Od kliknięcia WYPŁAĆ, najpierw do 3 dni na weryfikację, a potem od 2 do 6h i będzie na MB. O ile Ci nie zablokują konta jak wielu osobom... Ale teoretycznie jest tak jak napisalem.ile idzie wypłata z bwin na mb ??
Być może masz rację, u mnie pojedyncze wypłaty rzedu 4000zł przechodziły gładko, a raz zleciłem 150,700 i 900 w jeden dzień i z miejsca zablokowali mi konto i do teraz nie odblokowali kasy.Dla wszystkich, którzy piszą o długim okresie oczekiwania na wypłatę. Może wam się przydać to co zaobserwowałem. Otóż zauważyłem, że jak w jednym dniu zlecam kilka wypłat w pewnych odstępach czasu np. co 2h to wtedy problemy są takie jak wy piszecie z drugą czy trzecią wypłatą. Natomiast jak robię JEDNĄ wypłatę co kilka dni to problemu nie ma żadnego i kasa jest bardzo szybko. Ja generalnie z wypłatami nie mam problemu, miałem tylko raz, jak właśnie w jeden dzień zleciłem kilka wypłat.
Być może coś w tym jest albo po prostu mnie to omija. Czy ktoś zauważył to samo?
Myślę, że musi upłynąć jakiś czas między jedną weryfikacją a drugą. Od czasu jak wypłacam jednorazowo wypłatę co 2-3 dni nie mam ŻADNYCH problemów, kasa jest ZAWSZE następnego dnia. Nigdy nie wypłacam więcej niż 1x w ciągu doby. Fakt, że nie wypłacam jakiś dużych kwot typu kilka tyś. ale myślę, że tu wielkość wypłaty nie ma znaczenia, zresztą potwierdza to też Twoja opinia.Być może masz rację, u mnie pojedyncze wypłaty rzedu 4000zł przechodziły gładko, a raz zleciłem 150,700 i 900 w jeden dzień i z miejsca zablokowali mi konto i do teraz nie odblokowali kasy.
3 dni temu, nie muszę mówić, ze i tym razem kasa była następnego dniabigone a można wiedzieć kiedy ostatni raz robiłeś wypłatę?
Nie ma sensu zalewanie ich mailami. Musisz czekać i tyle, kasa na pewno dojdzie. A robiłeś jedną wypłatę czy kilka w jednym dniu?Nigdy nie mialem problemu z wyplata.Jednak na ostatnia czekam juz 10dzien od zatwierdzenia.Wyslalem do nich maila z pytaniem co sie dzieje?Odpisali mi ze z przyczyn technicznych wyplata wplynie pozniej.Wyslalem kolejne 3 maile z zapytaniem jak dlugo bedzie trwalo to opoznienie.Jak dotad nie otrzymmalem odpowiedzi.
4 dzień... ???? ja czekam dokładnie 24 dzień....Ja teraz czekam już 4 dzień na zwykłą akceptację. Zawsze miałem w ciągu godziny od zlecenia wypłaty. Telefon i emaile nic nie dają. To jest jakaś kpina co oni ostatnio odwalają!