>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

0 4

007donald

Użytkownik
Szanowny Kliencie!

Zarejestruj się i weź udział w najnowszej promocji z zakładami na żywo! Aby wziąć w niej udział musisz stawiać zakłady wielokrotne za co najmniej 20 zł w meczach półfinałowych o europejskie puchary.
Jeśli pierwsze pieć zakładów okaże się nie trafione, otrzymasz zwrot stawek!

Powodzenia,

* obowiązuje regulamin ogólny BetClic

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Ktoś zna szczegóły? Bo support odsyła do regulaminu z którego nie wynika czy zwroty wymagają poźniejszego obrotu a w reguminie pisze:
Zwrot za pierwsze 100 nietrafionych zakładów na żywo w meczu Barcelona - Real Madryt do 40 zł
a w mailu jest informacja o zwrocie tylko za 5 zakładów.
oraz sprzeczność w regulaminie w postaci punktu:
12. Każdy gracz może otrzymać tylko jeden zwrot za jeden mecz. - za jaką stawkę?

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja jeszcze nie korzystałem, ale kontaktowałem się z supportem w tej sprawie. Tu nie chodzi o 100 zakładów naszych. Tylko zakładów wniesionych od różnych graczy na żywo. A i dzisiaj nie jest to 100 a jedynie 50 zakładów, ale za to do 80zł. Oni losują 50 osób którym w razie pecha zwrócą stawki.

aimar 0

aimar

Użytkownik
Mam kilka pytań odnośnie obrotu bonusem

Mam ten bonus 40zł i czy do sumy obrotu liczą się stawki 15/20zł itp?

Zakład dotyczy tylko zdarzeń trzydrogowych ale słyszałem, że jak zagramy na kuponie 2 zdarzenia jednodrogowe to wlicza się to do bonusu.

Czy można obracać na live?

wolałbym się upewnić

Licza sie te stawki;) Mozna na live;)

M 33

mariobross111

Użytkownik
Ja jeszcze nie korzystałem, ale kontaktowałem się z supportem w tej sprawie. Tu nie chodzi o 100 zakładów naszych. Tylko zakładów wniesionych od różnych graczy na żywo. A i dzisiaj nie jest to 100 a jedynie 50 zakładów, ale za to do 80zł. Oni losują 50 osób którym w razie pecha zwrócą stawki.
Losować to mogą w lotto !
Śmieszny buczek szuka frajerów .
Niech dają zwrot za przegrany zakład na live ,a nie szukają jeleni !

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
400,00 zł, nie 40zł ;-)
Na nowo założone konto przyznają 55 . Można było zgarnąć 80 jak było promo rejestracyjne w Lechu,więc coś nie chce mi się wierzyć że dali ci taki free bet chyba że przesrało się tryliony od razu :razz:

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
też do tego sceptycznie podchodze , betlick to zaduże sępy żeby tak 400 rzucili. wkleij skrena i zamknie buzie tym &quot;zesranym&quot;

A 861

amigo007

Użytkownik
Marchwiak5 support mi to tłumaczył, że losują żeby było sprawiedliwie. No i tylko 50 graczy z przegranymi zakładami do max 80zł, mało bo zainteresowanie tym meczem na pewno będzie duże :-|

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Marchwiak5 support mi to tłumaczył, że losują żeby było sprawiedliwie. No i tylko 50 graczy z przegranymi zakładami do max 80zł, mało bo zainteresowanie tym meczem na pewno będzie duże :-|
wszystkim losują a kolege widocznie &quot;lubią&quot; i 400 przytulił za darmoszke

A 861

amigo007

Użytkownik
Squnisz tu chodzi o promocje na konkretne mecze rozsyłane e-mailowo, z zakładami bez ryzyka na mecze ligi mistrzów.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
faktycznie , zwracam honor. niezły bonusik. szkoda że mi takich nie dają ????
a wogle grasz tam sporo ? czy tak za samo &quot;lubienie&quot; Ci dali , u mnie raz stówka a tak zawsze po 40

Do góry Bottom