Ogólnie moją przygodę z bwin, która nie trwała może za długo, oceniam pozytywnie, nie miałem problemów z wypłatą ani niczym innym, jednak co mi się rzuciło w oczy to ewidentne wprowadzanie użytkowników w błąd na livebettingu. Wiadomo, buk nie odpowiada za wynik, który widnieje na livescorze przy kursach, jednak to co oni tam podają to kompletna porażka, albo ten kto aktualizuje jest pijany albo celowo wprowadza ludzi w błąd. Oczywiście jak gram coś na
live to sugeruje się wynikiem na jakiś sprawdzonych livescorach, jednak zawsze znajdą się tacy, którzy będą patrzeć na wynik u buka. Najlepiej widać to na meczach tenisa, jest wynik 15-15, zaraz 0-40, po chwili 40-30, w gemach jest 5-5 a nagle 7-5 i koniec seta, o dziwo kursy są korygowane prawidłowo co od razu pokazuje, że celem tego procederu jest wprowadzenie w błąd. Ciekawy jestem jak rozliczają zakłady zawarte omyłkowo, co było konsekwencją złego wyniku, na pewno niekorzystnie dla użytkownika. Tyle, ja nie podzielam opinii niektórych całkowicie negatywnych, widzę więcej plusów w bwin, jednak niektóre sytuację są nie na miejscu.
I jeszcze jedna taka głupia sytuacja, w meczu tenisa jest wynik 1-1, na wygranie całego meczu kursy są zablokowane a na wygranie 3. seta nie, heh, kompletnie nielogiczne.