Witam wszystkich. Jestem nowy na forum więc na początku proszę o łagodne potraktowanie jeśli pytam o rzeczy jasne dla wszystkich ???? .
Mam kilka pytań odnośnie bukmachera.
1. Chciałem pierwszy raz dokonać wypłaty, ponieważ myślałem że pieniądze idą z zagranicznego banku wpisałem iban/swift itp. Czy ma to jakiś wpływ na transakcję??
2. Druga sprawa to że zrobiłem upload dowodu 10 minut po wypłacie. Czy ma to jakieś znaczenie?? Oczywiście wiem że na pewno będzie wydłużenie w czasie, ale czy może np. wyniknąć zablokowanie pieniędzy??.
3. Kliknąłem kolejny raz na wypłaty by sprawdzić wszystko, ale jak się okazało numeru konta na które wypłacałem pieniądze jak i reszty już nie można zmienić. Czy jest taka możliwość by np. zmienić nr konta na które chcę by były wypłacane pieniądze??
4. Ostatnie pytanie i chyba najważniejsze. Gdy wpłacałem pieniądze użyłem mbanku niestety przy wypłacie przez pomyłkę wpisałem numer konta innego banku na którym mam konto. Czy to będzie poważny problem przy ewentualnej wypłacie??.
Dziękuję z góry za odpowiedzi i sorki za męczenie ???? .
PS. Pieniędzy jeszcze nie otrzymałem poczekam do 2 tygodni. Jeśli nic się nie stanie napiszę na forum. Pozdrawiam.
PS 2. Dziś dostałem email takiej treści "Uprzejmie informujemy, że otrzymaliśmy kopię Pana dowodu tożsamości. Została ona przypisana do Pana konta zakładów, przy kolejnych wypłatach nie będzie więc potrzeby ponownego jej przesłania". "Informujemy również, że Pana wypłata... jest w trakcie realizacji". także myślę że wszystko będzie w porządku.