>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

D 5

dami21

Użytkownik
osobiście nie otrzymałem e-mail z ta promocjią ale po kontakcie z live czatem i przesłaneim zapytania do działu promocji , ten bonus był dostępny dla wszystkich . Bardzo dziękuję za podanie linka i w przyszłości jak ktoś by dostał podobną ofertą proszę o link ????

M 672

martinmix

Użytkownik
Ja oczywiście znowu się na promocji przejechałem :/ wpłaciłem ponad 10 euro i oczywiście zagrałem sobie w grę Poker Dice no i oczywiście już na pierwszym rzucie przegrałem całe 10 euro ???? (nie wypadła para co zdarza się cholernie rzadko). Ciekawe czy w piątek dostanę te ich obiecane 10 euro bonusu.

B 7

buklak

Użytkownik
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo informacja o tej promocji przychodziła drogą mailową, a bonus nie był widoczny w zakładce moje bonusy.

S 2

sid07

Użytkownik
A czy jeśli rejestrowałem się do tej promocji z tego anglojęzycznego linku to dostanę bonus? Robił już ktoś tak we wcześniejszych promocjach?
Z którym supportem ewentualnie rozmawiać, gdyby nie zaksięgowali mi bonusu: polskim czy angielskim? Wolałbym oczywiście z polskim, ale czy jeżeli podam im ten link z angielską wersją to nie będą mówić, że powinienem się zarejestrować w polskiej wersji promocji?

D 5

dami21

Użytkownik
Otrzymasz JAK I NA POLSKIM I JAK I ANGIELSKIM SIE ZAREJESTROWAŁEŚ
JAK NIE JESTES PEWIEN , NAPISZ DO POLSKIEGO SUPPORT Z ZAPYTANIEM CZY POPRAWNIE SIĘ ZAREJESTROWAŁEŚ DO PROMOCJI W GRACH POSTAW 40 ZŁ + 40 ZŁ BONUSU
nie używaj caps locka

M 672

martinmix

Użytkownik
Dostał już ktoś ten bonus na konto??z tego co było można wyczytać w regulaminie mieli dziś dopisywać do konta bonusy. Może jestem troche niecierpliwy ale ja póki co żadnego bonusa na koniec nie mam ????

arcsinx 0

arcsinx

Użytkownik
Czy ktoś skorzystał z tej promocji zakład bez ryzyka za `150zł? Trzeba kase specjalnie wpłacić czy można użyć tej z konta?

P 6

poznan1986

Użytkownik
Dostał już ktoś ten bonus na konto??z tego co było można wyczytać w regulaminie mieli dziś dopisywać do konta bonusy. Może jestem troche niecierpliwy ale ja póki co żadnego bonusa na koniec nie mam ????
spokojnie nie zdziw się jak jutro dopiero bedziesz miec bonus na koncie,czesto w betclicu tak jest wiec najlepiej wieczorem sprawdź sobie konto dopiero

S 2

sid07

Użytkownik
Mi przez cały dzień nie działa strona, pisze, że coś robią. Więc nie wiem, czy dostałem bonus...

S 2

sid07

Użytkownik
Podziałało, dzięki ???? Kasa również na koncie ????
Jakby ktoś miał info o podobnych promocjach to pisać ????

Do góry Bottom