Nazwa odbiorcy: czyli nazwa firmy etc. Bwin entertainment itd.Witam, jestem uzytkownikiem konta na bwin od 2 dni a tutaj od jakis kilku minut wiec rowniez prosze o wyrozumialosc jezeli sie powtorze. Czytalem mniej wiecej kilka stron z tego wątku ale ze jestem strasznie łysy w sprawach przelewu do tego typu serwisow prosilbym o dokladne info co gdzie wpisac z danych ktore mi przeslą. Mam konto w mbanku ale mysle jednak nad przelaniem pieniedzy przelewem bankowym przez jakis bank (moze ktos poleci jakis w ktorym proces ten trwa najkrocej). W przelewie mamy rubryki takie jak:
1) nazwa odbiorcy:
2) nr. rachunku odbiorcy:
3) kwota: - wiadomo;]
4) nazwa zleceniodawcy: rozumiem ze takie same jak przy zwyklym przelewie na czyjes konto a jesli nie to prosilbym o napisanie co jeszcze.
5) tytułem:
Glownie prosze o info co wpisac konkretnie w miejsca 1,2,5 no i ostatecznie 4 jesli trzeba wpisac cos dodatkowo oprocz imienia, nazwiska i adresu.
Prosze o konkretna odpowiedz jesli ktos wypelnial wplacal pieniadze w ten sposob lub wie jak to zrobic. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odp
oni Ci zamknęli czy poprosiles ich zeby Ci zamkneli, ajk oni Ci zamknęli to nie ma takiej opcji zebys zalozyl drugie konto ale jezeli poprosiles o zamkniecie to raczej nie powinno byc problemu :spokodfhgfh:Mma takie pytanie ???? miałem konto kiedyś w bwin ale mi zamknęli i teraz jak by otworzył nowe na te same dane i grał czy nie było by problemu z wypłatą. Ma starym koncie nie nie wpłacałem ani nic
To nie cwaniactwo, oszustwo tym bardziej. Stawiając w taki sposób prędzej czy później popłyniesz. Na forum ludzie niejednokrotnie pisali o tym że jeden kolor potrafi wypaść 30x z rzędu. Więc jeśli chcesz grać progresją podnieś sobie początkową stawkę do potęgi trzydziestej i sprawdź czy Twój budżet wytrzyma.Czy jesli np bede non stop w ruletce stawial na jedna i ta sama liczbe lub kolor to czy jest to dozwolone i czy nie bedzie uznane za oszustwo lub cwaniactwo???
no wlasnie gralem w ten sposob od kilku dni mozna powiedziec lacznie z 8h i jak dotad najwiecej wypadl mi 4 razy tez sam kolor z rzedu...To nie cwaniactwo, oszustwo tym bardziej. Stawiając w taki sposób prędzej czy później popłyniesz. Na forum ludzie niejednokrotnie pisali o tym że jeden kolor potrafi wypaść 30x z rzędu. Więc jeśli chcesz grać progresją podnieś sobie początkową stawkę do potęgi trzydziestej i sprawdź czy Twój budżet wytrzyma.
W normalnym kasynie gra jest kwestią przypadku. Natomiast w internetowych za wszystko odpowiada algorytm. A kasyna nie po to wydają kasę na programistów żeby przegrywać
Sprawdź to sam sie przekonasz ;]problem jednak w tym czy "play for fun" i "play for real" dzialaja wedlug tego samego algorytmu czy moze wedlug calkiem innego;>
Bylo mowione wielkorotnie. play for fun ma inny algorytm on ma cie zachecic do zagrania za wlasna kase. Na poczatku grania play for real bedziesz wygrywal nawet sporo ale z czasem beda co raz dluzsze czarne serie.no wlasnie gralem w ten sposob od kilku dni mozna powiedziec lacznie z 8h i jak dotad najwiecej wypadl mi 4 razy tez sam kolor z rzedu...
problem jednak w tym czy "play for fun" i "play for real" dzialaja wedlug tego samego algorytmu czy moze wedlug calkiem innego;>
Taką wygodę mają tylko Austriacy ????mam nadmiar kasy na koncie w telefonie, czy moge przelać z komórki na bwin kase?