>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

British Elite League 2013

Status
Zamknięty.
furman19 928

furman19

Użytkownik
Fredrik Lindgren powyżej 11 @ 2.80 bet365.com
Fredka jest w stanie zdobyć 12pkt. kurs według mnie jest trochę zawyżony .Punkty pewnie straci na wyscigach z pukiem .Dodatkowo jest zz za proctora .Mecz od początku powinien toczyć się pod dyktando gospodarzy.Liczę ,że fredka pojedzie dodatkowo z taktycznej.

power30 18K

power30

Forum VIP
Fredka jest w stanie zdobyć 12pkt. kurs według mnie jest trochę zawyżony .Punkty pewnie straci na wyscigach z pukiem .Dodatkowo jest zz za proctora .Mecz od początku powinien toczyć się pod dyktando gospodarzy.Liczę ,że fredka pojedzie dodatkowo z taktycznej.
Fredka nie może jechać jako z/z za Proctora ;) Też nie ma taktyków tylko jokery...

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
????
Po pierwsze za Proctora w R/R nie może jechać ani Lindgren ani Nicholls.
Po drugie w EL nie ma żadnych taktycznych.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Fredrik Lindgren powyżej 11 @ 2.80 Bet365.com Fredka jest w stanie zdobyć 12pkt. kurs według mnie jest trochę zawyżony .Punkty pewnie straci na wyscigach z pukiem .Dodatkowo jest zz za proctora .Mecz od początku powinien toczyć się pod dyktando gospodarzy.Liczę ,że fredka pojedzie dodatkowo z taktycznej.
od kiedy sa taktyczne w anglii ??

W 13

wsl90

Użytkownik
Panowie, pierwsza analiza tego użytkownika, wystarczyło go poprawić/uświadomić a nie wyśmiać ???? Nie każdy od zawsze interesuje się Elite League ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Panowie, pierwsza analiza tego użytkownika, wystarczyło go poprawić/uświadomić a nie wyśmiać ???? Nie każdy od zawsze interesuje się Elite League ????
Tylko czytania uczą w klasach 1-3 a na forum wszystko jest jak na tacy wystarczy raz przeczytać i w przyszłości się nie ośmieszać http://forum.bukmacherskie.com/f66/zuzel-u-bukmacherow-zasady-rozliczania-gdzie-grac-itd-8243-32.html#post3590133
Nikt typu nie krytykuje, sam to zagrałem ale po co wprowadzać ludzi w błąd że rzekomo dzisiaj pojedzie 7 razy :!::?:

M 32

molpl

Użytkownik
Poole - birmingham +6. Typ Birmingham kurs 2.0✅ (już 1.9) Bet365
Dzisiaj za Autego jedzie Worrall który robi ostatnio mega wyniki (u siebie 18, ostatnio wyjazd 13+1). Birmingham na bardzo równy skład i wg mnie jeśli dzisiaj przegrają to minimalnie.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Janowski - Doyle 1 1,86 burak⛔
Betsafe

