>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

British Elite League 2013

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Bet365: Eastbourne Eagles - Wolverhampton Wolves
Riders total points: Tai Woffinden over 11 points @ 2,50*
⛔ 10+2 szkoda 1 biegu ...

Krótko, bo zaraz startują. Woffinden strasznie mocny na początku sezonu. Do tej pory 13 i 13+1. Do tego nieźle w turniejach indywidualnych. Przede wszystkim patrzę tutaj jednak na Orłów, którzy są wyrównaną drużyną ale bez wielkich gwiazd. Jeśli te wyniki nie są przypadkowe i Tai wrócił do formy, to wyzwaniem dla niego powinien być tylko Bjarne + może potracić punkty na Lindgrenie. Nie mniej po takim kursie moim zdaniem warto. Tor w Eastbourne to typowa afrafka, ma tylko 275 m także tak dobry technik w formie jak Tajski powinien dziś być skuteczny.
Zabezpieczę się dodatkowo remisem żeby w przypadku zdobycia przez Brytyjczyka 11 pkt otrzymać zwrot.

* - kurs efektywny przy zwrocie ~ 2,09

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dzisiaj aż trzy mecze.

Belle Vue Aces - Coventry Bees godz. 20:30

BELLE VUE: Matej Zagar, Kevin Wolbert, Magnus Zetterstrom, Craig Cook, Artur Mroczka, Ales Dryml, Kauko Nieminen.
COVENTRY: Krzysztof Kasprzak, Aaron Summers, Grzegorz Zengota, Mateusz Szczepaniak, Scott Nicholls, Joe Screen, Michal Szczepaniak.
Swindon Robins - Peterborough Panthers godz. 20:30
SWINDON: Hans Andersen, Nick Morris, Peter Kildemand, Edward Kennett, Troy Batchelor, Ashley Birks, Kacper Gomolski.
PETERBOROUGH: Kenneth Bjerre, Ryan Fisher, Norbert Kosciuch, Kenni Larsen, Linus Sundström, Patrick Hougaard, Dakota North.

Zeszłoroczny mecz

Wolverhampton Wolves - Poole Pirates godz. 20:30
WOLVERHAMPTON: Tai Woffinden, Ty Proctor, Ricky Wells, Adam Skornicki, Freddie Lindgren, Ludvig Lindgren, Jacob Thorssell.
POOLE: Niels-Kristian Iversen, Dawid Stachyra, Chris Holder, ZZ za Roberta Miśkowiaka, Maciej Janowski, Kyle Howarth, Rohan Tungate
Zeszłoroczne wyniki: 1 mecz / 2 mecz
Pszczółki będą chciały się zrewanżować Asom za remis na swoim stadionie. O to może być jednak trudno, bo Bees jeżdżą strasznie nierówno i zawodzą liderzy. Z kolei mocno osłabione Poole będzie chciało podtrzymać zeszłoroczną passę na Monmore Green. Brak Warda nie powinien być aż tak bardzo odczuwalny, bo zastąpi go NKI. Dużo większy problem to ZZ za Miśkowiaka, bo obaj Polacy sobie na tym torze zbyt dobrze nie radzą. Powinno być ciekawie. Dość ciężki dla mnie do typowania jest mecz w Swindon. Aktualni Mistrzowie zaczęli sezon z wysokiego c, ale Pantery wyglądają na bardzo wyrównaną i mocną drużynę, która powinna mieć przewagę w drugiej linii. Z drugiej strony Robins w pierwszym meczu na własnym obiekcie byli znakomicie dopasowani i wręcz zmiażdżyli rywali.
Mecz Swindon-Peterborough Panthers będzie można oglądać w Polsat Sport.
Jak Wy zapatrujecie się na te mecze? Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
jeden szybki typ póki warto grać.
Hans vs Troy +2.5 @ 1.85
skąd takie handi?? Hans w parze z Morrisem, który z pewnością jest lepszy niż rezerwowi w Swindon także potencjalna strata punktów Lansia możliwa. Para ogólnie to 50/50, powinno być handi połówkowe, bo zawodnicy równorzędni. Zaraz linia poleci albo kurs będzie pikował także próbować.
e: nie zdziwi mnie scenariusz jeśli Kildemand z Kennettem wygrają wspólne biegi po 5:1, że to oni pojadą w 15tym, bo już wszystko będzie rozstrzygnięte, przy równej ilości startów powinno być izzi dla Australijczyka.

C 0

cinek20059

Użytkownik
Peter Kildemand over 10 2,5 Bet365
Fajny kurs, Peter powinien solidnie zapunktować. Myślę że tu nie ma co opisywać, value! Kildemand jest mocny na swoim torze, a Swindon w niesamowitej formie. Jako prowadzący parę z Kennetem powinni wygrywać swoje biegi, liczę że wystąpi również w biegu nominowanym. W ostatnim meczu w Swindon 12+U w 5 biegach. 11 punktó spokojnie do zdobycia.

F: kilka zdań o typie albo usuwam.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Bwin wyskoczył z mega kursami.
Wilki @ 1.91 i Pantery +17.5 @ 1.85

Wilki wyrównany skład z 2 mocnych liderów, u gości Holder i Puk... Raczej dość pewny triumf gospodarzy,
Pantery i handicap większy o ok.5pkt niż u innych. do gry jak najbardziej, bo tam ma kto ciułać punkty, dodatkowo jokery jakieś i 18 nie powinno zostać przekroczone.
grać szybko, bo poleci na 100%

T 12

travian_1221

Użytkownik
Magnus Zetterstroem powyżej 9 @ 1,83 ⛔ 8
Bet365
Magnus startuje dzisiaj z nr 11, tak więc &quot;omija&quot; go trudny 13bieg.
W dotychczasowym jedynym spotkaniu na swoim torze zdobył 13pkt, przegrywając jedynie 2 razy z Tajskim, który jak wiadomo od początku sezonu jeździ bardzo dobrze.
Dziś rywalem Belle Vue Aces będzie słabe Coventry, Magnus spokojnie może powalczyć o wygrać biegi z liderami przyjezdnych - Kasprzakiem i Nichollsem, więc over 9 spokojnie powinien pokryć.

Otrzymane punkty reputacji: +12
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Chyba ostatni typ na dziś, nietypowo jak dla mnie:
Belle Vue -4 po 8. biegach @ 2.05
Bet365
Dlaczego? Moja wizja na tą konfrontacje jest nieco odmienna od kapsztiego. Zarówno KK jak i Hot Scott bardzo dobrze zawsze wyglądają w Belle Vue, KK był ich liderem kilka sezonów wstecz, a Scottie ma ten błysk na Kirky Lane.
Co jeszcze przemawia za typem? Michał Szczepaniak i Aaron Summers nie mieli okazji ścigać się na tym specyficznym owalu w Manchesterze także powinno im zająć kilka kółek opracowanie optymalnej ścieżki tego dnia. Atut gospodarzy może wpłynąć również na pozostałych żużlowców Coventry, dopasowanie do warunków torowych powinno mieć wpływ na rezultat w początkowej fazie spotkania. Rezerwy mocniejsze u BV, a to oni będą często jeździć właśnie do 8. gonitwy. Dwójka liderów Bees wystąpi tylko dwukrotnie w tej odsłonie konfrontacji. Kurs zawyżony, handi przystępne.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, Elite League
Spotkanie: Belle Vue Aces - Coventry Bees
Typ: Zetterstroem over 9 ⛔ defekt...
Kurs: 1.83
Buk: Bet365
Analiza:
Linia zaniżona ze względu na kiepski ostatni wyjazdowy mecz Magnusa. Ja jednak patrzę na to jak spisał się u siebie i jakie ma dzisiaj szanse na dobry występ. W pierwszym spotkaniu Asów u siebie Szwed był zdecydowanym liderem swojego zespołu, zdobywając 13 punktów. Wtedy jednak nawet to nie uchroniło tej ekipy przed porażką z Wilkami z Wolverhampton. Na ten mecz motywacja powinna być zatem jeszcze większa, aby ujechać 3 punkty u siebie. Zetterstroem jest w parze z Craigiem Cookiem, którego przewyższa doświadczeniem, umiejętnościami i formą na początku sezonu. Przeciwników też aż tak wymagających nie będzie miał, aby nie ujechać tu dwucyfrówki. W pierwszym jego biegu zmierzy się z polską parą Zengota-Szczepaniak, którzy na torze Magnusa nie powinni stanowić zagrożenia dla pierwszej tego wieczora trójeczki. Drugi bieg - Kasprzak&amp;Summers - myslę, że z KK Szwed sobie również poradzi, ale Kasper jest nieobliczalny więc liczmy, że tutaj mamy dwójeczkę. Na razie 5, dalej - Nicholls&amp;Screen. Kolejne (co najmniej) 2 punkty jak najbardziej w zasięgu. W ostatnim rozpisanym biegu mamy w parze Fina Kauko Nieminena a po przeciwnej stronie barykady Zengotę i Screena. Jak już wcześniej wspomniałem powinien spokojnie pokonać tą dwójkę, a i kolega z drużyny nie groźniejszy od Cooka. A więc na moje over 9 powinno paść już przed 15 biegiem. Ten jednak jest i Magnus zapewne w nim pojedzie więc to dodatkowy plus tego typu.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Szkoda, że Batchelora nie zdążyłem pograć po kursie 1,85 ale i tak uważam, że nawet te 1,6 jakie złapałem do dubla w sam raz, a ode mnie drugi typ w tym dublu:

