>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By successful

Status
Zamknięty.
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 391:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Nikaragua
Juventus Managua - Real Madriz
Data: 12.04.2020 g. 02:00
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1,75

Piłka nożna - 1. Nikaragua
Jalapa - Diriangen
Data: 12.04.2020 g. 00:00
Typ: under 2.5 gola
Kurs: 1,47

Stawka: 90j
Ew. wygrana: 231,53j
Wygrana: 132,30j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Mecz Juventus Managua - Real Madriz został przerwany bo strzale drugiego gola przed upływem 70 minut. Prawdopodobnie rozliczenie będzie jako zwrot, ale być może szybko zostanie podany do wiadomości termin dokończenia meczu.

Na przełomie marca i kwietnia pisałem, że rozważam powrót do progresji, którą stosowałem tutaj w okresie od połowy listopada do połowy marca. Na chwilę wracam do niej, zachowując założenie którym się cały czas kierowałem (podwajanie stawki), jednak z tą różnicą, że nie zaczynam od najmniejszej jednostki kończąc maksymalnie na 12. progu. Maksymalny próg będzie siódmy.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 392:

Piłka nożna - 1. Białoruś
FC Mińsk - BATE Borisov
Data: 12.04.2020 g. 14:00
Typ: czerwona kartka: nie
Kurs: 1,29

Smolevichy - Soligorsk
Data: 12.04.2020 g. 16:00
Kurs: 1,21

Dyn. Brest - Isloch Mińsk
Data: 12.04.2020 g. 18:00
Kurs: 1,20

Stawka: 32j
Ew. wygrana: 59,94j
Wygrana: 59,94j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 393:

Piłka nożna - E-Sporty / FIFA / Bundesliga
SC Paderborn 07 (Lucas Fiedler) - SC Freiburg (Nico Schlotterbeck)
Data: 12.04.2020 g. 20:30
Typ: SC Paderborn 07 (Lucas Fiedler)
Kurs: 1,62

Stawka: 32j
Ew. wygrana: 51,84j
Wygrana: 0j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 394:

Tenis stołowy - Win Cup
Yolkin Anton - Popov Anton
Data: 12.04.2020 g. 21:00
Typ: Yolkin Anton
Kurs: 1,45

Tenis stołowy - Win Cup
Trofimov Mykyta - Kanunnikov Ilya
Data: 12.04.2020 g. 21:35
Typ: Trofimov Mykyta
Kurs: 1,85

Stawka: 64j
Ew. wygrana: 171,68j

Ostatnia edycja:
S 54,5K

spider-official

Użytkownik
Kupon 394:

Tenis stołowy - Win Cup
Yolkin Anton - Popov Anton
Data: 12.04.2020 g. 21:00
Typ: Yolkin Anton
Kurs: 1,45

Tenis stołowy - Win Cup

Stawka: 64j
Ew. wygrana: 171,68j
Wygrana: ?

chłopie co Ty odwalasz? minutę przed rozpoczęciem spotkania wrzucasz kupon? takie rzeczy to do działu Typy na żywo. Jak coś wypiłeś to nie graj! ogarnij się

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 395:

Tenis stołowy - Win Cup

Tenis stołowy - Win Cup
Yolkin Anton - Kanunnikov Ilya
Data: 12.04.2020 g. 22:10
Typ: Kanunnikov Ilya
Kurs: 1,50

Stawka: 2x64j
Ew. wygrana: 355,20j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 396:

Tenis stołowy - Moscow Liga Pro
Pandur Ivan - Babkin Andrey
Data: 12.04.2020 g. 22:30
Typ: Babkin Andrey
Kurs: 1,40

Tenis stołowy - Win Cup
Yolkin Anton - Kanunnikov Ilya
Data: 12.04.2020 g. 22:10
Typ: Kanunnikov Ilya
Kurs: 1,50

Stawka: 4x64j
Ew. wygrana: 537,60j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Tenis stołowy dziś nie po mojej myśli.
Wracam do piłki nożnej w której idzie mi o niebo lepiej.
Jeśli następne trzy kupony okażą się przegrane, przerywam grę do końca miesiąca 🙂

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ogólnie rzecz biorąc, Esteli jest faworytem w tym spotkaniu, i nie dziwią kursy w granicach 1,30. Wszak wszystkie ostatnie spotkania wygrali z dzisiejszym przeciwnikiem. Czy jednak historia się powtórzy? Po pierwsze, grają na wyjeździe, gdzie nie prezentują ultrawybornej formy. Po drugie, Chinandega jak lew walczy o play-offy, i po dzisiejszej konfrontacji, pod warunkiem wygranej, znajdą się w strefie premiowanej. Wreszcie po trzecie - Chinandega w meczach u siebie zdobyła jedenaście goli, tracąc cztery. Wydaje mi się, że szanse na remis są nieco większe niż przewidują bukmacherzy. I w tym kierunku typuję szukając niespodzianki.

