Musza lezec 7 dni, takie sa wymagania odnosnie bonusa.Czy po wykonaniu obrotu można wypłacać, czy pieniądze muszą leżeć na koncie 7 dni?
Z tego co kojarze kreczujący przegrywa jak u wiekszości buków.Mam jeszcze pyatnie o Starbet w kontekście kreczu w tenisie ? Może ktoś wie, czy w takim przypadku w Starbet zakład jest anulowany ? Bo w ich regulaminie nigdzie nie moge tego znaleźć ?
If a player cannot complete the match (w.o.) the bet is rated at odds of 1.0 and the stake is returned to the bettor. If a player is disqualified, the opponent is deemed to be the winner as soon as one serve has been attempted. If a tennis match is cancelled, the bet is cancelled and the stake returned.
Hmmm.... rzeczywiscie dziwne. Jak ja obracalem bonus to w ciagu 6 dni postawilem w sumie za 188,49 EURO (przed momentem to dokladnie sprawdzilem :mrgreen: ), takze cos dziwnego jezeli naprawde takie ograniczenia zaczeli stosowac. No ale skoro cos takiego dostales, to nie mam prawa Ci nie wierzyc.O już chyba wiem co się dzieje ze starbetem. Odpisali mi, że w ciągu tygodnia nie można zawierac zakładów na kwotę większą niż 100 euro !!!
Ale heca, żeby takie limity wprowadzać !
Wydaje mi sie, ze lekko sie poprawili ???? Rano zlecalem kolejna wyplate na MB i po poludniu kaska juz byla ????Bardzo ostatnio się opóźniają , ale w końcu wypłacili.
Tak musisz im wysłać kopie dowodu/pszportu/prawa jazdyWitam wiecie czy przy wypłąciew starbet na Moneybookers trzeb pokazywać scan dowodu ??
Może Ktoś Przetłumaczyć
Hello Tomasz Kordal! Your pay-out request for 90.00 Euro has been received. In the interests of security we require a copy of your valid ID, passport or driving license before we can go ahead with the first pay-out. If you intend to send us a copy of your ID or driving licence, please remember to send us a copy of all the relevant pages. If your pay-in to your starbet account is to be carried out by credit card, please send us a copy of your credit card. Copies of official ID should be mailed under your user name to [email protected] or faxed to +43 1 205334. Please send all mail to the following address: starbet PO box 168 A-1011 Vienna Austria If you have already sent us a copy of your ID for the purpose of a pay-out in the past, please disregard this request for ID. Best regards,Starbet Gaming Entertainment
Rozumiem, ze to pytanie ????nawet jak na mb chce
Wystarczy wejsc na strone https://www.starbet.com/?, baner jeszcze wisi (chyba dzis jest ostatni dzien promocji).Czy promo dalej aktualne??
pozdro