Konto na bwin mam juz ok 5 lat, ale nie wplacalem kasy juz jakies 3 miesiace, az do ostatniego razu. Wpłaciłem 500zł podwoiłem sumę i postanowiłem wyplacic. Wczesniej wpłaty i wyplaty realizowałem zawsze przelewem bankowym poprzez przelewy24. Wyplaty realizowane byly blyskawicznie (najdluzej 3 dni) i co wazna darmowo. Wszystko bylo cacy ... niestety po zmianach ostatnich w serwisie wprowadzono opłate 10zł (za przelew bankowy) a realizacja przelewu trwała 6dni. Troche dlugo ale dobrze ze dotarło ???? bo jak wszedlem na forum i czytam ze niektorzy czekaja po kilka tygodni na przelew to sie troche przestraszylem ze mnie to tez lapnie, zwlaszcza ze po 3 dniach dostalem maila z bwin supportu zatytułowanego "cofniecie zatwierdzenia". Na szczescie mail ten oznaczal zrealizowanie przelewu (przejscie ze stanu OCZEKUJĄCE na ZREALIZOWANE), ale sam tekst (zapewne tlumaczony w google translator z ang na polski) wskazywal na to ze zlecenie przelewu zostalo przez nich wycofane.
Podsumowujac, zmiany zmianami dokonane w serwisie raczej zniechecaja mnie do ponownych wplat, bo niby czemu mam czekac 2 razy dluzej niz wczesniej i jeszcze placic za przelew 10zł.