S 54,5K

spider-official

Użytkownik
Tenis stołowy dziś nie po mojej myśli.
Wracam do piłki nożnej w której idzie mi o niebo lepiej.
Jeśli następne trzy kupony okażą się przegrane, przerywam grę do końca miesiąca 🙂
ile trzeba przyjąć wartość Twojej jednej jednostki w prawdziwych pieniądzach?
zaczynałeś od 32, teraz jest 8x64 i jeszcze dwa kupony to będzie 32x64, czyli 2048.
Zrobiłeś niezły syf w tym temacie. zamiast go szanować i robić na nim poważne rzeczy, bo jakąś wartość osiągnąłeś. To zrobiłeś sobie z niego brudnopis i jakieś przedstawienia teraz urządzasz z progresją. Jeszcze do tego tenis stołowy, gdzie widać że kompletnie nie masz pojęcia. Czysta loteria, w dyscyplinie którą nie ogarniasz i jeszcze po dwa zdarzenia na kuponie. Możesz już robić sobie przerwę do końca miesiąca, bo to jest skazane na klęskę. Bukmacherzy oszacowali, że Twoja progresja polegnie kursem 1,01

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
ile trzeba przyjąć wartość Twojej jednej jednostki w prawdziwych pieniądzach?
zaczynałeś od 32, teraz jest 8x64 i jeszcze dwa kupony to będzie 32x64, czyli 2048.
Zrobiłeś niezły syf w tym temacie. zamiast go szanować i robić na nim poważne rzeczy, bo jakąś wartość osiągnąłeś. To zrobiłeś sobie z niego brudnopis i jakieś przedstawienia teraz urządzasz z progresją. Jeszcze do tego tenis stołowy, gdzie widać że kompletnie nie masz pojęcia. Czysta loteria, w dyscyplinie którą nie ogarniasz i jeszcze po dwa zdarzenia na kuponie. Możesz już robić sobie przerwę do końca miesiąca, bo to jest skazane na klęskę. Bukmacherzy oszacowali, że Twoja progresja polegnie kursem 1,01
W normalnym stanie z dużą chęcią odniósłbym się do każdej uwagi, niezależnie czy jest to krytyka czy przeciwnie. Zresztą zawsze to czynię, bo nie zakładam zakazu komentowania w tym wątku. Widać to na przestrzeni całego wątku.

Podobnie, z przyjemnością odniósłbym się do wątpliwości czy na pewno wiem co robię typując tenisa stołowego.

Ale tu mamy do czynienia z jakimś dziwnym przypadkiem.

Jest sobie od kilku miesięcy jakiś niby-człowiek na forum, nazwał się nickiem skądinąd bardzo mi bliskim, który... napisał siedem postów, z czego dwa hejtujące tutejszą grę!

Chłopie, po co rejestrowałeś się na tym forum? Odpowiedz sobie sam po cichu na to pytanie, potem napisz kilkanaście fajnych analiz, a dopiero potem wróć tutaj z mniejszymi emocjami i wtedy podyskutujemy.

S 54,5K

spider-official

Użytkownik
W normalnym stanie z dużą chęcią odniósłbym się do każdej uwagi, niezależnie czy jest to krytyka czy przeciwnie. Zresztą zawsze to czynię, bo nie zakładam zakazu komentowania w tym wątku. Widać to na przestrzeni całego wątku.

Podobnie, z przyjemnością odniósłbym się do wątpliwości czy na pewno wiem co robię typując tenisa stołowego.

Ale tu mamy do czynienia z jakimś dziwnym przypadkiem.

Jest sobie od kilku miesięcy jakiś niby-człowiek na forum, nazwał się nickiem skądinąd bardzo mi bliskim, który... napisał siedem postów, z czego dwa hejtujące tutejszą grę!

