U
3
Od jakiegoś czasu co prawda nie gram w Bwin, ale miałem podobne sytuacje. Raz wypłata przyszła po ok. 24h, a raz po jakichś zmianach u nich czekałem bagatela 5 dni. Zatem cierpliwości. Myślę, że maksymalnie do jutra powinieneś otrzymać środki. Jak nie, to zagadaj do suportu.Ja do tej pory nie mam nawet zweryfikowanej wypłaty a mineło już 41h od zlecenia.
A jakie kwoty wypłacaliście?
Może to od tego zależy bo ja myślę,że mają problemy finansowe bo nie znam innego miejsca gdzie by tak zwlekali z wypłatą na Skrill
Jakie 3 dni? Dzisiaj po południu powinines miec. I minął dopiero 1 dzien. Dzień trwa 24h xd a nie od wschodu do zachodu;_ 3 dni robocze to średni czas oczekiwania 1 dzień na zatwierdzenie i jeden na otrzymanie. W niedziele zleciłeś w pn wysłali dzisiaj powinienes miec. Zależy też o której zlecisz jak rano to następnego dnia powinienes miec jak wieczorem to dopiero następnego dnia wyśląKtoś czeka obecnie na wypłatę skrill z niedzieli? W niedzielę w nocy zleciłem wypłatę, do teraz cisza. Te 3 dni robocze to u nich obecnie standard na zatwierdzanie wypłat?