ode mnie też pytanko dotyczące bankowości.. Czy posiadając konto w Kredyt Banku również nie ma żadnych problemów z wypłatami ? Może któryś z użytkowników sie podzielić opiniami
Banki jak banki, nie mają raczej wpływu na wpłaty i wypłaty. Do i ze wszystkich banków pieniądze dochodzą bez większych problemów.a jak wygląda sprawa z Bankiem Śląskim? Też nie ma problemów przy wpłatach i wypłatach?
od tego czy bukmacher chce się z tobą o to założyć...lubisz grać na rożne to zmien buka na bet365 chyba każdy mecz na live ma taką możliwość i kursy są o wiele lepszehej, mam pytanie, od czego zależy czy na live przed meczem są albo nie ma zakładów na ilość rzutów rożnych w 1 połowie albo w całym meczu ??? na 20 przeglądniętych meczów tylko 2 miały takie zakłady...
Będzie możliwość grania. Ale nie ryzykowałbym brania bonusu.Siema gdzies to czytałem ale chcę się upewnic.
Brat kiedyś grał na bwinie ale od kilku miesięcy przestał i napisał do nich o zamknięcie konta. Tak więc jeżeli teraz ja będę chciał sobie założyc u nich konto to czy to będzie możliwe aby zacząc grac?
Właśnie! Ja poprostu chciałbym zacząc grac. Pal licho bonus . A może bezpieczniej byłoby do nich poprostu napisac że nie chcę bonusa( a jak można odmówic tego bonusa powitalnego?) ale żebym mógł grac bo słyszałem że jak ty piszesz o zamknięcie konta to oni tak do konca nie zamykają konta żeby pamiętac dane bo chodzi im oto że na jeden numer domu przypada jedna osobaBędzie możliwość grania. Ale nie ryzykowałbym brania bonusu.
Podpisuje sie pod tym tez nie mialem wiekszych problemow ????Jak dla mnie najlepeszy buk, nie potrzebują kilka dokumentów, nie ma problemów z większą czy mniejszą wypłatą.Na prawdę polecam