Chłopie, po co rejestrowałeś się na tym forum? Odpowiedz sobie sam po cichu na to pytanie, potem napisz kilkanaście fajnych analiz, a dopiero potem wróć tutaj z mniejszymi emocjami i wtedy podyskutujemy.
"Podobnie, z przyjemnością odniósłbym się do wątpliwości czy na pewno wiem co robię typując tenisa stołowego.
Ale tu mamy do czynienia z jakimś dziwnym przypadkiem."

Nie odpowiadasz na krytykę, a najlepsze wrzucasz to do szuflady z napisem Hejt. Unikasz odpowiedz do tego co piszę, czyli że to nie ma sensu i na bank progresja nie uda się.

"Jest sobie od kilku miesięcy jakiś niby-człowiek na forum, nazwał się nickiem skądinąd bardzo mi bliskim, który... napisał siedem postów, z czego dwa hejtujące tutejszą grę!
Chłopie, po co rejestrowałeś się na tym forum? Odpowiedz sobie sam po cichu na to pytanie, potem napisz kilkanaście fajnych analiz, a dopiero potem wróć tutaj z mniejszymi emocjami i wtedy podyskutujemy."

Czyli rozumiem że nie jestem godzien z Tobą pisać, bo mam siedem postów :D Chłopie odbiło Ci i oceniasz ludzi pod względem postów, doświadczenia, czy rangi.

Napisz mi odpowiedz po kolejnych 2 kuponach, czy Twoja progresja ma sens. Ja już znam odpowiedz. Chodź nie mam setki postów i rangi moderator, czy znawca. 3maj się chłopie

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
"Podobnie, z przyjemnością odniósłbym się do wątpliwości czy na pewno wiem co robię typując tenisa stołowego.
Ale tu mamy do czynienia z jakimś dziwnym przypadkiem."

Nie odpowiadasz na krytykę, a najlepsze wrzucasz to do szuflady z napisem Hejt. Unikasz odpowiedz do tego co piszę, czyli że to nie ma sensu i na bank progresja nie uda się.

"Jest sobie od kilku miesięcy jakiś niby-człowiek na forum, nazwał się nickiem skądinąd bardzo mi bliskim, który... napisał siedem postów, z czego dwa hejtujące tutejszą grę!
Chłopie, po co rejestrowałeś się na tym forum? Odpowiedz sobie sam po cichu na to pytanie, potem napisz kilkanaście fajnych analiz, a dopiero potem wróć tutaj z mniejszymi emocjami i wtedy podyskutujemy."

Czyli rozumiem że nie jestem godzien z Tobą pisać, bo mam siedem postów :D Chłopie odbiło Ci i oceniasz ludzi pod względem postów, doświadczenia, czy rangi.

Napisz mi odpowiedz po kolejnych 2 kuponach, czy Twoja progresja ma sens. Ja już znam odpowiedz. Chodź nie mam setki postów i rangi moderator, czy znawca. 3maj się chłopie
Oczywiście że każdy niezależnie od stażu na Forum jest godzien żeby ze mną pisać :)

Ja się nie czepiam tego że nie masz reputacji, tylko zwracam uwagę na kulturę osobistą. W dzisiejszych czasach jest ona na wagę złota i trzeba o tym pamiętać zawsze, nawet pisząc anonimowo posta na Forum!

Przede wszystkim jednak jest to nasz pierwszy kontakt, w dodatku postanowiłeś go nawiązać w najważniejsze Święto w roku, czy nie byłoby zaiste obu nam przyjemniej, gdyby ta rozmowa nie zaczęła się w taki sposób, w jaki ją rozpocząłeś?

Oczywiście, że byłoby o niebo przyjemniej.

Nie wiem kim jesteś, jest możliwe że zarejestrował się ktoś, kto nigdy nie postawił żadnego kuponu za więcej niż 20 złotych, może nie postawił w ogóle żadnego kuponu i stawia pierwsze kroki w świecie bukmacherki, może znalazł się tu przez pomyłkę, a może po prostu jest tu żeby poszukać kogoś komu można dowalić. Nie inaczej, dokładnie tak to wygląda. Nie będę wnikał która opcja jest właściwa bo tak naprawdę to co za różnica?

Wiem że obserwuje ten wątek trochę osób, dlatego napiszę publicznie Tobie jeszcze raz moje założenia, jakich trzymam się od kilku miesięcy.

Po pierwsze, często gram swoje typy. Nie jeden do jednego, kupon po kuponie jak tu rozpisuję, ale zdarza się, w szczególności te zdarzenia które analizuję (i wrzucam analizy do kącików tematycznych).

