Fredka nie może jechać jako z/z za Proctora Też nie ma taktyków tylko jokery...Fredrik Lindgren powyżej 11 @ 2.80 bet365.com
Fredka jest w stanie zdobyć 12pkt. kurs według mnie jest trochę zawyżony .Punkty pewnie straci na wyscigach z pukiem .Dodatkowo jest zz za proctora .Mecz od początku powinien toczyć się pod dyktando gospodarzy.Liczę ,że fredka pojedzie dodatkowo z taktycznej.
????Fredrik Lindgren powyżej 11 @ 2.80 bet365.com
Fredka jest w stanie zdobyć 12pkt. kurs według mnie jest trochę zawyżony .Punkty pewnie straci na wyscigach z pukiem .Dodatkowo jest zz za proctora .Mecz od początku powinien toczyć się pod dyktando gospodarzy.Liczę ,że fredka pojedzie dodatkowo z taktycznej.
od kiedy sa taktyczne w anglii ??Fredrik Lindgren powyżej 11 @ 2.80 Bet365.com Fredka jest w stanie zdobyć 12pkt. kurs według mnie jest trochę zawyżony .Punkty pewnie straci na wyscigach z pukiem .Dodatkowo jest zz za proctora .Mecz od początku powinien toczyć się pod dyktando gospodarzy.Liczę ,że fredka pojedzie dodatkowo z taktycznej.
Tylko czytania uczą w klasach 1-3 a na forum wszystko jest jak na tacy wystarczy raz przeczytać i w przyszłości się nie ośmieszać http://forum.bukmacherskie.com/f66/zuzel-u-bukmacherow-zasady-rozliczania-gdzie-grac-itd-8243-32.html#post3590133Panowie, pierwsza analiza tego użytkownika, wystarczyło go poprawić/uświadomić a nie wyśmiać ???? Nie każdy od zawsze interesuje się Elite League ????
Człowieku? Jakie 6 startów? Czy w końcu zrozumiecie o co chodzi w regulaminie ligi angielskiej?Batchelor we wczorajszym meczu we Wrocławiu zdobył 12 oczek, a dziś pojedzie w Manchesterze, gdzie jego Swindon Robins podejmie Belle Vue Aces. W spotkaniu nie wystąpi poobijany w XI kolejce Enea Ekstraligi Hans Andersen co zmniejsza szanse przyjezdnych na triumf, a zwiększa możliwość startów Australijczyka do sześciu - jako joker. Dodatkowo Troy Batchelor pojedzie w parze z rezerwowymi Ashleyem Birksem i Kacprem Gomólskim.
Troy Batchelor - over 8
1.76 | Bet365
kolego w Anglii nie ma że jedzie dodatkowy start jako Joker tylko w swoim biegu więc maksymalnie może jechać dziś 5 razy.zwiększa możliwość startów Australijczyka do sześciu - jako joker
Nie jako joker ale ewentualnie jako R/R. Ale z tego co widzę już Schlein jest powołany na mecz...a zwiększa możliwość startów Australijczyka do sześciu - jako joker.
Możliwie że ja źle widzę ale jakie 16 punktów i z jakimi Asami :?: Typu nie neguję oczywiście bo każdy gra co chce ale Wells również nie błyszczy w tym sezonie, na torze w Wolverhampton w tym roku jeszcze nie przekroczył linii 7 oczek więc żadna rewelacja. Klindt może jest w słabej dyspozycji ale mam nadzieję że wiesz o tym że w ubiegłym roku Duńczyk reprezentował barwy Wilków... także atut własnego toru można schować między książki. Co prawda dużo traci jeżdżąc z Bjerre. Na dodatek Klindt może jechać w R/R za Sundstroema, a taki Wells w R/R za Proctora nie pojedzie. Także najpewniej 5-4 w startach dla Klindta...Ricky Wells -1 (v Nicolai Klindt +1) @ 1.83 Bet365
Sprawa wydaje się oczywista - Klindt jest ostatnio w tragicznej formie, praktycznie nie robi punktów czego nie można powiedzieć o Ricky'm, który chociażby w ostatnim meczu z Asami zrobił 16 pkt. Do tego dzisiaj dochodzi atut własnego toru + fakt, że Klindt pojedzie w parze z Bjerre więc nie powinien zgarniać zbyt wielu punktów
Co do Asów to rzeczywiście przepraszam bo ewidentnie po**** terminarze...:? a co do liczby startów - raczej tabelka na stronie ichniejszej ligi kto za kogo może jechać nie jest specjalną tajemnicą. Mimo tego ZZ nie widzę Klindta w tym meczu, liczba startów raczej mu nie pomożeMożliwie że ja źle widzę ale jakie 16 punktów i z jakimi Asami :?: Typu nie neguję oczywiście bo każdy gra co chce ale Wells również nie błyszczy w tym sezonie, na torze w Wolverhampton w tym roku jeszcze nie przekroczył linii 7 oczek więc żadna rewelacja. Klindt może jest w słabej dyspozycji ale mam nadzieję że wiesz o tym że w ubiegłym roku Duńczyk reprezentował barwy Wilków... także atut własnego toru można schować między książki. Co prawda dużo traci jeżdżąc z Bjerre. Na dodatek Klindt może jechać w R/R za Sundstroema, a taki Wells w R/R za Proctora nie pojedzie. Także najpewniej 5-4 w startach dla Klindta...