Szymon a gdzie ty widziales te 100% bo ja na stronie nie widziale tego wogole.Ale jak dla nowych uzytkowników to niesadze zeby to sie roznilo czy dwa dni czy dwa tygodnie jesli takowa promocja jest to predzej by chodzilo ze pierwsza wpłata nowego uzytkownika.Tak mi sie zdaje ale nie jestem pewienno ja tez mam pytanie co do tych bonusow bo wplacilem kase ale nie dostalem tego bonusa...pisze ze dostaje sie 100% wplaconej kasiorki a ja juz dwa dni czekam i nic!!!
czy ktos mial podobny problem albo cos??
chyba ze oni zrobili taki chaczyk bo tam pisze ze pomocja jest tylko dla nowych uzytownikow...no a ja jestem zarejestrowany juz gdzies ponad 2 tygodnie a dopiero przed wczoraj wplacilem kase no wiec nie wiem czy to tez mnie zaliczaja? Czy nowych uzytkownikow to licza jezeli sa zarejestrowani 2-3 dni przed wplata :?
prosze o pomoc...
szymonbee napisał:pisze ze dostaje sie 100% wplaconej kasiorki a ja juz dwa dni czekam i nic!!!
No własnie zle powiedziales bo powiedziales 100 % wpłaconej kwoty.A to jest od pierwszego zakładu.Zle sprecyzowałes to
No i to się zgadza bo ta promocja o ile mnie pamięć nie myli trwała do końca Czerwca czy jakoś takSzanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Promocje związane z podwojeniem pierwszej wpłaty zostały
zakończone.
Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
Z bukmacherskim pozdrowieniem,
no wlasnie i o to mi chodzilo tylko ze oni nadal na glownej stronie mieli napisane o tej promocji wiec mogli to sciagnac skoro jest to nieaktualne ://Szymon albo Ty czegoś nie rozumiesz albo ja. Na mój gust to chyba nie do końca kumasz tą promocję. To nie jest podwojenie wpłaty (pierwszego depozytu) tylko zwrot kasy za pierwszy zakład. Napisali "20 Euro dla nowych użytkowników" bo maxymalnie tyle zwrócą za postawiony zakład. Czyli stawiasz 80 ziko i oni to zwracają nie patrząc czy wygrałeś czy przegrałeś.
No i to się zgadza bo ta promocja o ile mnie pamięć nie myli trwała do końca Czerwca czy jakoś takSzanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Promocje związane z podwojeniem pierwszej wpłaty zostały
zakończone.
Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
Z bukmacherskim pozdrowieniem,
Ja tak zrobiłem i bonusik dostałem na dwa konta, ale to juz troche temu.A mam jedno IP.Witam przyjmijmy taka sytuacje ze wiecej niz jeden czlonek mojej rodziny chce grac w tym buku, czyli jedno domostwo ten sam adres IP. Czy moga byc zalozone np. 2 konta z tego samego IP, domostwa i czy bonus bedzie przyznany ??
Pozdrawiam Bula
Czytalem regulamin i jest to zabronione. Moga zablokowac oba kontaJa tak zrobiłem i bonusik dostałem na dwa konta, ale to juz troche temu.A mam jedno IP.Witam przyjmijmy taka sytuacje ze wiecej niz jeden czlonek mojej rodziny chce grac w tym buku, czyli jedno domostwo ten sam adres IP. Czy moga byc zalozone np. 2 konta z tego samego IP, domostwa i czy bonus bedzie przyznany ??
Pozdrawiam Bula