damiangdynia
Użytkownik
dzięki za odpowiedzi ???? nie słyszałem o partybets;p trzeba otworzyć konto u nich
jeszcze jest gamebookersdzięki za odpowiedzi ???? nie słyszałem o partybets;p trzeba otworzyć konto u nich
Witam Cię, Przyznam szczerze że nie rozumiem was ludzi którzy zakładają konto FAKE bo tak to można śmiało określić co Ci dało że założyłeś konto z którego nie mogłeś korzystać a teraz masz kłopoty?Witam Panowie,
Sytuacja tego typu:
Założyłem konto w bwin przed osiągnięciem wieku 18-stu lat. Zagrałem tam zakład dziś (typ wszedł). Konto zostało zablokowane. Moje pytanie czy środki zostaną wypłacone lub przeniesione na nowe konto?
Dostałem email od supportu:
"Z naszych danych wynika, że założył Pan konto, podając nieprawdziwą datę urodzenia, ponieważ w momencie rejestracji nie ukończył Pan wymaganego do wnoszenia zakładów oraz udziału w grach na prawdziwe pieniądze wieku. W związku z powyższym faktem byliśmy zmuszeniu do zablokowania Pańskiego konta.
Aby móc korzystać z naszej oferty, powinien Pan otworzyć nowe konto i podać poprawne dane.
Prosimy o zapoznanie się ze stosownym zapisem w naszych Ogólnych warunkach handlowych, który znajdzie Pan na stronie "Pomoc > Aspekty prawne > Ogólne warunki handlowe" oraz pod poniższym linkiem:
https://help.bwin.com/pl/general-information/legal-matters/general-terms-and-conditions/general#Legality_of_Use_of_the_Services"Podpunkt regulaminu:
"Jeśli w przeciągu 72 godzin od rejestracji i dokonania wpłaty spółce nie uda się potwierdzić tożsamości użytkownika, zastrzegamy sobie prawo do unieważnienia wszystkich transakcji oraz do zamrożenia konta. Jeśli nie uda nam się zweryfikować tożsamości użytkownika w przedziale czasu, który uznamy za rozsądny, zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia konta użytkownika i do zamrożenia środków do momentu pełnego potwierdzenia tożsamości użytkownika."
Jak rozumiem jeśli potwierdzą moje dane środki zostaną wypłacone. A przynajmniej wkład, bo wkład + wygrana raczej nie wchodzi w grę. Co o tym myślicie?
Założyłem konto 7 czy 8 lat temu ???? nawet nie pamiętam po co... ani loginu ani hasła również nie pamiętałem, jakby nie to że mam od X lat ten sam email nawet bym nie wiedział że tam kiedykolwiek się rejestrowałem.Witam Cię, Przyznam szczerze że nie rozumiem was ludzi którzy zakładają konto FAKE bo tak to można śmiało określić co Ci dało że założyłeś konto z którego nie mogłeś korzystać a teraz masz kłopoty?
Ale partybets ma tak bogatą oferte piłki nożnej?na partybets masz to samo co bwin tam nie pobierają
jeśli się wypowiadasz na jakiŚ temat to daj jakieś argumenty a pisząc pojedyńcze zdanie tylko kompromitujesz się na oczach innych forumowiczów.Nikt nie twierdzi że ten buk jest zły czy doby ,po prostu napisałem we wcześniejszym poście jakie techniki stosuje ,które są NIEDOPUSZCZALNE i WRĘCZ NAGANNE .Anulują wygrane kupony z premedytacją i jak się do nich odniesiesz odpowiadają często nie na temat.Jak dla Mnie najlepszy buk na rynku !
mają to samo wbij sobie i zobacz.Ale partybets ma tak bogatą oferte piłki nożnej?
Osobiście poszukuje buka z dobrą opinią i bogatą ofertą zakładów under/over w piłce nożnej. No widzę że bwin odpada a oni mają ofertę bardzo bogatą. Dla tego pytam...co oprócz bwin?
Bzdura. W bwin (przedtem jeszcze betandwin) mam konto od ponad 10 lat. Wygrywałem nieraz duże kwoty pieniedzy ale nie chcieli nigdy ode mnie jakies dziwnej weryfikacji - sam dowód wystarczył. Nigdy też nie miałem nałożonych limitów chociaż wygranych na duze pieniadze zdarzało sie sporo. Takze to co piszesz to bzdura.BWIN - dobry dla graczy, którzy nic nie wypłacają. Pod względem szybkości wypłat jest gdzieś daleko poza peletonem.
Jak chcecie wypłacać pieniądze i nie czekać na nie tygodniami, to BWIN się nie gra!