Jak dla mnie najlepeszy buk, nie potrzebują kilka dokumentów, nie ma problemów z większą czy mniejszą wypłatą.Na prawdę polecam
A u ilu bukmacherów próbowaliście grać, że bwin jest najlepsze? Ogromna większość bukmacherów ani nie potrzebuje wielu dokumentów, ani nie sprawiała mi problemów z żadną wypłatą. [EDIT]. Jednak jest 'kilku' bukmacherów o lepszych kursach.Podpisuje sie pod tym tez nie mialem wiekszych problemow ????
Nie wiem na jakiej podstawie piszesz, że bwin ma paskudne kursy...A u ilu bukmacherów próbowaliście grać, że bwin jest najlepsze? Ogromna większość bukmacherów ani nie potrzebuje wielu dokumentów, ani nie sprawiała mi problemów z żadną wypłatą. Różnica jest tylko taka, że bwin ma paskudne kursy, jedne z najniższych. Ja wolę się trzymać od tych lichwiarskich kursów z daleka...
edit: zapomniałem napisać o jednym. Mają duży plus za szybkość wystawiania oferty. Ludzie tam grający mogą często złapać jakąś świeżo wystawioną perełkę z tenisa. Czasem nawet mam wrażenie, że wielu bukmacherów czeka na 'rozwój wypadków na bwin' i dopiero wystawia swoją skorygowaną ofertę.
też mialem kiedys ten problem. Nieumyslnie zalozyłem drugie konto na te same dane. Poprzednie rejestrowalem pare lat temu i nie wiedzialem nawet o tym, potem zlecilem wyplate, a nastepnego dnia moje konto zostalo zablokowane. Myślałem, że chcą mnie oszukać, ale odziwo nastepnego dnia pieniądze przyszly na konto a support napisał, że tylko pierwszego konta mogę używać, dlatego tamto zablokowali.Witam, nie chce zakłądac nowego tematu bo to krótkie pytanie.
Mam już konto na bwin ale nie pamietam ani e-maila ani logina nic dosłownie, i chce znów tam grac a moje pytanie brzmi czy jak założe konto na te same dane to nie będzie potem problemu z wypłatą pieniędzy ?
Czemu ktoś miałby Cię banować?Możecie mnie zbanować, ale napiszę parę gorzkich słów. Nadziałem się na tym kto będzie miał więcej przełamań w meczu Isner+4.5. Myślałem że to jakaś pomyłka(wiem możecie mnie za durnie mieć) i to ostro zagrałem zadowolony że nakryłem ich na pomyłce. Rano wstaje typ nietrafiony ???? Chodziło o Break-pointy!! A więc co za krety to tłumaczył? Kogoś tam po znajomości zatrudniają? Kurw... kogoś kto nie zna się na terminach używanych w tenisie? Przełamanie to nie breakpoint ???? ???? ???? dolina na maxa, co ja mam teraz zrobić? Chcę chociaż wzrot dostać, nie odpisują na e-maile. Od dziś kończe z bukmacherką,
Dzięki za zrozumiałość. Wczoraj rano do nich napisałem. Czasami człowiek coś zrobi zanim pomyśli.:sad: będe próbować, chętnie bym poznał kogoś kto też miał taki problem, ale widzę że nikt taki się nie odezwał. Zależy mi na zwrocie kasy bo zaszalałem ze stawką????Czemu ktoś miałby Cię banować?
Powiedzmy, że nie użyłeś wulgaryzmu. Przymknę oko :]
Pisz do nich do skutku bo masz rację. Fakt - powinieneś się zorienować, że "coś tu nie gra" i nie stawiać - u nich nie warto :|. Złe tłumaczenei zakładu jest jednak tak rażącym błędem z ich strony, że powinieneś próbować do skutku.
Ile czasu czekasz już na odpowiedź?