dostalem odpowiedź: jednak minimum wpląty jest 5 Euro
Panie krzysztofie Smile wpłata do GB 7zł jest tylko wtedy kiedy wpłacamy przez Moneybookers
Tak możesz stawiać za 10 zł 30 zł i 50 zł i dopiero wtedy możesz wypłacićaha no to mniej wiecej czaje, czyli moge stawiac rozne stawki ale dopiero kiedy suma moich stawek z zakladow osoagnie 90 zeta to dopiero moze byc wyplata tak ;>
Nie ma napisane ale to nie jest problem wchodzisz w historie kuponów i liczysz.jescze jedno pytanko, jest gdzies napisane tam ile jescze mi zostalo kasy do obrocenia czyli np postawie za 20 zika to do obrocenia zostaje 70mzeta , to mi gdzies tam odlicza i moge to sobnie zobaczyc czy sam musze sobie liczyc ?
Jest napisane :mrgreen: jak dasz polecenie wypłata to będziesz miał informację:Tak możesz stawiać za 10 zł 30 zł i 50 zł i dopiero wtedy możesz wypłacićaha no to mniej wiecej czaje, czyli moge stawiac rozne stawki ale dopiero kiedy suma moich stawek z zakladow osoagnie 90 zeta to dopiero moze byc wyplata tak ;>
Nie ma napisane ale to nie jest problem wchodzisz w historie kuponów i liczysz.jescze jedno pytanko, jest gdzies napisane tam ile jescze mi zostalo kasy do obrocenia czyli np postawie za 20 zika to do obrocenia zostaje 70mzeta , to mi gdzies tam odlicza i moge to sobnie zobaczyc czy sam musze sobie liczyc ?