>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Może ktoś mi powiedzieć o co w tej promocji dzisiejszej chodzi (cashback dla pierwszych 50 osób przy ew. przegranej ). Promocja dotyczy zakładów na żywo. Mimo tego, że mecz się nie zaczął już można obstawiać &quot;na live&quot; .
Czy to się wlicza do tego cashbacku, czy mecz musi się rozpocząć?

A 861

amigo007

Użytkownik
I jak czy ktoś z forum skorzystał z tej promocji, przegrał i otrzymał zwrot? Czy zwrotem musi obracać? Sam chciałem z tej promocji skorzystać, jednak ostatecznie nie miałem czasu siedzieć w tych godzinach przy komputerze (a trzeba było grać live) :)

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Dobrze to wykombinowali, bo rozmawiałem z babką na LC (połączyłem się dopiero po 2 h czekania ) i na Live można już było obstawiać jakoś 15 minut przed rozpoczęciem i to się wliczało to cashbacku w razie przegranej. Dla mnie bez sensu, bo pewnie dużo osób stawiało od momentu rozpoczęcia meczu.. Jak dla mnie promocja do dupy, bo mogli napisać o tym w regulaminie.

A 861

amigo007

Użytkownik
Kgmarcin oj z sensem ale tylko dla bukmachera. Ale nieźle pojechali, ja przymierzając się do tej promocji myślałem o grubszym postawieniu. Bo ponoć jak się miało szczęście i znalazło się w 50-ce to zwrot można było otrzymać za parę kuponów na 40zł, nie tylko jeden. To teraz się cieszę że nie skorzystałem. Myśłałem o postawieniu 4-5 zakładów 40zł, ale tuż po gwizdku. No to bym się nieźle przejechał :-(

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Jak dla mnie firma mało rzetelna. Są inne - z wyższymi kursami i o wiele lepszą obsługą techniczną. W sumie to nie pierwszy raz, kiedy mam z nimi jakiś problem. Ostatnio kumpel wpisał mnie jako poleconego przy rejestracji, skorzystał z cashbacku 80 zł, ale otrzymał zwrot 55 zł. Jak dowiedział się na LC stało się tak, bo ja korzystałem z cashbacku 55 zł. Szkoda, że o tym w regulaminie nie napisali : )

lemonekzl 10

lemonekzl

Użytkownik
Ja bym tak nie narzekał na cashbacka, mało jaki buk po takich dobrych warunkach oferuje nam tyle ( mi dali ponad 2x cashbacku ) bez obrotu.Wiadomo że każdy ma w jakimś buku przygody, których miło nie wspomina.Jednakże nie skreślałbym BetClica, osobiście w mojej TOP 3 będzie;)

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Może ktoś potwierdzić, że bonus od wpłaty dalej wygląda tak samo. Tzn jak np. dostałem 40zł bonusu przy wpłacie to wpłacam te 40zł, dostaje drugie tyle, ale swoją wpłatę mogę zaraz wypłacić. Wiem, że kiedyś tak było, chcę się tylko dowiedzieć czy dalej to tak działa.

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Może ktoś potwierdzić, że bonus od wpłaty dalej wygląda tak samo. Tzn jak np. dostałem 40zł bonusu przy wpłacie to wpłacam te 40zł, dostaje drugie tyle, ale swoją wpłatę mogę zaraz wypłacić. Wiem, że kiedyś tak było, chcę się tylko dowiedzieć czy dalej to tak działa.
jeśli chodzi o gry i zakłady sportowe to dobrze myślisz. nic się nie zmieniło ,wpłacasz 40 ,dostajesz 40 ,wypłacasz swoje 40 ,bądź ekwiwalent bonusa od wpłaty. natomiast w kasynie już nie można tak zrobić ,aby móc wypłacić swoją gotówkę trzeba dokonać obrotu, jeśli zechcesz wypłacić swoją gotówkę przed obrotem to automatycznie kasuje Ci się bonus ,nie wiem jak z wygranymi ,czy również przepadają.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
mowicie o tym bonusie ?

Moje oczekujące bonusy

Bonus do 40,00 zł przy następnej wpłacie.
Tia mówią o tym bonusie,masz go na sporty.Także możesz wpłacić swoje 40 zł doda ci automatycznie 40 bonusu,swoje możesz wypłacić a za bonus grać.

Edit:Z ciekawości wszedłem na moje konto żeby sprawdzić czy czasami mnie nie ominęli żadnego maila nic o promo nie dostałem,a mam bonusik od wpłaty także posprawdzajcie konta,zapewne później dotrą maile że bonus został dodany ????

