwilę bym zagrał remis lub jakiś un1,5.
A jaki jest Twój pomysł?
ponieważ niżej niż na 7 miejsce już nie spadnie.panowie czemu Cruzeiro na wynikach jest odznaczone jako zakwalifikowane do Copa ?
Ponieważ Cruzeiro wygrało Puchar Brazylii i maja kwalifikacje zapewnioną przez te rozgrywki.panowie czemu Cruzeiro na wynikach jest odznaczone jako zakwalifikowane do Copa ?