Maciek napewno 5 startów a może i nawet 6...Doyl 4 starty i pewnie na tym zakończy. Oboje jeżdżą z rezerwowymi jednak to Doyle ma trudniejsze zadanie bo ma lepszych tych rezerwowych w swoim zespole. Atut własnego toru i taki kurs więc gramy.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Janowski - Doyle 1 @ 1,86 Betsson ⛔ 7-8 to jest mega ciapa, gdzie on do kadry?
Janowski dzisiaj dodatkowy start z R/R za Miśkowiaka. Na torze w Poole w tym roku robił: 9 (6),14 (5),8 (4),9 (4). Także ten dzisiaj co najmniej 5 biegów ale bardzo możliwe że też 6 bo on razem z Holderem powinni przywodzić drużynie. Doyle ostatnie mecze w gorszym wykonaniu. 4,7,9,8 także te ostatnie występy szału nie robią. Co prawda tor zna dobrze bo jeździł w Poole ale układ biegów bardzo trudny bo z 5 jedzie także max 8 punktów. A Janowski bez dwucyfrówki Matiemu Fordowi nie ma co się pokazywać.
Swindon - Coventry 1 @ 1,45 Unibet ✅ 59-36
Nie rozumiem kursu. Swindon na swoim torze jest mega mocne. Dzisiaj w pełnym zestawieniu, oprócz Briksa którego zastąpi jakiś młodziak. Ale Gomólski powinien utrzymać rezerwę na 0 z rezerwą gości i o wyniku powinni tu przesądzić zawodnicy z pozycji 1-5. A tu bardzo wyrównaną ekipę mają Rudziki. Andersen, Kildemand, Batchelor i Kennett czy Morris to ogromna siła uderzeniowa. Brak dziur w składzie. Obrońcy tytułu nadal nie zajmują miejsca dającego prawa udział w PO także nie mam żadnych wątpliwości kto wygra ten mecz. Goście liczyć mogą na Kasprzaka i Nichollsa ale to i tak za mało na bardzo wyrównany team ze Swindon.

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 26

spawacz

Użytkownik
Larsen - Woodward+6 2 1.66 Bet 365

Ktos tu oszalal, Woodward dzis 5 startow minimum bo ZZ za Drymla a pewnie 6, Larsen tez moze 6 razy pojechac, no ale +6 handicapu na jednego z liderow gosci ktory nie ma jak jak sie nie zalapac za bardzo do biegu 15, bo niby kto mialby tam jechac oprocz niego i Pedersena to jakis totalny odjazd. Dodatkowo Larsen dzis w parze nie ma samych drewien bo na rezerwie u Panter Lawson wiec o te 3 moze nie byc tak latwo a forma tez juz nie taka jak na poczatku sezonu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
r_gonzo 7,3K

r_gonzo

Użytkownik
Peterborough Panthers - Eastbourne Eagles H(0 - 10.5) 2 @ 2.00 Tobet ⛔ Ach ten Bjerre :razz:

Pantery dzisiaj według mnie będą miały w ogóle problem, żeby ten mecz wygrać, a tu buk daje nam jeszcze taki handicap. Bjarne, Woodward dzisiaj powinni solidnie zapunktować, a na rezerwie na dodatek są Bridger i Gizatulin, co utwierdza mnie tylko w słuszności tego typu.

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Batchelor we wczorajszym meczu we Wrocławiu zdobył 12 oczek, a dziś pojedzie w Manchesterze, gdzie jego Swindon Robins podejmie Belle Vue Aces. W spotkaniu nie wystąpi poobijany w XI kolejce Enea Ekstraligi Hans Andersen co zmniejsza szanse przyjezdnych na triumf, a zwiększa możliwość startu Australijczyka jako joker, co zwiększy jego mobilizację. Dodatkowo Troy Batchelor pojedzie w parze z rezerwowymi Ashleyem Birksem i Kacprem Gomólskim.
Troy Batchelor - over 8 | 7+2 szkoda, że bonusy nie są liczone... ⛔
1.76 | Bet365
edit: @MJ Bull, @Radula mój błąd ;]

K 46

karny

Użytkownik
Ricky Wells -1 (v Nicolai Klindt +1) @ 1.83 Bet365
Sprawa wydaje się oczywista - Klindt jest ostatnio w tragicznej formie, praktycznie nie robi punktów czego nie można powiedzieć o Ricky&#39;m. Do tego dzisiaj dochodzi atut własnego toru + fakt, że Klindt pojedzie w parze z Bjerre więc nie powinien zgarniać zbyt wielu punktów ;)

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Peter Kildemand i Edward Kennett są według mnie na tym samym poziomie, co potwierdzają statystyki Elite League, zawodnicy znajdują się odpowiednio na ósmej i dziewiątej pozycji na liście najlepiej punktujących zawodników ligi brytyjskiej. Dodatkowo w spotkaniach Swindon Robins startują zazwyczaj w jednej parze, więc zdobywanie punktów rozkłada się na ich dwóch, często mogą odbierać sobie punkty nawzajem. W żużlu rekompensuje się to bonusami, jednak tych nie liczą bukmacherzy. Wytypowanie wyniku tej pary i jej zwycięzcy jest porównywalne do rzutu monetą. Jednak lepiej pobrać kurs 2.00 &quot;na orła&quot;, niż 1.72 &quot;na reszkę&quot;.