Po wtóre, dawno temu pisałem że mój realny bankroll zawiera się w kwocie kilkunastu tysięcy złotych, i że zakładając jedną jednostkę na poziomie 1, 2 lub 3 złote, mój maksymalny próg w progresji to dwunasty. Jeśli mam 12 nietrafionych kuponów z rzędu, kończę grę. Cały czas grałem tu progresją, aż do momentu gdy wszystkie ligi przestały grać. Wtedy zacząłem od płaskich stawek. Jednak miesiąc doświadczenia pokazał mi, że pierwotnie założona progresja to był jednak lepszy wybór.

Oczywiście, że progresja ma sens.

W tenisie stołowym nie jestem znawcą, choć sam uwielbiam w niego grać, ale bazując na historii meczów, meczów bezpośrednich (których tam jest sporo), aktualnej formy jak najbardziej można coś wywnioskować. Dziś ping-pong mi nie poszedł (i w porządku, normalna rzecz), ale choćby kilka dni temu poszedł całkiem ok.

Co zrobię z gdy dojdę do ostatniego progu i go przegram?
Nic! Dalej będę tym samym miłośnikiem sportu, dalej będę biegał i pływał, i siedział w domu w oczekiwaniu na zakończenie pandemii.

Także, chłopie (skoro już jesteśmy na "chłopie") bez spiny!! No stress!

Chciałbym abyś - skoro już jesteś pięć miesięcy na forum - dał mu jakaś swoją wartość, i zaczął wzbogacać go o swoje analizy i typy.

Ostatnia edycja:
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
W tenisie stołowym nie jestem znawcą, choć sam uwielbiam w niego grać, ale bazując na historii meczów, meczów bezpośrednich (których tam jest sporo), aktualnej formy jak najbardziej można coś wywnioskować. Dziś ping-pong mi nie poszedł (i w porządku, normalna rzecz), ale choćby kilka dni temu poszedł całkiem ok.
Nie ogarniasz dalej że ruski tenis stołowy na tym poziomie, podobnie jak i ziemny, hokej, ''orliki'' czy piłka (sparingi, które zakończyły się w tamtym rejonie dość nietypowymi incydentami)to aktualnie kopalnia dla fixiarzy, co czyni granie w/w zdarzeń bez sensu, biorąc pod uwagę umiejętności czy h2h? no offence

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Nie ogarniasz dalej że ruski tenis stołowy na tym poziomie, podobnie jak i ziemny, hokej, ''orliki'' czy piłka (sparingi, które zakończyły się w tamtym rejonie dość nietypowymi incydentami)to aktualnie kopalnia dla fixiarzy, co czyni granie w/w zdarzeń bez sensu, biorąc pod uwagę umiejętności czy h2h? no offence
Błagam... Wszędzie widzimy spiski, ustawki. Przypuśćmy hipotetycznie, że w turnieju termisa stołowego w Rosji mamy 5 ustawionych meczów dziennie. To jest i tak bardzo dużo, i prawdopodobnie już na tym poziomie po kilku dniach można taki incydent wykryć. Ale te 5 fixów na dziesiątki meczów dziennie to nie jest znowu taki wielki odsetek. No i przede wszystkim, jeśli ktoś danego dnia postawi typ na 5 spotkań w ping-pongu, to prawdopodobieństwo, że trafi akurat na te ustawione (jeśli w ogóle takie są) jest bliskie zeru.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Zostały dwa kroki progresji do końca.

Kupon 398:

Slavia Mozyr - Rukh Brest
Data: 13.04.2020 g. 16:30
Typ: over 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 2,30

Stawka: 16x64j
Ew. wygrana: 2355,20j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Linia ustawiona na rzuty rożne w meczu Slavia Mozyr - Rukh Brest nie jest aż tak wysoka, jak mogłoby się z początku wydawać. Potwierdzeniem tego niech będą dwa ostatnie mecze Slavii, z BATE w Pucharze i z Brest w Wyszejszaja liha, gdzie padło odpowiednio 14 i 13 kornerów. W dwóch ostatnich spotkaniach z udziałem Rukh Brest padło po dziesięć rzutów rożnych, a w jeszcze poprzednim - 12. Sądząc po meczu, który zapowiada się na over bramkowy, liczę na to, że sytuacji strzeleckich i sytuacji blisko linii końcowych będzie na tyle wystarczająco, że over rzutów rożnych zostanie pokryty i zobaczymy ich w sumie co najmniej jedenaście.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom