>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By successful

Status
Zamknięty.
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Pierwszy dzień po nowemu bez progresji - średnio udany. Bilans dnia: -2,36j przy 10 zawartych kuponach za łączną stawkę 15j. Skuteczność nie najgorsza: 4/10.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Zapewne taka decyzja ma związek z pewną presją otoczenia?
Udowodniłeś jednak, że progresja to wcale nie taki straszny sposób gry, jak niektórzy uważają. Ba, to w zasadzie jedyny sposób (pomijając inne kwestie) dający przewagę graczowi nad bukmacherem czy kasynem. Jeżeli jeszcze w odpowiednim momencie potrafimy zrobić tzw. stop lossa, a wartość zysków przekracza ewentualne straty to czegóż chcieć więcej?
Teraz udowodnij niedowiarkom, że temat może być na topie grając płaską stawką. Z pewnością dasz radę, a ja?
Cóż, będę trzymać kciuki. Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +58
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Zapewne taka decyzja ma związek z pewną presją otoczenia?
Udowodniłeś jednak, że progresja to wcale nie taki straszny sposób gry, jak niektórzy uważają. Ba, to w zasadzie jedyny sposób (pomijając inne kwestie) dający przewagę graczowi nad bukmacherem czy kasynem. Jeżeli jeszcze w odpowiednim momencie potrafimy zrobić tzw. stop lossa, a wartość zysków przekracza ewentualne straty to czegóż chcieć więcej?
Teraz udowodnij niedowiarkom, że temat może być na topie grając płaską stawką. Z pewnością dasz radę, a ja?
Cóż, będę trzymać kciuki. Powodzenia.
Hej Kamila 🙂

Tak, dokładnie. Niestety nie każdemu pasowało oglądanie tego systemu gry więc zacząłem teraz testować inny (nawiasem mówiąc gdyby nie jedyna nieudana progresja, która zresztą pojawiła się na własne życzenie bo zamiast 12 progów, założyłem tymczasowo, że będzie ich max. 7, pewnie nie byłoby potrzeby zmiany). Na razie w ogóle nie będę grał tych kuponów w realu, bo w razie początkowych strat nie będę mógł ich odrobić progresją czyli będę leciał cały czas na minusie 😛 No, ale może tak źle nie będzie. Nie będą to już tak starannie wyselekcjonowane i dopieszczone typy tylko idę na masówkę. Choć mimo to będę starał się pilnować skuteczności i zysku. Yield mnie już nie interesuje. Nie zalecam nikomu kopiować moich typów, szczególnie w tym miesiącu.

L 1,5K

loleketikonek

Użytkownik
Hej. Progresja jest dobra do czasu czarnej serii. Jeżeli ktoś ma przykładowo 1000zl i chce dosyć pewnie i szybko zarobić 500zl to jest to całkiem bezpieczny sposób na owy zysk lecz gdy chcemy po prostu tak grać rok czy więcej to juz niestety nie wygląda to tak fajnie. Grając typy po kursie 1.10 możemy mieć super wyniki lecz gdy nadejdzie przykładowo ów dzień w którym będziemy mieć 2 czarne serie A na prawdę takie się zdarzają to cały zysk i wklad pójdzie się piiiiip i do tego dojdzie jeszcze stracony czas który można było sporzydkowac na szlifowaniu gry u buka i obserwacji.

Jeżeli ktoś pisze o progresji dobrze to jest albo amatorem albo po prostu gra typy z z bardzo dużym value i wychodzi na swoje z tym, że grając innym system stawkowania jego zyski były by większe.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Hej. Progresja jest dobra do czasu czarnej serii. Jeżeli ktoś ma przykładowo 1000zl i chce dosyć pewnie i szybko zarobić 500zl to jest to całkiem bezpieczny sposób na owy zysk lecz gdy chcemy po prostu tak grać rok czy więcej to juz niestety nie wygląda to tak fajnie. Grając typy po kursie 1.10 możemy mieć super wyniki lecz gdy nadejdzie przykładowo ów dzień w którym będziemy mieć 2 czarne serie A na prawdę takie się zdarzają to cały zysk i wklad pójdzie się piiiiip i do tego dojdzie jeszcze stracony czas który można było sporzydkowac na szlifowaniu gry u buka i obserwacji.

Jeżeli ktoś pisze o progresji dobrze to jest albo amatorem albo po prostu gra typy z z bardzo dużym value i wychodzi na swoje z tym, że grając innym system stawkowania jego zyski były by większe.
True story

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 525:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Rumunia
Botosani - Astra Giurgiu
Data: 10.07.2020 g. 19:30
Typ: Marko Dugandzic strzeli gola
Kurs: 2,50

Stawka: 4j
Ew. wygrana: 10,00j
Wygrana: 0j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 526:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Polska
Zagłębie Lubin - Wisła Płock
Data: 10.07.2020 g. 18:00
Typ: Zagłębie Lubin strzeli
Kurs: 1,12

Piłka nożna - 1. Hiszpania
Real Sociedad - Granada
Data: 10.07.2020 g. 19:30
Typ: Real Sociedad strzeli
Kurs: 1,17

Stawka: 5j
Ew. wygrana: 6,55j
Wygrana: 0j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Drugi dzień gry płaskimi stawkami i drugi ujemny bilans dnia: tym razem dzień zakończony na -8,22j. Skuteczność typów: 50% (5 trafionych kuponów na 10 zawieranych). Do poprawienia stawkowanie - kupony za niższe stawki wchodzą, a do tych za wyższe dziś nie miałem szczęścia.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Lepiej grać płaską i mieć stratę niż zysk i progresja uwierz mi :0 Powo dalej
Cóż za dziwna wypowiedź? Lepiej stracić tysiaka, aniżeli go wygrać?
Nie liczy się zysk tylko sposób gry?
Hmm...
Rzecz jasna wiem o co chodzi ale nie zgadzam się. Progresywna gra wcale nie musi oznaczać porażki w dłuższym okresie gry. Trzeba po prostu wiedzieć kiedy ją przerwać. Odpowiednio dobrane stawki oraz dopasowana strategia progresji pozwalają wyjść na plus.
Przykład z nieco innej strony:

20200711_101208.png

W 1,5 minuty zarobiłam wczoraj w nocy 29zł. Trzy stopniowa progresja. Gram tak od dłuższego czasu i tylko dwukrotnie przegrałam. Dwie porażki w żaden sposób nie wpłynęły na dodatnie saldo. Wszystko kwestia odpowiedniej strategii. Gdybym powyższe zdarzenia co wieczór grała płaską stawką? Szkoda gadać.
Więc jak można pisać, że lepiej grać płasko? Owszem ale przy bardzo dużej skuteczności i wysokich kursach. Jednak osiągnięcie tego to zupełnie inny temat. A może właśnie ten wątek pokaże, że nie jest to proste.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom