>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

British Elite League 2015

Status
Zamknięty.
swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Lewis Blackbird +1 - Jason Garrity -1 typ: Garrity -1 bet365 1.83
3pkt vs 8pkt ✅ jednak dobrze pisałem że Jasonowi niesamowicie leży ten tor. Myślę że gdyby nie gorąca głowa i trochę więcej pokory to mógł nawet zdobyć komplet młody Anglik.
W ostatnim meczu drużyny Coventry na wyjeździe Garrity zdobył w 4 startach 12 pkt (3,3,3,3). Widać u niego tendencję zwyżkową jeżeli chodzi o punktowanie na wyjazdach. Ponadto w zeszłym sezonie świetnie śmigał na torze w Wolverhampton zdobywając odpowiednio: 9 (3,3,3,d,d) , 17 (3,2,3,3,3,3) oraz w finale IMWB 9 (0,2,1,3,3 ) zajmując ostatecznie 5 miejsce. Typ jest o tyle ryzykowny gdyż jego rywal również notuje świetne występy zwłaszcza u siebie na torze lecz mam nadzieje że w bezpośrednich pojedynkach lepszy okaże się 21 letni Brytyjczyk

lancev 984

lancev

Użytkownik
Mnie z kolei kusiło na odwrót, ale stwierdziłem, że para zbyt nieprzewidywalna. Dorzuciłem za to Kinga z Musielakiem po @1.90, ale to już bez analizy, bo w pracy siedzę. No i jeszcze perełka z Betsafe - Nicholls - Bjerre 1 @1.50 pewka. Powodzenia wszystkim !
Aha - pierwszy typ z 365.
@down Skoro nikt nic nie napisał to znaczy, że ciężko wytypować. :razz:
2x ⛔ za dużooo i sie zemściło :/

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
To jako laik jeszcze zapytam bo nikt tego tu nie analizował zbyt dokładnie jakie szanse ma zespół Coventry na wyjeździe z z druzyna Wolverhampton?

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Według mnie całkiem spore , świadczy o tym min: ich dyspozycja na meczach wyjazdowych. Aczkolwiek mecz, meczowi w EL nie jest równy. Wszystko zależy od formy liderów pszczół Hansa Andersena i Harrisa . W zeszłym sezonie 2 mecze w Wolverhampton były na styku, raz wygrali gospodarze 47-43 następnym razem zwyciężyli przyjezdni minimalnie 44-46. Ciężki mecz do wytypowania.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
P. Karlsson over 8.5 (w pierwszych czterech startach, bez bonusów i jokerów) 1.60 ✅
e: 3, 3, 3 i po trzech startach można księgować!
e1: w czwartym starcie 2 punkty (porażka z Kylmaekorpim) - w ogólnym rozrachunku 11 oczek w czterech startach

Tak naprawdę wszystko o Peterze napisał w swojej analizie Lancev.
Znajomość jego toru w Wolverhampton można porównać chyba tylko i wyłącznie do znajomości toru w Bydgoszczy przez Tomasza Golloba!

27.03
Coventry Bees - Wolverhampton Wolves 50:42

P. Karlsson - 3, 3, 6, 3, 2, 3 = 20 pkt
07.04
Wolverhampton Wolves - Belle Vue Aces 49:41
P. Karlsson - 1, 2, 3, 3, 1 = 10 pkt
20.04
Wolverhampton Wolves - Lakeside Hammers 52:38
P. Karlsson - 3, 0, 3, 3 = 9 pkt
24.04
Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves 44:46
P. Karlsson - 3, 1, 3, 3, 3 = 13 pkt

Patrząc na powyższe występy Pikeja biorę ten typ w ciemno. Linia na poziomie 8.5 pkt moim skromnym zdaniem co najmniej o jedno oczko zaniżona - in plus dla grających (w razie jakiegoś defektu nie przekreśla szansy na końcowy sukces).