Krzysztof Kasprzak under 10,5 @ 1,85 Tobet⛔13

Myślę, że nie najgorsza opcja na mecz w Manchesterze. Póki co Kejkej nie najlepiej sobie radzi w BEL, gdzie tylko raz udało mu się wykrecić 10pkt, a było to w Birmingham. Dzisiaj wprawdzie czeka ich mecz z Asami, wśród których jakichś super gwiazd nie ma ale Zorro u siebie mocny powinien być, do tego Zagar, Woelbert, Cook czy Mroczka też są w stanie ograć Kasprzaka. Jak więc widać forma, u progu sezonu nie zbyt wysoka, do tego nie koniecznie musi pojechać 5 razy. Moim zdaniem do jakiegoś lekkiego dubla w sam raz bet.

Ricky Wells-Maciej Janowski(-2) 1 @ 1,70 Bet365✅5:1

Ostatnio grałem przeciwko Ricky&#39;emu ale to było w Eastbourne i za rywala w h2h był Cam więc jeden z lepszych jeźdźców na tamtym torze. Teraz jedzie u siebie, a w parze ma Skórę czyli jest dość dobrze, do tego nie jedzie w biegu 13 więc też mnie to cieszy. Poza tym dostaje raz do pary Thorssella, na którym mam nadzieję, że punktów nie zgubi. Janowski z kolei powinien 5 razy pojechać, bo będzie miał dodatkowy start z racji zz-etki za Miśka. Ale jedzie w biegu 13, a tam za rywali będzie miał Tajskiego, Freda i jedzie z Pukiem w parze więc zero wielce prawdopodobne. Poza tym szansa na nominowany też nie zbyt duża i ogólnie jakoś nie widzę z jego strony jakiejś ogromnej ilości punktów. Z resztą do tej pory też mu jakoś super nie idzie więc i dzisiaj nie sądzę by miało się to zmienić, tym bardziej, że rywale naprawdę trudni. Kurs i handicap mi odpowiadają i gram na jankesa, który u siebie na Monmore jest mocny.

Matej Zagar(+1)-Scott Nicholls 1 @ 1,80 Bet365⛔9-10 - wszystko zawalił trener nie wystawiając Zagara w 15...

Nie wiem dlaczego dalej tutaj tak forują Scotta buki ale mi to pasuje. Póki co, poza meczem z Birmingham wyjazdowym, to jakoś jest tragedia i nie wygląda on na lidera Pszczółek. Z kolei Zagar z meczu na mecz chyba idzie w górę i dzisiaj liczę, że będzie liderował wśród Asów. Obaj mają dość podobny rozkład biegów, do tego obaj spotkają się dwa razy w biegach 1-14, a także możliwy wspólny bieg 15. Z racji przewagi własnego toru oraz chyba lepszej formy, to handicap jednego punktu czyli de facto, dający przewagę przy remisie jest tutaj ciekawym rozwiązaniem, które ja wybieram.

