PBA Kia Sorento - Purefoods Star Hotshots under 184,5 pktA co to konkretnie za zakład??
Czy napisał, że zakład został anulowany czy przegrany? ???? Po co wklejasz wynik? Co za różnica czy gra kosza filipińskiego, hiszpańskiego czy nba? Co wniósł twój wpis? Tyle co ta część mojego - nic, oba do usunięcia.Znalazłem tutaj wynik
http://www.goalwire.com/pl/statystyki_i_tabele/koszyk%C3%B3wka/filipiny/pba,_commissioner_cup/kia_sorento_vs_purefoods_star_hotshots/6679275/
95-84, więc poniżej 184,5 pkt. Pisz do nich, niech ci to poprawią. Bo jest błąd. Chyba że coś więcej było z tym zakładem. Swoją drogą co ty grasz, filipińska koszykówka?? OMG...
Pomyliłeś rodzaj zakładu-Nie zagrałes Tottenham DNB! W twoim wypadku dostałbyś zwrot, gdyby Florentina wygrała (a był remis).Czytaj uważniej co stawiaszA ja mam taki problem grałem/chciałem zagrać wczoraj Tottenham DNB ale wychodzi mi że grałem dwudrożny zakład gdzie wykluczam zwycięstwo Fiorentiny a mogę wybierać miedzy Kogutami a remisem. To przecież troszkę bez sensu o ile nie grasz na remis. Zakład rozliczony jako przegrany oczywiście czy jest szansa na zwrot? To byl double na drugim mialem Adnerlecht Dynamo Moskwa DNB juz bez problemów.
Sprawdź pod tym adresemOd wczoraj wisi mi nierozliczony zaklad na bwin. Jest to o tyle dziwne, ze chodzi o zwyciezce 2 seta w meczu Tomic - Vesely. Mecz rozliczyli jak tylko sie skonczyl, a to czeka i czeka. Mozna sie z nimi jakos skontaktowac, pogonic ich odrobine?