A ja mam bardzo mile wspomnienie zwiazane z tym bukiem gdyz wykazal sie calkiem sporym uklonem w strone gracza...
Zalozylem 2 lata temu konto z Bwin, w celach obejrzenia sobie buka i jak od srodka wyglada itd itd. Po czym nigdy wiecej sie tam nie logowalem. Jakis czas temu postanowilem grac w Bwin ale przy rejestracji wyskakiwaly mi bledy, wiec zalozylem konto zmieniajac jedna literke w imieniu.
Zaczelm grac, ugralem calkiem spora kwote w ciagu tygodnia, gdy nagle podczas logowania wyskoczyl mi napis ze mam bana na konto! Zalogowalem sie na poczte i po kontakcie z supportem okazalo sie ze ban jest za to ze posiadam juz jedno konto w Bwin to sprzed dwoch lat! I jak to bukmacher ze nie odblokuja go i ze kasa powedruje wedlug regulaminu!
Po wyjasnieniach z mojej strony i telefonie na support, doszedlem do porozumienia ze kase odesla zgodnie z regulaminem, czyli maja prawo do konfiskaty wygranej jak i wkladu;/
Troszke lipa... Juz o wygrana sie nie dopytywalem zeby nie draznic niedzwiedzia ale na wkladzie mi zalezalo
Po 3 dniach dostalem email z supportu, ze dzis dokonali przelewu na kwote X co oznaczalo ze wyplacili mi i depozyt i wygrana z niego, a grac moge tylko na koncie sprzed 2 lat
Wiec z mojej strony taki plusik dla Bwin.
pozdrawiam