Nie wymagają. Taką odpowiedź dostałem na LiveChatKtoś zna szczegóły? Bo support odsyła do regulaminu z którego nie wynika czy zwroty wymagają poźniejszego obrotu
Nie wymagają. Taką odpowiedź dostałem na LiveChatKtoś zna szczegóły? Bo support odsyła do regulaminu z którego nie wynika czy zwroty wymagają poźniejszego obrotu
jeśli chodzi o gry i zakłady sportowe to dobrze myślisz. nic się nie zmieniło ,wpłacasz 40 ,dostajesz 40 ,wypłacasz swoje 40 ,bądź ekwiwalent bonusa od wpłaty. natomiast w kasynie już nie można tak zrobić ,aby móc wypłacić swoją gotówkę trzeba dokonać obrotu, jeśli zechcesz wypłacić swoją gotówkę przed obrotem to automatycznie kasuje Ci się bonus ,nie wiem jak z wygranymi ,czy również przepadają.Może ktoś potwierdzić, że bonus od wpłaty dalej wygląda tak samo. Tzn jak np. dostałem 40zł bonusu przy wpłacie to wpłacam te 40zł, dostaje drugie tyle, ale swoją wpłatę mogę zaraz wypłacić. Wiem, że kiedyś tak było, chcę się tylko dowiedzieć czy dalej to tak działa.
Tia mówią o tym bonusie,masz go na sporty.Także możesz wpłacić swoje 40 zł doda ci automatycznie 40 bonusu,swoje możesz wypłacić a za bonus grać.mowicie o tym bonusie ?
Moje oczekujące bonusy
Bonus do 40,00 zł przy następnej wpłacie.
Nie chce nic mówić ale mam identycznie ... 2dni temu był bonus teraz już go nie maU mnie ciekawa sprawa z tym bonusem od depozytu do 40 zł. Wczoraj gdy wchodziłem na moje konto bonus taki był w dziale "Twoje bonusy", ale ze względu na to że nie miałem nic na koncie dopiero dziś mogłem zrobić przelew. Wchodzę dziś na moje konto w Betclic i co się okazuje?że bonusu nie ma. O ile dobrze pamiętam bonusy w Betclic są zwykle ważne 14 dni od dnia przyznania (sprawdzałem konto czy nie mam bonusy w na początku maja więc jestem pewien że bonus był na koncie niedługo). Jestem mocno zdziwiony, bo nie nawet jeśli ktoś o podobnym lub takim samym IP jak ja wykorzystał bonus na swoim koncie to i tak z tego co wiem bonusy są księgowane na poszczególne konta, z których można uzyskać bonus. Poza tym dotychczas nigdy nie miałem takiej sytuacji. Żałuję że nie zrobiłem screenu wczoraj z aktywnym bonusem bo mógłym to udowodnić a tak pewnie mnie spławią ludzie z supportu.
Ja mam co 2miechy wlasnie 40zł przy depozycie lezy tydzien-dwa i jakos dziwnym trafem nie jest usuwany . A tu po 2 dniach usuwają szkoda że nigdzie nie jest napisane ile ten bonus jest wazny .Ja oczywiście otrzymałem odpowiedź od supportu:
"Witaj Marcin,
Dziękujemy za e-mail.
Raz na jakiś czas są rozsyłane tego typu akcje promocyjne. Najczęściej informujemy o nich tylko wybraną grupę użytkowników, a bonus ma bardzo krótki termin ważności. Bonus nie został Panu odebrany, po prostu 10/05 skończył się termin jego ważności. Najczęściej jest to około tygodnia od rozpoczęcia promocji. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o sprawdzanie strony BetClic i wiadomości e-mail, gdzie co jakiś czas będą się pojawiać tego typu oferty.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta."
Ja nie będę już drążył dalej tego tematu, bo szkoda moich nerwów na marne 40 zł. Na koniec dodam że bonus na moim koncie był krócej niż tydzień. I tyle w temacie wspaniałych promocji Betclic.