Swindon Robins(-10)-Peterborough Panters 1 @ 1,61 William Hill✅54:38

Jak dla mnie świetna linia przy takim kursie. U innych buków zobaczymy o kilka punktów wyższe linię, a i kursy też nie są jakieś zachwycające. Zobaczmy kto po stronie Rudzików? Andersen, Batchelor, do tego ta magiczna para Kildemand i Kennett, a przecież Morris u siebie powinien też nieźle punktować, podobnie jak liczyłbym na jakieś punkty Gomólskiego. Do tej pory dwa domowe mecze i wygrana z Poole 55:37 w Tarczy, a potem ligowy mecz z Lakeside i wygrana 63:27. Teraz rywal nie będzie jakiś super mocny, bo Kenio jeździ w kratkę i ogólnie ja w tego zawodnika aż tak bardzo nie wierzę. Linus spokojnie do objechania przez większość u gospodarzy, a reszta raczej nie pojeździ sobie za dobrze przy takich zawodnikach na pozycjach 1-5. Wiadomo, że są jokery i to w nich goście muszą upatrywać swoje szansę ale dla mnie to będzie tutaj kolejna wysoka wygrana Rudzików i dlatego też mocniej pograłem ten zakład.

Otrzymane punkty reputacji: +6
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
r/r za Proctora co daje dodatkowy start Wellsowi i +2 punkty od bet365, doskonała okazja przy równej ilości startów i łatwiejszemu biegowi dla Amerykanina, szybko łapać!!
Wells +2 v Janowski @ 1.7
Bet365

rozbieżności w danych, może bez tego się uda..

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Dzisiaj trzy mecze wszystkie rozpoczynają się o 20:30.

Kings Lynn Stars:
9 Niels Kristian Iversen
10 Simon Stead
11 Mads Korneliussen
12 Nicolai Klindt
13 Rory Schlein
14 Sebastian Alden
15 Kozza Smith

Coventry Bees:

1 Krzysztof Kasprzak
2 Aaron Summers
3 Grzegorz Zengota
4 Mateusz Szczepaniak
5 Scott Nicholls
6 Joe Screen
7 Michał Szczepaniak

Z moich informacji wynika że nie jedzie dzisiaj Screen a w Jego miejsce pojawi się Worrall. Faworytem gospodarze którzy powinni spokojnie wygrać. Liczę na dobry występ Kasprzaka który na tym torze notował dobre wyniki.

Birmingham Brummies:

9 Chris Harris
10 Jason Doyle
11 Daniel King
12 Josh Auty
13 Ben Barker
14 Martin Smolinski
15 Nicolas Covatti

Swindon Robins:

1 Hans Andersen
2 Nick Morris
3 Peter Kildemand
4 Edward Kennett
5 Troy Batchelor
6 Ashley Birks
7 Kacper Gomólski

W tym spotkaniu jak na chwilę obecną żadnych zmian nie ma. Ciekawe czy Smolinski znowu wykręci tyle pkt co do tej pory. Czy ekipa Swindom wygra kolejny mecz?Hansio znowu będzie w okolicach kompletu? Jak według Was będzie wyglądało to spotkanie?

Poole Pirates:

9 Darcy Ward RR
10 Dawid Stachyra
11 Chris Holder
12 Cameron Woodward
13 Maciej Janowski
14 Kyle Howarth
15 Rohan Tungate

Wolverhampton Wolves:

1 Tai Woffinden
2 Tyron Proctor
3 Ricky Wells
4 Adam Skórnicki
5 Fredrik Lindgren
6 Ludvig Lindgren
7 Jacob Thorssell

Za Darciego dzisiaj zastępstwo zawodnika natomiast za Miśkowiaka jedzie Cameron Woodward. Według mnie jest to osłabienie ekipy Piratów i dzisiaj będą musieli się bardzo napracować aby wygrać mecz. Jak zwykle dużo będzie zależało od Polaków w ekipie Poole czyli od Dawida Stachyry i Maćka Janowskiego. Magic na swoim torze powinien dość dobrze zapunktować chociaż nie ma łatwych biegów.

Zapraszam do komentowania, podawania swoich typów przemyśleń i informacji odnośnie zmienionych składów jeśli takowe jeszcze nastąpią.

