Dziękujemy za e-mail.
Ponownie informujemy, że nadal czekamy na odpowiedź w sprawie Pana wypłaty z dnia 28.03.2011.
Pragniemy zaznaczyć, iż z przyczyn niezależnych od nas, doświadczamy chwilowych opóźnień związanych z realizacją wypłat.
Zapewniamy ponownie, że jak tylko uzyskamy więcej informacji w tej kwestii, niezwłocznie się z Panem skontaktujemy.
Przykro nam z powodu wszelkich niedogodności z tym związanych i dziękujemy za Pana cierpliwość.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem,
Support Team z bwin
Umiesz czytać ze zrozumieniem ?Pytałem ,czy dostał ktokolwiek wypłatę w poniedziałek.Niepotrzebne są twoje sugestie ,,gościu".ciekawe... przed chwilą gość skarżył się że nie dostał wypłaty na Netellera teraz następny że nie dostał na Moneybookers. Napiszcie im maila albo zadzwońcie do nich i niech wam powiedzą co się dzieje czy mają jakieś problemy... raczej problemy natury finansowej chyba nie dopadły buka który ma ponad 20 milion użytkowników, ale kto wie.
Ja dostałem dzisiaj o 10 na moneybookers, zleciłem wczoraj o 20. Żadnych problemów.Umiesz czytać ze zrozumieniem ?Pytałem ,czy dostał ktokolwiek wypłatę w poniedziałek.Niepotrzebne są twoje sugestie ,,gościu".
Tak ale pierwsza osoba skorzystała z bobusa powitalnego i chyba cos z bonusu urodzinowego(byla taka opcja ze z okazji urodzin wpłata x2). i druga osoba moze skorzystac z bonusa na start? to o co bukom chodzi zeby nie robic wałków z bonusami?Nie musisz pisać, gdyż druga osoba może skorzystać z bonusu na start.
Jeśli nie ma odpowiednich zapisów w warunkach i regulaminie promocji to można.i druga osoba moze skorzystac z bonusa na start? to o co bukom chodzi zeby nie robic wałków z bonusami?