bukmacher: STS

lancev 984

lancev

Użytkownik
Kings Lynn - Coventry: Harris under 6,5 w czterech startach @2.05
Poole - Belle Vue 1 @1.15
Holsted - Holstebro 1 @1.10
AKO: 2.59 ⛔
STS
Harris po dobrym początku sezonu obniżył loty. Tylko 6 punktów w pięciu startach przedwczoraj w Wolverhampton, 2 punkty w niedzielę w lidze polskiej czy niespełna tydzień temu 7 punktów u siebie z Belle Vue. 22 kwietnia jechał nawet na tym torze przeciwko dzisiejszym gospodarzom jako gość w ekipie Swindon i zdobył... 6 punktów w pięciu startach. Kings Lynn wygrywają u siebie dosyć pewnie (min. wygrana to 7 punktów z Belle Vue, co było małą niespodzianką). Cały skład wozi dobre punkty, nie ma wyraźnych dziur. Przy takim kolektywie zawsze drużynie przyjezdnej ciężko o punkty. Dla mnie świadczy to tyle, że każdy z seniorów Gwiazd jest w stanie pokonać tutaj Harrisa. Parowo Anglik jeździć będzie z Kingiem i Andersenem więc też nie najłatwiej. Jak zwykle spojrzałem sobie na układ biegów i policzyłem na ile optymalnie stać tutaj Chrisa.
Bieg 3: Bjerre, Harris, Schlein, King
Bieg 6: Schlein, Andersen, Porsing, Harris
Bieg 11: King, Iversen, Harris, Lambert
Bieg 13: Harris, Bjerre, Andersen, Iversen
No nie wychodzi mi tutaj powyżej 6 za nic. Widzę coś w stylu 2, 1, 2, 1 maksymalnie. W pierwszej fazie kluczowa będzie dyspozycja Schleina, jednak u siebie Australijczyk powinien podołać. Dużo również będzie zależeć od nieobliczalnego Bjerre. Do tej pory u siebie 8, 11, 5. Liczę, że to będzie dobry dzień Duńczyka i moje typowania okażą się zawyżone.
Na podbitkę dwa typy na mecz. Nie spodziewam się tutaj po prostu żadnych niespodzianek, żeby nie powiedzieć sensacji, gdyż nie ma do nich żadnych przesłanek.

T 140

tajski26

Użytkownik
Ja byłbym ostrożny z tym Bomberem - jak Schlein pokaże swoje to owszem będzie ciężko ale to jednak Anglia - nie rozumiem w tej analizie nawiązania do tego co Bomber zrobił w weekend w Polsce. Przecież tory w Anglii, a tory w Polsce to inna bajka, a Bomber jeśli przejrzysz statystyki z GP czy meczów w Bydgoszczy nigdy tam nie jeździł dobrze - raz chyba miał wyskok że się zakręcił koło 10 punktów - a tak to nigdy powyżej czterech. Dla mnie Polski nie ma co równać z Anglią.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Poole Pirates - Belle Vue Aces 1 1.15 ⛔
Holsted Speedway Klub - Holstebro Speedway Klub 1 1.10 ✅
Lancev: &quot;Na podbitkę dwa typy na mecz. Nie spodziewam się tutaj po prostu żadnych niespodzianek, żeby nie powiedzieć sensacji, gdyż nie ma do nich żadnych przesłanek.&quot;
Nic dodać nic ująć! Podpisuje się pod tym obiema rękami.

King&#39;s Lynn Stars - Coventry Bees: N. K. Iversen over 8.5 (w pierwszych czterech startach, bez bonusów i jokerów) 1.60 ✅
KING&#39;S LYNN STARS - dom:
26.03 - Poole Pirates 46:43 (tEL)
N. K. Iversen - 3, 2, 2, 3, 2 = 12 pkt + bonus
31.03 - Lakeside Hammers 58:34
N. K. Iversen - 1, 3, 3, 3 = 10 pkt
08.04 - Belle Vue Aces 50:43
N. K. Iversen - 3, 1, 2, 3 = 9 pkt
22.04 - Swindon Robins 53:40
N. K. Iversen - 3, 2, 3, 3, 2 = 14 pkt
Gwiazdy u siebie wciąż niepokonane, cztery mecze - cztery zwycięstwa i we wszystkich spotkaniach PUK pokrywał over punktowy.
Fakt, jego ostatnie występy nie są oszałamiające i trudno nie zauważyć, że jest jakiś kryzys. Zaczęło się w czwartek w wyjazdowym spotkaniu ze Swindon, gdzie wygrał tylko jeden z pięciu wyścigów. Kolejno - sobota, Gorzów i WSL, gdzie po zwycięstwie w pierwszym swoim starcie potem dowoził do mety tylko trzecie pozycje. Następnie - niedziela, GKM - Stal, 3 pkt (1, 1, 0, 1) mówią same za siebie. Jakby było tego mało - poniedziałek, Belle Vue - King&#39;s Lynn. Indywidualnie Duńczyk zdobył osiem oczek z dwoma bonusami i też warto zaznaczyć, że nie odniósł żadnego zwycięstwa.
Po dniu przerwy od ścigania powrót na domowy tor w Anglii. Gdzie się, więc odbudować jak nie tu?
Rozkład biegów z udziałem Iversena:
1: Lambert, Robson, Iversen, Andersen
7: Iversen, King, Bjerre, Kylmaerkopi
11: King, Iversen, Harris, Lambert
13: Harris, Bjerre, Andersen, Iversen