Pozdrawiam RADULA

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Licze na to, że B365 (albo ktoś inny) wystawi linie na Proctora 6pkt. Uważam, że nie zdobędzie dziś więcej niż 4-5 oczek. Słabo zaczął sezon na torze w Poole notował zarówno lepsze jak i gorsze mecze. Pierwsze 2 biegi ma trudne, w 3 starcie może coś tam przywieść. Jego ostatni bieg znowu z Janowskim i Tajskim. Nie wróże mu wysokiej zdobyczy punktowej.
UNDER 6 do pobrania.
Drugi typ jaki bym zagrał dziś to Kings Lynn -10 oczek. Coventry oparło skład na Polakach, którzy jeżdżą słabo na wyspach do tego nie równa para liderów Nicholls i Kasprzak. Obaj panowie mogą zdobyć zarówno 13 oczek jak i 5. KK ostatnio trochę lepiej, ale nie zmienia to faktu, że jeździ bardzo nie równo. 38 - 40 oczek to max na co stać dziś Coventry.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Niels Kristian Iversen over 11 @ 1,72 Bet365✅12

Mecz domowy, do tego rywal słaby, a tutaj linia na poziomie 11pkt, to ja biorę. Wiadomo, że Puk powinien być dzisiaj liderem Gwiazd i na to też liczę. Rywale naprawdę słabi, bo te dwie strzelby u Pszczół, to póki co tak sobie jeżdżą, chociaż Kejkej ostatnio walnął 16pkt i dzisiaj zapewne też liczy na dobry występ ale łatwo nie będzie. Nicholls cieniutko póki co, o reszcie nawet nie ma co wspominać, bo ich Puk powinien bez problemu ogrywać. Na moje, to może nawet zrobić w pierwszych czterech biegach tego overa ale przecież nominowany też jest i tam pewnie pojedzie więc 12pkt powinien zrobić bez większych problemów.

Daniel King-Peter Kildemand 2* @ 2,00 Bet365✅4-13

Od razu wpadł mi w oko jeszcze typ na Petera Kildemanda, który jest zestawiony z Danym Kingiem. Zawodnicy jadą dzisiaj pod numerem 3 więc rozkład biegów podobny i obaj, co najmniej 2 razy dzisiaj przeciwko sobie pojadą. Do tego pamiętajmy o szansie na nominowany, która u obu jest podobna na moje. Kildemand w ubiegłym sezonie pojechał dwa kapitalne spotkania w Birmingham, najpierw w fazie zasadniczej z rezerwy zrobił 15+1 w 6 startach, a potem w play-offach zrobił 14+1 właśnie pod numerem 3 czyli tak po prawdzie, to był maksymalny wynik. Jak więc widać tor mu pasuje, a jedyny mankament dzisiaj, to jazda z Eddim Kennettem na którym punkty jednak może tracić. Jeśli nie będzie problemów z motocyklem, tak jak to było w poniedziałek przeciwko Panterom, to myślę, że powinien być jednym z liderów Rudzików i po takim kursie to chyba można zagrać przeciwko Kingowi, który ostatnio wprawdzie 12pkt przeciwko Pszczołom u siebie ale też pamiętajmy, jacy tam byli rywale...

* - w przypadku remisu nie ma zwrotu

M 126

mj_bull

Użytkownik
Kasprzak - Nicholls 1 @2 Tobet

W obu dotychczasowych wyjazdowych meczach Coventry KK prezentował się lepiej od Anglika. Kurs 2,0 brzmi dobrze.

Birmingham (+0,5 )- Swindon 1 @1,9 Tobet

Długo myślałem nad tym meczem. Po stronie gości bardzo macna podstawowa piątka. Hans w znakomitej formie, Pająkowi też ten tor leży. Moim zdaniem będzie to bardzo wyrównany mecz z minimalną wygraną gospodarzy, ewentualnie remisem. Dlaczego? Miśki mają również dobrą podstawową część składu, ale na rezerwie powinni dziś zarobić sporą ilość punktów. Martin Smoliński pojedzie zapewne 7 razy i myślę, że będzie dziś kluczem do zwycięstwa Birmingham.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Tobet: Kings Lynn Stars - Coventry Bees
Riders total points: Krzysztof Kasprzak over 8,5 points @ 1,85 ✅ 11

Moim zdaniem linia wystawiona o przynajmniej 1 punkt za nisko. Wiadomo N.K.I. jest raczej nie do ugryzienia na tym torze. Pozostali są jednak jak najbardziej w zasięgu Kaspera. Polak pokazuje całkiem solidną formę wyjazdową w tym sezonie. Ostatnio 1,3,6,3,3 w Belle Vue, a wcześniej 3,2,1!,2,2 w Birmingham. Bardziej jednak niż na formę Krzysia, patrzę tutaj na to na jakim torze się dziś ścigają. Obiekt Norkolk Arena zawsze sprzyja Polakom, bo nie przypomina on tradycyjnych brytyjskich owali. Ma aż 342 m. i pozwala na szybką jazdę pod bandą. Do tego zazwyczaj mocno przyczepny, a taką nawierzchnię Kasprzak preferuje. Przypomnę, że na tym torze odbył się półfinał DPŚ dwa lata temu i Kasper zdobył komplet 15 punktów. Myślę, że 9 punktów jest dla lidera gości jak najbardziej w zasięgu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Kings Lynn - Coventry 1 -12,5 pkt 1.75 Expekt bądź -11,5 w Bet365
Według mnie tutaj może być &quot;blowout&quot; Coventry ma dwóch liderów, a później już to słabo wygląda. Zengota, bracia Szczepaniakowie czy Summers na wyjazdach są bardzo objeżdżani. Mecz meczowi nie równy ale Asy wygrały z nimi 11 pkt, a nie ukrywajmy to drużyna dużo słabsza od dzisiejszych gospodarzy. Kasprzak i Nicholls wiadomo jeden może mieć słabszy dzień, a dla mnie oni takimi pewniakami nie są.
Znowu Kings Lynn mocny skład, wygrali z Panterami dwumecz, u siebie 8 punktami ale zakończyli po 12 biegach, po których Iversen lider miał 3 pkt tylko, to pokazuje, że reszta zespoły też dobrze punktuje. I nie ma się co dziwić bo Schlein, Korneliussen, Klindt czy Stead to bardzo mocna piątka. Na rezerwie Alden.
Ja tutaj przewiduję 15-20 pkt przewagi gospodarzy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
British Elite League nie zwalnia tempa. Dziś aż trzy mecze. W tym dwa rewanże za pojedynki z początku tygodnia. Mistrzowie będą próbowali podtrzymać zwycięską passę. Jest na to szansa, wszak ograli Pantery aż 16 pkt w pierwszym meczu. Trzeba jednak pamiętać, że pojadą bez Morrisa i Birksa. Z kolei Bees, które wciąż czekają na pierwsze zwycięstwo będą mogły się zrewanżować Gwiazdom za środową porażkę w King&#39;s Lyyn. Passę 3 porażek z rzędu będą też chciały przerwać Młoty z Arena Essex, którzy podejmą osłabionych brakiem Josha Auty&#39;ego oraz Bena Barkera Brummies. Mam nadzieję, że buki wystawią ciekawe kursy. Póki co awizowane składy oraz krótkie zestawienie h2h:
Peterborough Panthers - Swindon Robins godz. 20:30
PETERBOROUGH: Kenneth Bjerre, Ryan Fisher, Norbert Kosciuch, Kenni Larsen, Linus Sundström, Patrick Hougaard, Dakota North.
SWINDON: Hans Andersen, ZZ za Morrisa, Peter Kildemand, Edward Kennett, Troy Batchelor, David Bellego, Kacper Gomolski.
Wyniki zeszłorocznych spotkań: 1 mecz
Coventry Bees - Kings Lynn Stars godz. 21:00
COVENTRY: Krzysztof Kasprzak, Aaron Summers, Grzegorz Zengota, Mateusz Szczepaniak, Scott Nicholls, Joe Screen, Michał Szczepaniakk
KLYNN: Niels Iversen, Simon Stead, Mads Korneliussen, Nicolai Klindt, Rory Schlein, Sebastian Alden, Kozza Smith
Wyniki zeszłorocznych spotkań: 1 mecz / 2 mecz
The Lakeside Hammers - Birmingham Brummies godz. 21:00
LAKESIDE: Peter Karlsson, Kim Nilsson, Lewis Bridger, ZZ za Watta, Piotr Świderski, Richard Lawson, Robert Mear
BIRMINGHAM: Chris Harris, Rusty Harrison, ZZ za Doyle&#39;a, Ricky Wells, Danny King, Martin Smoliński, Nicolas Covatti
Wyniki zeszłorocznych spotkań: 1 mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom