>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie k*rwuj. Wypłatę depozytu (po 1-krotnym obrocie) zleciłem przedwczoraj. Tu chodzi o to żeby inni wiedzieli czy trzeba obracać depozyt, czy nie trzeba. Tak więc oficjalnie trzeba. Nieoficjalnie może się udać wypłacić bez obrotu, jednak mogą się doczepić i anulować nam wypłatę. Pozdrawiam :cool:

xenus 4K

xenus

Użytkownik
Jeżeli zarejestruję się na Betclicu, wpłacę np. 50zł, obstawię coś i wygram to mogę to od razu wypłacić prawda? A jeżeli obstawię to i przegram to też od razu mogę wypłacić ???? ?

U 4

ukasz

Użytkownik
Sprawdzajcie konta na betclicu, rozdają bonusy, ja dostałem standardowo 40zł od depozytu

edit/ qwerty16, nie jest to regułą, że bonusy dostają Ci co tam przegrywają, od zarejestrowania tam konta skorzystałem z cashbacku, i praktycznie tam nie gram, a bonusy dostaję w miarę regularnie co 1-3 miesiące. Myślę, że rozdają je losowo.

zwirek365 13

zwirek365

Użytkownik
ja również nic nie dostałem, pisałem nawet maila czy jest szansa na otrzymanie jakiegoś bonusu powrotnego to napisali mi, że &#39;póki co nie mam aktywnego bonusu i mam być cierpliwy&#39; czy cos takiego:p

P 0

piwko_7

Użytkownik
Dość sporo tych promocji i nie wiem czy wszystkie mają te same warunki.
Sam bonus należy obrócić 3x po kursie min. 1,5 ? I czy te zdarzenia muszą być trójdrożne ?

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Jak tam wyglada z bonusami do kasyna?
Mozna tak jak dawniej wplacic 10 euro, dostac drugie 10 euro i wyplacic swoja kase i grac za bonus? Czy np mozna przelewac tylko nadwyzke z 20 euro? Albo moze w ogole nie mozna wyplacac pieniedzy przed obrotem?

Do góry Bottom