>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Jak jest z tymi bonusami panowie - konto mam prawie od roku a nie dostalem jeszcze ani jednego bonusu ! Czy może to być spowodowane tym że jako pierwszy konto na to samo adres założył ktoś z mojej rodziny mimo że korzysta z innego IP to tylko jemu nalicza bonusy ?

Proszę o odpowiedż, czy mam szanse walczyć na czacie i pytać czy nie ... ; \

Otrzymane punkty reputacji: +3
C 46

chudinho

Użytkownik
Jak jest z tymi bonusami panowie - konto mam prawie od roku a nie dostalem jeszcze ani jednego bonusu ! Czy może to być spowodowane tym że jako pierwszy konto na to samo adres założył ktoś z mojej rodziny mimo że korzysta z innego IP to tylko jemu nalicza bonusy ?

Proszę o odpowiedż, czy mam szanse walczyć na czacie i pytać czy nie ... ; \
Zapytaj na LC. Mi ostatnio odpisali że nie mają dla mnie na razie bonusu przygotowanego bo moje konto jest nie aktywne:p zapytać możesz ????

milan78 77,4K

milan78

Użytkownik
U mnie bonus jest mimo, że od ponad miesiąca mam cały czas 0 PLN na koncie. Dziś 50% do 40zł. Poprzedni bonus mnie nie dotyczył więc zapytaj ich na live czacie czy dlatego, że masz nieaktywne konto to nie otrzymujesz bonusów, czy losowo jakoś to idzie ;)

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
U mnie bonus jest mimo, że od ponad miesiąca mam cały czas 0 PLN na koncie. Dziś 50% do 40zł. Poprzedni bonus mnie nie dotyczył więc zapytaj ich na live czacie czy dlatego, że masz nieaktywne konto to nie otrzymujesz bonusów, czy losowo jakoś to idzie ;)

Wiesz losowo nie losowo ale jak ja nie dostałem bonusu od roku a ta sama osoba z rodziny dostaje regularnie co miesiąc a nawet krócej to trochę robi się szkoda :;/::;/:

Zapytam jutro, bo już się chamy zawinęli ???? ????

death89 84

death89

Użytkownik
dziwnie coś z tymi bonusami, ale ja zauważyłem, że zawsze jak mam puste konto i nie wchodzę przez kilka dni to dostaje;) dziś wchodzę i 40zł od następnej wpłaty. tyle, że to tylko 5% do depo?

M 0

mjablonski2

Użytkownik
Po kliknięciu Wpłać okazuje się że też mam bonus 40 zl. Obrót 3 razy, chyba tylko wartością bonusu na zdarzeniach 3drogowych, single lub ako
Jak wpłacacie pieniądze? Piszą że MB jest wyłączone z wszelkich promocji

S 42

szuwi1

Użytkownik
Mozna wplacac prze MB i otrzymasz bonus. Sprawdzalem wielokrotnie. Strachy na lachy dla Polaków ???? Przelacz na angielski i zobaczysz, ze takiej adnotacji nie ma.

M 86

masarro1

Użytkownik
witam
czy ktos z was panowie sprawdzal czy mozna te 80 zł odrazu wyplacic i zostawic bonus na gre ?? dzieki za odp
Ja wpłaciłem dostąłem bonus 50% wypłaciłem to co wpłaciłem a oni mi anulowali wypłatę na drugi dzień... także dla mnie tego buka omijam już łukiem bo nie oszukujmy się kursy i oferte ma fatalną jedynie te bonusy niekiedy człowieka do nich przyciągały....

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 12

bookman

Użytkownik
Ja wpłaciłem dostąłem bonus 50% wypłaciłem to co wpłaciłem a oni mi anulowali wypłatę na drugi dzień... także dla mnie tego buka omijam już łukiem bo nie oszukujmy się kursy i oferte ma fatalną jedynie te bonusy niekiedy człowieka do nich przyciągały....
dzieki chociaz myslalem ze to przejdzie jak zawsze, mial jeszcze ktos taki przypadek ? pozdro

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Zapewne nie obróciłeś raz depozytu.

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
nie obróciłem, ale tak robiłem chyba już dwa lata i nigdy nie było prooblemu...wpłata dodanie bonusu wypłata depozytu i granie za bonus zawsze to przechodziło.
Jakiś czas temu odpisali mi, że muszę obrócić raz depozyt i zadziałało, stąd moja odpowiedź. Najlepiej zapytać na Live o co im chodzi.

M 0

michal509

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie zakładu bez ryzyka do 200 zł. Otóż, mam już za sobą jeden freebet do 80 zł. W regulaminie napisane jest, że promocja przypada na jedno domostwo/gracza/adres IP.
Czy w takim razie mogę założyć konto na jednego z rodziców? Mamy jeden adres zameldowania, ale promocja jest już inna, wtedy było 80 zł, a teraz jest 200. Dzięki z góry za odpowiedź.

Do góry Bottom