kurs ogólny: 2.02 ⛔
bukmacher: STS

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
z Harrisem mimo wszystko byłbym ostrożny, w zeszłym roku na torze w Kings Lynn robił odpowiednio:
Harris (w/2m,2*,6!,2,2*) = 12+2 pkt
Harris (2,4!,1,1,3) = 11 pkt
gość może zarówno zakręcić się obok komplety, jak i totalnie zawieść. Inna sprawa iż sts rozlicza wynik tylko w pierwszych czterech biegach więc scenariusz jest jak najbardziej prawdopodobny. Ja osobiście poczekam na linie na bet365.
Tak osobno pytając, to w bet365 nadal będzie liga duńska ? Miałem długą przerwę od bukmacherki i nie wiem czy coś się zmieniło.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Wie ktos jak wyglada rozpiska biegowa w Lidze dunskiej ? Lub posiada jakis link do archiwalnego programu meczowego z tej ligi ?

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dorzucam jeszcze under 8 Northa @1.90 365. ✅
Do tej pory u siebie 3 i 5 punktów, głównie przez wykluczenia, upadki. Zawodnik bardzo chimeryczny. Nie rzadko zdarzają mu się również taśmy. Dziś w parze z Lawsonem/Gomólskim. Nie najgorzej dla niego, ale i nie najgorzej dla tego beta, bo Kacper dobrze tutaj jeździ. Lawson to też już nie ogórek (8 kwietnia na tym torze zdobył 12 punktów, co prawda później jako gość w Poole słabo, bo 4 oczka). Po drugiej stronie barykady takie nazwiska jak Zagar czy Nicholls, z którymi ciężko się będzie Dakocie uporać. W starciu z Australijczykiem nie bez szans są również jego rodak Fricke czy Cook. 8 punktów to wysoka linia, jak na tak nierównego jeźdźca.
Poole - Belle Vue 2 (+12) @1.90 365 ✅
Asy nie przegrały jeszcze tak wysoko na wyjeździe. Dotychczasowe wyniki:
Wolverhampton Wolves - Belle Vue Aces 49 : 41
Kings Lynn Stars - Belle Vue Aces 50 : 43
Leicester Lions - Belle Vue Aces 50 : 40
Coventry Bees - Belle Vue Aces 48 : 42
Poole pokonało Hammers u progu sezonu +14, ale potem przegrali z Coventry -9 (to samo Coventry, które u siebie tylko +6 z BV). Poole osłabione brakiem Janowskiego. Wynik podgonić można jokerem. Skłaniam się ku Asom przy tej linii.
@down Żadnego.

Otrzymane punkty reputacji: +7
taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Dorzucam jeszcze under 8 Northa @1.90 365.
Do tej pory u siebie 3 i 5 punktów, głównie przez wykluczenia, upadki. Zawodnik bardzo chimeryczny. Nie rzadko zdarzają mu się również taśmy. Dziś w parze z Lawsonem/Gomólskim. Nie najgorzej dla niego, ale i nie najgorzej dla tego beta, bo Kacper dobrze tutaj jeździ. Lawson to też już nie ogórek (8 kwietnia na tym torze zdobył 12 punktów, co prawda później jako gość w Poole słabo, bo 4 oczka). Po drugiej stronie barykady takie nazwiska jak Zagar czy Nicholls, z którymi ciężko się będzie Dakocie uporać. W starciu z Australijczykiem nie bez szans są również jego rodak Fricke czy Cook. 8 punktów to wysoka linia, jak na tak nierównego jeźdźca.
Jest jakiś limit startów?
e: Odpowiedź wyżej. Post do usunięcia.

T 140

tajski26

Użytkownik
Duża niespodzianka w Poole biorąc pod uwagę formę asów.
A odnośnie Bombera miałem rację - zrobił 8 w pierwszych czterech startach.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Witam wszystkich. Ma ktoś jakieś info odnośnie składów na dzisiejszy mecz Swindon-Wolves?
Swindon:
1. Peter Kildemand
2. Kyle Howarth
3. Nick Morris
4. Rory Schlein (gość)
5. Troy Batchelor
6. Lewis Rose
7. Charles Wright
Wolverhampton:
1. Fredrik Lindgren
2. Ricky Wells
3. Joonas Kylmaekorpi (gość)