>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bwin - opinie

D 0

dianabol-maste

Użytkownik
Kiedys na bwin gralem bardzo dlugo, ale oczywiscie musialem zmieniac konta poniewaz limity nadchodzily bardzo szybko, lecz od kilku mies, przy pierwszym zakladznie mamy nakladane limity na konta do 3euro. Napewno nie jest to problem ip ani cookies poniewaz nawet gdy uzywamy nowych komputerow w nowym miejscu to i tak jest to samo..
wina lezy przy metodzie wplacania pieniedzy skrill/neteller/ Bwin wprowadzil jakis czas temu system ktory automatycznie limituje nasze konta jesli wplata nie jest poprzez konto bankowe... nawet jesli obstawimy 1zl albo 100 to i tak nas zlimituja.
Zawsze myslalem ze, gdy wplaca sie pieniadze poprzez bank to konta sa rzadko limitowane, lecz z tego co wyczytalem na tym forum, jest zupelnie inaczej i bardzo sie zdziwilem. Betsson , unibet limituje jeszcze szybciej takze tam niema co szukac...
nawet sam bet365, ostatnio bardzo szybko limituje nam kata, zwlaszcza przy obstawianiu meczy, na pierwsza polowe meczu, na lige ukrainska,rus,cze i mecze u19...
Polecam wam otworzyc konto na betfair , i wejsc w zakladke spoortsbook nigdy nie anuluja zakladow , nawet jesli ich stawka rozni sie o 100% od innych bukow chyba ze ( jest 0-1 a u nich na stronie nadal 0-0 a my gramy na over 0.5 wtedy lipa.
Polecam obstawiac 1/5 stawki maksymalnej, wtedy konto troche trzyma

B 8

bc1991

Użytkownik
może mi ktoś wytłumaczyć to limitowanie? Ja gram na bwin i dziś poszło kilka kuponów za 70-100 zł i nie mam żadnego limitu

crisu 53

crisu

Użytkownik
Na stawkach 70-100 zł limitu nie dostaniesz, ew. zmniejsza Ci max stawke ale i tak kolo 300 zł bedziesz mogl prawdopodobnie postawić. Wygraj troche, pograj kilka niszowych lig i sam się przekonasz...

B 8

bc1991

Użytkownik
Fantastycznie, pograłem całe dwa dni... tak jak mówiłem, więcej niż 150 nie stawiam. Dziś chciałem zagrać na ilość punktów w secie (live, + 17,5) stawiam 140 zł na kurs 1,55 i komunikat jakiś wyskakuje &quot;przekroczono limit wygranej&quot; Wiecie gdzie można sprawdzić ten limit? Przecież to jakieś chore...

J 0

jankiboy

Użytkownik
Witam Wszystkich.
Rok temu w wakacje grałem na bwin, głownie tenis i trochę piłki nożnej , pare klocków wyjąłem , dostalem limity i podziękowałem.
Mam teraz trochę więcej czasu , chciałem sobie znowu pograć , założyłem konto na brata, który też czasami pogrywa ale na innym buku, no i ku mojemu WIELKIEMU zdziwieniu , postawiłem kupon za 100zł ( wygrałem 8zł) , czyli stan konta 108zł, chce postawić nastepny , LIMIT wygranej to 85zł, mogę stawiać maks za 50zł i to przy dobrym kursie , czy to jest jakiś żart?
To samo z połką nożna , chce postawić kupon , maksymalny limit wygranej to 42zł, przecież to jest jakaś paranoja , po wypłaceniu kasy i tak będe 2zł na minus , bo odciągaja 10złza przelew....

J 0

jankiboy

Użytkownik
Puściłem 1 ( słownie : JEDEN) kupon, wygrałem aż 8zł i limit....
To konto zostało założone wczoraj , czy mogę coś w tej sprawie zrobić?
Z drugiej strony z tego co tutaj przeczytałem, to mogą dać limit bo tak im się widzi i tyle.... co za syfiasty buk..
.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Każde nowe konto limitują po dniu grania, czasem od razu po założeniu jest limit 400zł.Tym bardziej jak konto jest powiązane z innymi (ip,adres).

J 0

jankiboy

Użytkownik
Dobrze, jestem w stanie to zrozumieć, ale z drugiej strony co ich to interesuje skąd ja gram , może mieszkam razem z bratem?
Limit 400zł byłby całkiem okej , ale odrazu limit max. wygranej to 85zł, a przy niektórych 42zł, przecież to jest śmieszne...

mycute 52

mycute

Użytkownik
Cholewcia dziwna sprawa. A powiedzcie mi jest ktoś z Was długotrwałym użytkownikiem bwina ? Chodzi mi o to komu ewentualnie proponują premium bwin ? I grając na tym normalnym bwinie to miał ktoś z Was kiedyś status b.inside Yellow ?

J 0

jankiboy

Użytkownik
No to posłuchajcie tego.
Znajomy też założyl konto na siebie dnia wczorajszego.
Wpłacił 200zł, przegrał 71zl, ale nadrobil i generalnie BYŁ 111zł na plusie.
2 największe kupony , które mu weszły ( za 41zł i za 66zł), zostały mu anulowane , a jego limit to 28zł.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Zostałem zlimitowany pierwszego dnia przy graniu zakładów długoterminowych. Dwa dni później na zakład z kursem @2.1 został mi narzucony limit w wysokości 11.56 PLN.
Jeśli chodzi o szacowanie kursów to widać, że można tam coś fajnego znaleźć, jednak limity są koszmarne i nie polecam osobom grającym średnimi i wysokimi stawkami.
Nie mogę jeszcze nic powiedzieć na temat wypłat, ponieważ rzadko wchodzę na konto i pograłem kilka wydarzeń długoterminowych, do tego limity są tak zabawne że zapewne niedługo zabiorę większość środków z konta i przeniosę się gdzie indziej.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Dobry buk. Mam konto od ponad 10 lat i nigdy żadnych limitów nie miałem. Każdy pt, sob i niedz. darmowe zdrapki. Polecam Bwin.
to znaczy, że uja wygrałeś w tym buku... żaden buk nakładający limity po jednym-kilku zakładach nie jest dobry. Sprawdź sobie historię typów, na bank masz minus i dokładasz do interesu. Albo grasz mega niskie stawiki (to nie jest zarzut) i &quot;januszowe&quot; rynki.

marcins 224

marcins

Użytkownik
to znaczy, że uja wygrałeś w tym buku... żaden buk nakładający limity po jednym-kilku zakładach nie jest dobry. Sprawdź sobie historię typów, na bank masz minus i dokładasz do interesu. Albo grasz mega niskie stawiki (to nie jest zarzut) i &quot;januszowe&quot; rynki.
Jest mozliwe ze nie ma limitow jak ma tak dlugo konto grajac i wygrywajac spore kwoty. Nowe konta limituja raz dwa

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
to był chyba jeden z popularniejszych buków na przewały wśród polskich graczy, najpierw zablokowali rejestracje PL, teraz szybkie limity.Jak ktoś tam wcześniej miał konto i przetrwał ten szalony okres to do dzisiaj jest normalnie traktowany, przynajmniej na te w miarę rozsądne kwoty no bo wiadome jak za długo się doi to i mleko nie leci :]

Do góry Bottom