>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus za pierwszy zakład

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Najlepiej wejdźcie sobie na stronkę gamebookers i tam wszystko pisze po polsku.
Bonus 2x deposit i zwrot 1 stawki jest niezwykle rzadko przyznawany i chyba losowo...

kudlaty1990 0

kudlaty1990

Użytkownik
odkopuje troszkę temat...

Pytałem się już o to ale nie uzyskałem jednoznaczej odpowiedzi czy nadal jest promocja 100% gratisu wplaconego depozytu ?? Na gamebookers nie znalazlem nic na ten temat, ale na forum jest takie info!!

Z góry dziekuje za odpowiedzi

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Niestety ta promocja minęła. Miałem taka sytuację że wpłaciłem myśląc że jest bonus uprzednio pytając na tym forum niestety ktoś mi podał błędną informacje i gram bez bonusu :zy3ou:

kudlaty1990 0

kudlaty1990

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź,

Szkoda, że taki serwis ( prawdopodobnie jeden z lepszych w sieci ) dopuścił się takiego błędu ???? Konkurencja nie próżnuje!!!

Tak i tak muszę czekać za wypłatą kasy zamin wpłace na gamebookers, więc może coś się zmieni!!!!!

Proponuje powiadomić adminstracje i poprosić o zaktualizowanie tematów!!!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Witam

Czy gamebookers oferuje jeszcze bonus, dzieki ktoremu zwracane sa pieniadze za peirwszy zaklad ?
osobiscie nie wiem bo juz mnie to nie dotyczy ;)Ale jakas tam propmo pewnie maja.
Najlepiej jak napiszesz do supportu z zapytaniem o jakies promo.

poZdrawiam

bodi 70

bodi

Użytkownik
Po rejestracji u nich wyskakuje stronka z promocjami -wiem że dwa tygodnie temu było po rejestracji promo 40 zl od kwoty wpłaconej 80 zl.a teraz może sie to zmieniło.

Do góry Bottom