Edward Kennett - Peter Kildemand 6:9 ✅
2.00
Tobet

M 126

mj_bull

Użytkownik
Batchelor we wczorajszym meczu we Wrocławiu zdobył 12 oczek, a dziś pojedzie w Manchesterze, gdzie jego Swindon Robins podejmie Belle Vue Aces. W spotkaniu nie wystąpi poobijany w XI kolejce Enea Ekstraligi Hans Andersen co zmniejsza szanse przyjezdnych na triumf, a zwiększa możliwość startów Australijczyka do sześciu - jako joker. Dodatkowo Troy Batchelor pojedzie w parze z rezerwowymi Ashleyem Birksem i Kacprem Gomólskim.

Troy Batchelor - over 8
1.76 | Bet365
Człowieku? Jakie 6 startów? Czy w końcu zrozumiecie o co chodzi w regulaminie ligi angielskiej?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
a zwiększa możliwość startów Australijczyka do sześciu - jako joker.
Nie jako joker ale ewentualnie jako R/R. Ale z tego co widzę już Schlein jest powołany na mecz...
Ricky Wells -1 (v Nicolai Klindt +1) @ 1.83 Bet365

Sprawa wydaje się oczywista - Klindt jest ostatnio w tragicznej formie, praktycznie nie robi punktów czego nie można powiedzieć o Ricky&#39;m, który chociażby w ostatnim meczu z Asami zrobił 16 pkt. Do tego dzisiaj dochodzi atut własnego toru + fakt, że Klindt pojedzie w parze z Bjerre więc nie powinien zgarniać zbyt wielu punktów
Możliwie że ja źle widzę ale jakie 16 punktów i z jakimi Asami :?: Typu nie neguję oczywiście bo każdy gra co chce ale Wells również nie błyszczy w tym sezonie, na torze w Wolverhampton w tym roku jeszcze nie przekroczył linii 7 oczek więc żadna rewelacja. Klindt może jest w słabej dyspozycji ale mam nadzieję że wiesz o tym że w ubiegłym roku Duńczyk reprezentował barwy Wilków... także atut własnego toru można schować między książki. Co prawda dużo traci jeżdżąc z Bjerre. Na dodatek Klindt może jechać w R/R za Sundstroema, a taki Wells w R/R za Proctora nie pojedzie. Także najpewniej 5-4 w startach dla Klindta...

K 46

karny

Użytkownik
Możliwie że ja źle widzę ale jakie 16 punktów i z jakimi Asami :?: Typu nie neguję oczywiście bo każdy gra co chce ale Wells również nie błyszczy w tym sezonie, na torze w Wolverhampton w tym roku jeszcze nie przekroczył linii 7 oczek więc żadna rewelacja. Klindt może jest w słabej dyspozycji ale mam nadzieję że wiesz o tym że w ubiegłym roku Duńczyk reprezentował barwy Wilków... także atut własnego toru można schować między książki. Co prawda dużo traci jeżdżąc z Bjerre. Na dodatek Klindt może jechać w R/R za Sundstroema, a taki Wells w R/R za Proctora nie pojedzie. Także najpewniej 5-4 w startach dla Klindta...
Co do Asów to rzeczywiście przepraszam bo ewidentnie po**** terminarze...:? a co do liczby startów - raczej tabelka na stronie ichniejszej ligi kto za kogo może jechać nie jest specjalną tajemnicą. Mimo tego ZZ nie widzę Klindta w tym meczu, liczba startów raczej mu nie pomoże ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom