radek_p123
Użytkownik
Tak, potwierdzam dosyć szybkie wypłaty na mb.
w ciagu ilu godzin/dni dostales pienadze?Tak, potwierdzam dosyć szybkie wypłaty na mb.
dzieki za odpowiedz.pozdrawiamDo 12 godzin ostatnio dochodziły wypłaty.
Jeśli dokumenty zostały zweryfikowane to wypłata na MB jest formalnością.Witam, mam do was pytanie, wyplacilam pieniazki w piatek o 23 na Moneybookers. Dokument mam juz zweryfikowany, czy pieniadze bede miala jeszcze dzis lub jutro czy dopiero po wekendzie bo 1 raz robilam wyplate na MB i nie wiem czy w wekendy chodzi normalnie czy tylko w dni robocze.
niestety w weekendy nie wyplacaja.A teraz wyplacaja raz dziennie okolo godziny 10:00 rano od poniedzialku do piatku,wiec jesli wyplata zlecona w piatek to srodki beda w poniedzialek,pozdrawiamJeśli dokumenty zostały zweryfikowane to wypłata na MB jest formalnością.
Nie sądzę, żebyś miała czekać dłużej niż do jutra
Czekam na wypłate na netka od 28.03 ciagle mi odpisuja ze maja jakies opóznienia w wypłatach chciałem tylko wiedziec czy problem dotyczy tylko mnieciekawe... przed chwilą gość skarżył się że nie dostał wypłaty na Netellera teraz następny że nie dostał na Moneybookers. Napiszcie im maila albo zadzwońcie do nich i niech wam powiedzą co się dzieje czy mają jakieś problemy... raczej problemy natury finansowej chyba nie dopadły buka który ma ponad 20 milion użytkowników, ale kto wie.