>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BONUS Starbet 100% do 30 euro

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Mam jeszcze pyatnie o Starbet w kontekście kreczu w tenisie ? Może ktoś wie, czy w takim przypadku w Starbet zakład jest anulowany ? Bo w ich regulaminie nigdzie nie moge tego znaleźć ?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Mam jeszcze pyatnie o Starbet w kontekście kreczu w tenisie ? Może ktoś wie, czy w takim przypadku w Starbet zakład jest anulowany ? Bo w ich regulaminie nigdzie nie moge tego znaleźć ?
Z tego co kojarze kreczujący przegrywa jak u wiekszości buków.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
No właśnie kręczujący nie przegrywa u wszystkich buków. Na pewno w takich wypadkach anulowane są zakłady w sportingbet, betsson, 10bet. I co z tego, że np. dawidienko skreczuje przy kursie 1,01 na niego na na jego rywala np. kurs 15, a ty obstawiasz sensacyjną przegrana dawidienki i nic z tego nie będzie

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Nie prawda,
If a player cannot complete the match (w.o.) the bet is rated at odds of 1.0 and the stake is returned to the bettor. If a player is disqualified, the opponent is deemed to be the winner as soon as one serve has been attempted. If a tennis match is cancelled, the bet is cancelled and the stake returned.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Czy zdarzyło się wam, żeby w starbecie przestali Wam akceptować wasze zakłady ?
Bo mi to się właśnie przed chwilą stało. Z tym, że ja uczciwie korzystam z tego ich bonusu 30 euro. A ich support w ogóle nie odpowiada na moje e-maile.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
O już chyba wiem co się dzieje ze starbetem. Odpisali mi, że w ciągu tygodnia nie można zawierac zakładów na kwotę większą niż 100 euro !!!
Ale heca, żeby takie limity wprowadzać !

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
O już chyba wiem co się dzieje ze starbetem. Odpisali mi, że w ciągu tygodnia nie można zawierac zakładów na kwotę większą niż 100 euro !!!
Ale heca, żeby takie limity wprowadzać !
Hmmm.... rzeczywiscie dziwne. Jak ja obracalem bonus to w ciagu 6 dni postawilem w sumie za 188,49 EURO (przed momentem to dokladnie sprawdzilem :mrgreen: ), takze cos dziwnego jezeli naprawde takie ograniczenia zaczeli stosowac. No ale skoro cos takiego dostales, to nie mam prawa Ci nie wierzyc.
Pozdro

bodi 70

bodi

Użytkownik
Troche zamieszanie u nich jest , chyba duzo kasy stracili na tych bonusach, na emaile malo odpisują ode mnie przed wyplata 215 Euro chcieli kopie karty kredytowej, ale wczesniej musialem dzwonic do nich i porozmawiac czemu mi nie wyplaca na MB bo depo skladalem i z karty i z MB....zaczyna sie wszystko w Starbet psuć.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Tak bodi - wydaje mi się, że po prostu starbet przeliczył się z tym bonusem. Przecież co za problem obrócić 6 x tym bonusem bez żadnych ograniczeń co do kursu. Wydaje mi się, że wkrótce chyba zamkną tę niekorzystną dla nich promocję. Oby tylko kasę jeszcze mogli wypłacić dla tych obecnie grają tym bonusem.

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Witam wiecie czy przy wypłąciew starbet na Moneybookers trzeb pokazywać scan dowodu ??

Może Ktoś Przetłumaczyć

Hello Tomasz Kordal! Your pay-out request for 90.00 Euro has been received. In the interests of security we require a copy of your valid ID, passport or driving license before we can go ahead with the first pay-out. If you intend to send us a copy of your ID or driving licence, please remember to send us a copy of all the relevant pages. If your pay-in to your starbet account is to be carried out by credit card, please send us a copy of your credit card. Copies of official ID should be mailed under your user name to [email protected] or faxed to +43 1 205334. Please send all mail to the following address: starbet PO box 168 A-1011 Vienna Austria If you have already sent us a copy of your ID for the purpose of a pay-out in the past, please disregard this request for ID. Best regards,Starbet Gaming Entertainment

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Witam wiecie czy przy wypłąciew starbet na Moneybookers trzeb pokazywać scan dowodu ??
Może Ktoś Przetłumaczyć

Hello Tomasz Kordal! Your pay-out request for 90.00 Euro has been received. In the interests of security we require a copy of your valid ID, passport or driving license before we can go ahead with the first pay-out. If you intend to send us a copy of your ID or driving licence, please remember to send us a copy of all the relevant pages. If your pay-in to your starbet account is to be carried out by credit card, please send us a copy of your credit card. Copies of official ID should be mailed under your user name to [email protected] or faxed to +43 1 205334. Please send all mail to the following address: starbet PO box 168 A-1011 Vienna Austria If you have already sent us a copy of your ID for the purpose of a pay-out in the past, please disregard this request for ID. Best regards,Starbet Gaming Entertainment
Tak musisz im wysłać kopie dowodu/pszportu/prawa jazdy

afrance 0

afrance

Użytkownik
Witam !
Mam problem zleciłem wypłatę 28 września na Moneybookers . Do dziś kasy nie otrzymałem nie wiem co jest grane wogole ?????!!!!!

Do góry Bottom