A 861

amigo007

Użytkownik
U mnie nie ma nic :-( Może dlatego, że niedawno temu (koło miesiąca) miałem u nich ten bonus, i od razu środki wypłaciłem :)

M 672

martinmix

Użytkownik
U mnie ciekawa sprawa z tym bonusem od depozytu do 40 zł. Wczoraj gdy wchodziłem na moje konto bonus taki był w dziale &quot;Twoje bonusy&quot;, ale ze względu na to że nie miałem nic na koncie dopiero dziś mogłem zrobić przelew. Wchodzę dziś na moje konto w Betclic i co się okazuje?że bonusu nie ma. O ile dobrze pamiętam bonusy w Betclic są zwykle ważne 14 dni od dnia przyznania (sprawdzałem konto czy nie mam bonusy w na początku maja więc jestem pewien że bonus był na koncie niedługo). Jestem mocno zdziwiony, bo nie nawet jeśli ktoś o podobnym lub takim samym IP jak ja wykorzystał bonus na swoim koncie to i tak z tego co wiem bonusy są księgowane na poszczególne konta, z których można uzyskać bonus. Poza tym dotychczas nigdy nie miałem takiej sytuacji. Żałuję że nie zrobiłem screenu wczoraj z aktywnym bonusem bo mógłym to udowodnić a tak pewnie mnie spławią ludzie z supportu.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
U mnie ciekawa sprawa z tym bonusem od depozytu do 40 zł. Wczoraj gdy wchodziłem na moje konto bonus taki był w dziale &quot;Twoje bonusy&quot;, ale ze względu na to że nie miałem nic na koncie dopiero dziś mogłem zrobić przelew. Wchodzę dziś na moje konto w Betclic i co się okazuje?że bonusu nie ma. O ile dobrze pamiętam bonusy w Betclic są zwykle ważne 14 dni od dnia przyznania (sprawdzałem konto czy nie mam bonusy w na początku maja więc jestem pewien że bonus był na koncie niedługo). Jestem mocno zdziwiony, bo nie nawet jeśli ktoś o podobnym lub takim samym IP jak ja wykorzystał bonus na swoim koncie to i tak z tego co wiem bonusy są księgowane na poszczególne konta, z których można uzyskać bonus. Poza tym dotychczas nigdy nie miałem takiej sytuacji. Żałuję że nie zrobiłem screenu wczoraj z aktywnym bonusem bo mógłym to udowodnić a tak pewnie mnie spławią ludzie z supportu.
Nie chce nic mówić ale mam identycznie ... 2dni temu był bonus teraz już go nie ma

M 672

martinmix

Użytkownik
Ja oczywiście otrzymałem odpowiedź od supportu:
&quot;Witaj Marcin,
Dziękujemy za e-mail.
Raz na jakiś czas są rozsyłane tego typu akcje promocyjne. Najczęściej informujemy o nich tylko wybraną grupę użytkowników, a bonus ma bardzo krótki termin ważności. Bonus nie został Panu odebrany, po prostu 10/05 skończył się termin jego ważności. Najczęściej jest to około tygodnia od rozpoczęcia promocji. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o sprawdzanie strony BetClic i wiadomości e-mail, gdzie co jakiś czas będą się pojawiać tego typu oferty.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.&quot;
Ja nie będę już drążył dalej tego tematu, bo szkoda moich nerwów na marne 40 zł. Na koniec dodam że bonus na moim koncie był krócej niż tydzień. I tyle w temacie wspaniałych promocji Betclic.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Ja oczywiście otrzymałem odpowiedź od supportu:
&quot;Witaj Marcin,
Dziękujemy za e-mail.
Raz na jakiś czas są rozsyłane tego typu akcje promocyjne. Najczęściej informujemy o nich tylko wybraną grupę użytkowników, a bonus ma bardzo krótki termin ważności. Bonus nie został Panu odebrany, po prostu 10/05 skończył się termin jego ważności. Najczęściej jest to około tygodnia od rozpoczęcia promocji. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o sprawdzanie strony BetClic i wiadomości e-mail, gdzie co jakiś czas będą się pojawiać tego typu oferty.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.&quot;
Ja nie będę już drążył dalej tego tematu, bo szkoda moich nerwów na marne 40 zł. Na koniec dodam że bonus na moim koncie był krócej niż tydzień. I tyle w temacie wspaniałych promocji Betclic.
Ja mam co 2miechy wlasnie 40zł przy depozycie lezy tydzien-dwa i jakos dziwnym trafem nie jest usuwany . A tu po 2 dniach usuwają szkoda że nigdzie nie jest napisane ile ten bonus jest wazny .

ziomek2000 849

ziomek2000

Użytkownik
a u mnie dziś coś innego w meilu :

Szanowny Kliencie!

Zarejestrowałeś się w BetClic, ale nie postawiłeś jeszcze zakładu.
Aby zapewnić Ci jak najlepszą jakość usług, chcialibyśmy poznać Twoje zdanie o naszym serwisie. Przygotowaliśmy badanie, które zajmie Ci jedynie 2 minuty.

Biorąc udział w badaniu, otrzymasz freebet 20 zł*, który będziesz mógł wykorzystać w finale Ligi Mistrzów!

Dodam że zakłady stawiałem wielokrotnie, ankieta wypełniona czekamy na freebeta ;)

S 42

szuwi1

Użytkownik
Możliwy kolejny bonus od wpłaty, sprawdźcie konta, oczywiście bez informacji mailowej. Pewnie podjudzają na finał LE ???? Mój do 10 euro, standardowo.

Do góry Bottom