>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus za pierwszy zakład

fisher_89 0

fisher_89

Użytkownik
JA mam następujący problem. Zarejestrowałem się po raz pierwszy w gamebookers wpłaciłem 100 zł napisali mi że dostane zwrot kasy za pierwszy zakład niewazne czy wygrany czy przegrany postawiłem 75 zł po kursie 1.08 niestety Ferrer wtopił ale oni nie zwrócili mi kasy za zakład ;/ Miał ktos podobną sytuacje ?? Jak rozwiązaliście problem ??

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
poczekajłeś do północy ?podobno io 00:15 rozliczają...

o ile to był na serio Twój pierwszy zakład ????
Jesli to nie o 00.15 tylko o 00.10 tak bylo ostatnio :wink:
A co to problemu to napisz do nich i powinno byc wszystko dobrze.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
A ja mam takie pytanie. Czy żeby wypłacić zwrot za pierwszy zakład trzeba zagrać tą kwote trzy razy po kursie powyżej 1,60?

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
I takie pytanie nie związane bezpośrednio z tematem ale związane z Gamebookers: Czy można przerejestrować konto? Tzn. Teraz wziąść powiedzmy konto na mame a potem przerejestrować na siebie? Oczywiście nie odrazu tylko za jakiś czas (np. jak skończe 18 lat)

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
NO wiec to jest tak. Zarejestrowalem sie kilka dni temu. Przez te kilka dni nie dokonalem zadnej wplaty, nie postawilem zadnego kuponu i otzymalem dzis rano takiego emaila:
Witaj Piotr,

Zauważyliśmy, że po zarejestrowaniu się w &lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt; nie postawiłeś(aś) jeszcze swojego pierwszego zakładu z nami.

W związku z tym chcielibyśmy zaproponować Ci wyjątkową promocję podwojenia Twojego pierwszego depozytu na konto zakładów w &lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt; i zachęcić tym samym do rozpoczęcia gry w naszej firmie:
Zaloguj się na swoje konto gracza w &lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt; i dokonaj pierwszej wpłaty a my podwoimy jej wysokość! Maks. bonus jaki możesz otrzymać to PLN 77.35 .
NO a piennadze wplacilem w piatek i pewnie dzis dotra.Wiec bede mial 2 razy wiecej. Mało tego pierwszy kupon zagral za cala sume na najmniejszą dostepną stawke(powiedzmy 1,01zł) i pewnie trafie ten kupon i jeszcze zwrącą mi stawke. A wiec kwota którą wplacilem zostanie podwojona 4 razy!!!!!!!!!!!!!

To prawda? Jeżeli poczekam troche to dostane takiego maila i podwoją mi depozyt (max 20 Euro) i potem jeszcze dostane zwrot za pierwszy zakład (też max 20 euro)?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
NO wiec to jest tak. Zarejestrowalem sie kilka dni temu. Przez te kilka dni nie dokonalem zadnej wplaty, nie postawilem zadnego kuponu i otzymalem dzis rano takiego emaila:
Witaj Piotr,

Zauważyliśmy, że po zarejestrowaniu się w &lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;.com/cgi-bin/intro.cgi?l=pl&amp;pid=4556522&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;u&gt;&lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;&lt;/u&gt;&lt;/a&gt; nie postawiłeś(aś) jeszcze swojego pierwszego zakładu z nami.

W związku z tym chcielibyśmy zaproponować Ci wyjątkową promocję podwojenia Twojego pierwszego depozytu na konto zakładów w &lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;.com/cgi-bin/intro.cgi?l=pl&amp;pid=4556522&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;u&gt;&lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;&lt;/u&gt;&lt;/a&gt; i zachęcić tym samym do rozpoczęcia gry w naszej firmie:
Zaloguj się na swoje konto gracza w &lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;.com/cgi-bin/intro.cgi?l=pl&amp;pid=4556522&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;&lt;u&gt;&lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;&lt;/u&gt;&lt;/a&gt; i dokonaj pierwszej wpłaty a my podwoimy jej wysokość! Maks. bonus jaki możesz otrzymać to PLN 77.35 .
NO a piennadze wplacilem w piatek i pewnie dzis dotra.Wiec bede mial 2 razy wiecej. Mało tego pierwszy kupon zagral za cala sume na najmniejszą dostepną stawke(powiedzmy 1,01zł) i pewnie trafie ten kupon i jeszcze zwrącą mi stawke. A wiec kwota którą wplacilem zostanie podwojona 4 razy!!!!!!!!!!!!!

To prawda? Jeżeli poczekam troche to dostane takiego maila i podwoją mi depozyt (max 20 Euro) i potem jeszcze dostane zwrot za pierwszy zakład (też max 20 euro)?
Jak dla mnie to jest troche losowe bo z jednego konta dostałem a z jednego nie :p

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Chodzi mi o to po jakim czasie od rejestracji dostałeś maila z tą promocją. Sorki że nie pytam na gg ale mi się posypał wczoraj system i gg odmawia posłuszeństwa

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Chodzi mi o to po jakim czasie od rejestracji dostałeś maila z tą promocją. Sorki że nie pytam na gg ale mi się posypał wczoraj system i gg odmawia posłuszeństwa
Chyba logiczne ze jak mam konto 6 miesiecy to sie tez tak zarejstrowalem...heh

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Nie dostałeś chyba maila z opisem promocji po 6 miesiącach!!!

Chodzi mi o to że:

1. Zarejestrowałeś się na GB
2. Przyszedł ci mail o tej promocji

Ile czasu mineło między 1 a 2.

Do góry Bottom