Myślę, że tak, ale dla pewności zaloguj się w Betclic, wejdź u góry w zakładkę "WPŁAĆ" i wybierz opcje PaySafeCard. I tam powyżej pola, w którym wpisuje się kwotę depozytu powinieneś mieć taki tekst:U mnie tylko dodatkowe 40zł od kolejnej wpłaty. Orientuje się ktoś, czy wpłacając poprzez paysafecard dostanę bonus?
A to oznacza, że przy wpłacie PaySafeCard też obowiązuje depozyt ???? Tak mi się wydaje przynajmniejJesteś uprawniony do otrzymania bonusu, aż do kwoty 40,00 zł przy następnym depozycie.
Kolego daj sobie spokoj z takimi radami. Betclic bardzo czesto nie informuje w ogole o promocjach przez maila. Dla mnie obecnie to bedzie juz ktorys z kolei bonus tego typu a maile dostalem tylko dwa przy zakladaniu konta.Sprawdź maila a nie...
U mnie nic takiego nie ma miejsca jak i rowniez kilku znajomych korzystajacych z betclica nie ma z tym problemow a sa w podobnej sytuacji.Zauważyłem pewną prawidłowość,jeśli zlecisz od bukmachera 1,2 wypłaty w krótkim czasie,to strzela na Ciebie focha i nie da Ci żadnej promocji do czasu,aż nie wpłacisz z powrotem i nie wtopisz tego,co wypłaciłes
Pewnie sa limity na te zdarzeniaMoże by postawić i wbiec na boisko, odpwoiednio wysoka wygrana pokryłaby część kary, a i pewnie też starty moralne z powodu zakazu stadionowego
Pewnie, że są limity, ale spoko - akcja z falą do załatwienia jest :].Oferta specjalna na Puchar Weszło https://pl.betclic.com/sport/eventdetail.aspx?id=15030 ????
Może by postawić i wbiec na boisko, odpwoiednio wysoka wygrana pokryłaby część kary, a i pewnie też starty moralne z powodu zakazu stadionowego
Potwierdzam. Ja również maila nie dostałem, ale zalogowałem się i była informacja.Co do tych mejli to nie zawsze wysyłają, a jak wysyłają to też ja mam zawsze na spamie także warto uważać.
Mozesz wierzyc lub nie,ale akurat Betclick mi bardzo duzo wyplacil...duzo wiecej niz wplacilem nie mowie ze na innych tez tak jest ale jesli mowa o Betlick to jestem sporo na plus a dali bonus 300 zlMi tez jak juz daja to podwojenie do 40 zl juz chyba z 15x dostałem
Pytanko to dych co dostają po 300,100 itp ile wtopiliście że tyle wam dają,sporo trzeba być (to tyłu u nich) ????